reklama

Lipiec 2009

:biggrin2:aaaa, miałam o bąkach jeszcze napisać:-p
Po moim M. raczej ich nie odziedziczył, bo o dziwo nie śmierdzą:-D Ale w ogóle to on rzadko je puszcza... Ale kupy to jakaś masakra:szok:

Ewcia, miałam właśnie pisać ostatnio, że bardzo fajne te mebelki:tak:

coś jeszcze miałam napisać, ale wyleciało fruuuu, pewnie mi się przypomni:eek:

reklama
Maylah :-) tak tak płukanie zimną woda pomaga :-D i przez to straciłam głos bo zapomniałąm Wam napisać że jeste super zdrowa tylko nie mówie :-D:-D przez płukanie buzi zimną woda gardło mam straszne ...
A szyjki da się zasłonić tylko trzeba na to czasu ... ;-) już kupiłam sobie paste odpowiednią, odpowiednią szczoteczke i żel z szałwi i troszke pomaga. ;-)

Olcia współczuję tak spędzanych świąt :no: ja też czasem miałam nadzieję, że jak mąż sam siedzi w domu a ja skądś wracam to będzie chociaż posprzątane... ale gdzie tam... już przestałam sobie robić w tym kierunku jakiekolwiek nadzieje...

Moj małzonek sprząta jak ja mu powiem, że ma wziąć tą konkretną rzecz i odłożyć w konkretne miejsce. Inaczej nie da sobie rady :no: Dmuchawiec pewnie wie o co mi chodzi, bo pracuje z dziećmi, a mojemu jak dziecku trzeba wydawać krótkie i konkretne polecenia. Dając mu krótkie niezłożone wskazówki uda mu sie coś sprzątnąć - wtedy trzeba pochwalić i dac nagrodę. W tym momencie on sam zaczyna dostrzegać, że osiągnał jakiś sukces i jest z siebie dumny. Wtedy dopiero można przekazać kolejny prosty, jasny komunikat co dalej ma robić. W ten sposób uda mu sie czasem cos posprzątać :tak: Tak samo robię z Tomkiem - on jest troszke młodszy, ale zasada działania taka sama :-D:-D:-D

czesc laseczki
moja zabcia spi
kiepsko w nocy bylo ale dzis rano uwaga uwaga pierwszy raz od 2 dni pila mleko z butleki a nie z lyzki! sukces i wypila az 210ml a dotad 30ml. wygladam tylko za zabkiem.
U nas walentykowa noc upojna! :-D
Daisy dasz rade, za jakis czas pewnie sie przyzwyczaisz, badz silna i mysl ze jak wrocisz z pracy to Adulka przywita cie usmiechem.
Alusia ahhh nie pogadasz takich walentynek to ja nawet jako panna nie mialam:-D;-) super! ciesze sie ze szczesliwa. Dobrze ze Jasiu oki po tym upadku. Zdrowka dla Ciebie i maluszkow:-)
Maylah dobrze ze wracasz do zdrowka:tak: kurcze a z ta szuflada to masakra:szok: chcialabym zobaczyc twoja zszokowana twarz, tak na serio dobrze ze nic sie Filipkowi nie stalo, cwaniak jeden:tak: po mamusi:-p
Ewcia wlasnie_ mebelki superasne
Olcia u mnie bylo kiedys podobnie co jakies swieto sie zbilzalo to S czul chyba jakas presje i zawsze klotnie byly, teraz olewka i zawsze cos milego na mnie czeka, a najlepszy prezent to widok usmiechnietego meza ktory mnie mocno przytuli, polacuje i powie ze mnie kocha:tak: i oby tak codziennie
annie wiem co czujesz choc u mnie juz ciut lepiej, ale ryk byl niesamowity, szkoda naszych maluszkow, dobrze ze nie beda tego pamietac
Patra u nas pneumokoki to podstawowe szczepienie wraz z innymi, wiec mala juz je miala. pojdziesz do lekarza to pewnie dowiesz sie wszystkiego, oby ta dziewczynka nie miala pneumokokow

A ja mam dzisiaj strasznego lenia, w domu bałagan, obiad nie ugotowany, echh zapału brak.

maylah myślę że ta reklama nie tylko Ciebie denerwuje
ewa mebelki ładne, a jak tam poszukiwania firan? Z tego co pamiętam poszukujesz czegoś z zielenią? Ja mam taką kombinację w domku, jak będziesz zainteresowana to wkleję fotkę:)
alusia problem z szyjkami miałam tez, ale baardzo ładnie można je zakleić, mój stomatolog zrobił to perfekcyjnie, nawet nie ma śladu :) i w końcu nie boli

Beatko, gratulacje dla Marisski, :-)no i że nocka udna u upojna :-)
A ja dzis dostałam spozniony prezent na urodziny od psiapsiólek, przyszedł poczta, seksowan bielizna z intimissimi, stringusie i taka zwiewna koszulka, :-p:-p:-pchyba dzis zrobie suprise mojemu M.:-p

Asiu, mi tez sie dzis nic nie chce,głowa mnie jakos boli, a obiad mam od wczoraj:happy:

Ja sie nie zgadzam na frywolna Jole ,:no: niech sie nam tu z butami nie wpycha, a raczej z biustem, ona na pewno nie jest lipcóweczką,
:no:

BeataZ ja mam facebooka, ale jakoś mało używam :eek:

Wszytskim dziękuję i cieszę się, że mebelki Wam sie podobają :tak::-) ja się nie moge napatrzeć... po tym co stało w tym salonie :no: ughh... wreszcie ten pokój jakos wygląda i chce mi się w nim siedzieć :tak: teraz te firaneczki :confused2:

tralala chętnie bym zobaczyła co tam zielonego masz w oknach :tak::-D możesz wkleic tu albo na wątek o zainteresowaniach, bo tam dyskutowałyśmy o wystrojach okien (głównie moich :-p) i nie tylko :tak:

reklama
Bym zapomniala Wszystkiego Naj dla wszystkich malych solenizantow!tych co dzis obchodza mini urodzinki i dla tych co obchodzili wczoraj i przedwczoraj! buziaki
Patra spoznione ale szczere Wszystkiego naj z okazji rocznicy, oby radosc i milosc w waszych sercach nigdy nie zgasla!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry