• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

maylah a ja myslę, że jak dłużej z nami pobędzie to się zmieni i nie będzie już taka frywolna :-D trzeba dac jej szansę! Każdy na nią zasługuje :tak::-p
... a co do jej biustu :eek: to muszę się przyznać, że jej zazdroszcze :zawstydzona/y: mi wraz z końcem karmienia pozostało zaledwi małe A :no:

Adamo wstał. Lecę

reklama
maylah a ja myslę, że jak dłużej z nami pobędzie to się zmieni i nie będzie już taka frywolna :-D trzeba dac jej szansę! Każdy na nią zasługuje :tak::-p
... a co do jej biustu :eek: to muszę się przyznać, że jej zazdroszcze :zawstydzona/y: mi wraz z końcem karmienia pozostało zaledwi małe A :no:

Adamo wstał. Lecę
Ewcia ja czuje to samo:-( kurcze czasem sie zastanawiam po co ja wogole biustonosz nosze:-D

Ostatnia edycja:
A mi odziwo biust po ciąży pozostał, normalnie miałam B, w ciazy D a teraz mam C i nawet mi sie podoba:-)
A co do tej Joli, to ja bym nic nie miała przeciw tylko, zeby ona gdzies z boku stała, niech cos napisze o sobie, :-)a nie mi lata przed oczami, ,co próbuje posta zaakceptowac, to mi sie ona wchrzania:growl::evil:

Ufff...a my własnie wróciłysmy ze spacerku....byłysmy 3 godziny!:szok: Tak sie zmeczyłam brac w sniegu, ze az pisac mi sie nie chce...:-(
Ja na spacerek nie ide bo mnie wozek porwie hehe

A wogole przed chwila przyszedl listonasz z wielka paczka z Pampersa. Otwieram a tam 1 pampers i masa ulotek hehe..a paczka taka jak by mialo byc tak ich 15..

kurcze wiecie co mala mi spi juz 2 godz szok:szok: pewnie potem juz nie bedzie spac, dopiero na noc. korzystam z ciszy i relaksuje sie na bb
vercik mi tez ostatnio przyslali paczke z firmy ktorej pijemy mleczko, duzy karton a tam 3 ulotki i malutki misiu latal po calym kartonie:-D
Anka jak to ci sie nie chce!? na BB ale juz!:))))

dziewczyny nie mam juz sil, maly ma 39C caly czas wyje... dalam mu syrop jakas pol h temu ale nie dziala.Placz i placz, czekam na M i idziemy do lekarza,

p.s maly wlasnie zasnal
cholera co ja robie zle ze on caly czas jest chory:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
przeciez ja bym mu rombek nieba uchylila a i tak wszystko zle........

Ada ja tak mialam wczoraj, placz i nic nie pomagalo, wiec pojechalismy na pogotowie dopiero tam dostala cos przeciowbolowego co pomoglo i troche sie uspokoila. Jejciu oby Kacperek szybko wyzdrowial! to nie jest Twoja wina, zapamietaj, on wie ze bardzo go kochasz i zrobilabys wszystko by juz nie cierpial, szkoda tylko ze czasem nie wiadomo co im jest i jak pomoc. Zdrowka!
ps. moze troszke przemywaj go chlodna pieluszka? Mari sie przy tym uspokajala.

Ostatnia edycja:
reklama
witam mamuski
alusia mi tez prawie nigdy nikt nie odpisuje:-( i mam wrazenie ze nikt mnie nie lubi,a moze tak jest:-D:-D:-D, no ale coz troche duzo nas tu i czasami jak czytam to pozniej zapominam co mialam ktorej napisac, a pewnie tak u wiekszosci dziewczyn jest.

co do rozmiaru biustu to zawsze mialam ogromniaste D a teraz d...pa jak mam B to bedzie dobrze no i zwiski sa.
daisy nie martw sie bedzie dobrze,chociaz ja juz 3 tydzien pracy zaczelam to nadal serce mi sie kraja jak rano do pracy wychodze i musze Oskarka zostawic.

tak wam mamuski zazdrosze ze mozecie ze swoimi dzieciatkami w domu jeszcze pobyc, pojsc na spacer, nakarmiec czy pobawic sie, a mi teraz tylko weekendy zostaja i wykorzystuje je na makasa. moj oskar bedzie chyba mial obrzydzenie do buziakow tak go zawsze wycaluje jak wroce z pracy albo weekend.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry