reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Bossssssssssshe...Alusia...ani mi się waż usuwać 4 naraz....kobieto...niżej ma zdjecie jak wygladalam po usunieciu jednej ósemki...miałam wykręconą gębę po znieczuleniu...wytrzeszcz oka...cały tydzien do tyłu chodziłam i łykałam apap bo nic innego nie mogłam a tymbardziej że Ty z maleństwem pod sercem...nie dostaniesz silnego znieczulenia...a to jest mimo wszystko zabieg...a te ósemki są inaczej usadowione w szczece niż te inne zęby...a przede wszystkim isnieje ryzyko krwotoku....wiec lepiej zmien lekarza...szkoda Ciebie i dziecka...to jest NIEBEZPIECZNE....po wyrwaniu jednego zęba leci krew jak ze świniaka a co powiedziec z 4rech:szok:...Alusia musisz obiecać że tego nie zrobisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:...wyrywanie to nic nie boli ale potem zaczyna się meksyk...!!!!!!

jakby ktoś nie wiedział...to był mój uśmiech po znieczuleniu;-)

Załączniki

• Obraz 031.jpg
    Obraz 031.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Cześć !! :-D

Widze że pisujecie o temperamentach dzieci ... No niestety mój Jasiol to też czysta mamusia :-) Nerwus, płaczliwy i potrzebuje duuużo czułości i zainteresowania :wściekła/y::-) Najlepiej cały czas na rękach i to nie u byle kogo tylko u mamy ...
Np. byłam przed chwilką odebrać samochód (przyciemnialiśmy szyby) i Jas został na 1h z dziadkiem ;-) jak wróciłam to Jaś darł się w niebogłosy a jak mnie zobaczył to uśmiech i rączki wyciągał ... No obłed ... Teść mówi że on tak już płacze od mojego wyjscia a on już niewiedział co ma robić ... Oj :angry::angry:

Tralalalala1 hmmm dałaś mi do myślenia i masz racje skonsultuje to z innym dentystą i ginekologa zapytam co on myśli ;-) Dziękuje Ci za rade ;-)

Justysia ale chyba fajnie się czyta jak dziewczyny naprodukują? :-D

A i u nas choroba wstąpiłą ... Jasiol ma suchy kaszel i psika ... :-( nawilżacz uruchomiłam więc mysle że do jutra będzie poprawa ;-)

Buziaki :tak:

Gustlicek musiałaś mnie tak wystarszyć? No obiecuje że skonsultuje to z innym lekarzem !! Nie usune 4 naraz ... a pojedynczo moge? Jak myślisz?
Dziękuje za rady :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeśli Ci nie przeszkadzają to poczekałabym...zawsze znieczulenie to znieczulenie...jeśli nic się tam niebezpiecznego nie dzieje...zrobiłabym porządek z ósemkami po urodzeniu...ale to tylko moje zdanie:tak:

Ale żeście popisały znowu!!!

Mąż już na mnie krzyczy że ja tylko BB a nim to się nie zajmuje:-D

Gustlicek-fotka ekstra...Ja ostatnio robiłam koronę i wyglądałam podobnie jak Ty, i za każdym razem, gdy podchodziłam do Małgosi i coś jej mówiłam to ta się śmiała ze mnie:zawstydzona/y: Zresztą zęby po ciąży kosztowały mnie kupę kasy-calą wypłatę wywaliłam -sama korona 700 zł!!!

Adaa-mam nadzieję że ta biegunka sie od Was odczepi. Dużo Ci mały schudnął? Mam nadzieje że nie. Współczuje Ci, bo nie ma nic gorszego od patrzenia na cierpienie dziecka.

Dmuchawiec - ja przed ciążą nosiłam B i byłam zachwycona swoimi piersiami. takie fajne przeciętne B. A teraz rozpaczam bo mimo że karmię małą tylko w nocy mam D!!!Dla moejgo męża raj a ja tęsknie za moim skromnym cudownym B.
I za Twoim przykładem ścięłam włoski do ramion i zmieniłam kolor na naturalny braż z pasemkami bond i włosy wreszcie przestały mi wypadać. HURRA. I czuje sie seksi w nowej fryzurze. Ostatnio też chodze na solarium i nie wyglądam jak biały wampir.

Alusia-jesteś cudowną mamą. Każda z Nas ma czasem nerwy po nieprzespanej nocy. A teraz jesteś już w zasadzie podwójną cudowną mamą.

Czy ktoś jeszcze poza Kasiurkiem 1983 studiował na Politechnice Śląskiej?

No i najważniejsze - WSZYSTKIM SOLENIZANTOM JA I MAŁGORZATKA ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

...chodzi Alusia o znieczulenie...ja np robiłam kanały w ciąży...ale u nas stomatolodzy nie dają znieczulenia...bo trzeba czuć jak on robi ten kanał...myślę,że leczyć można ale z rwaniem bym poczekała...:tak::eek:

Wilsonka dziękuje Ci bardzo ... ;-) a jak wróciłaś do swojego naturalnego koloru włosów ? Bo mój Maż stwierdził że wtedy najładnie wyglądałam ... ;-)

Wiecie co ... Kurcze nie chce chwalić swojego męża ale chyba troszke się czasami poprawił ;-) Jakiś taki inny się zrobił ;-)
Bardzo go Kocham i dziękuje że w jakiś sposób pomogłyście mnie w moich ciężkich momentach ... ;-) Wiem że nie moge jeszcze całkiem odpuścić ale musze troszke spasować bo zazdrość mnie zniszczy od środka ... ;-)

Gustlicek no ja dzisiaj miałam leczonego zęba ze znieczuleniem ale dentysta mi powiedział że to takie specjalne dla kobiet w ciąży ... Kurcze chodze do niego już dosyć długo więc jakoś mu napewno ufam ... :) Ale co do rwania zębów to poczekam i zrobie to po porodzie :) Dziękuje za porade ...

Dziękuje Gustlicku :-)

A jakie macie plany Kobietki na dzisiejszy wieczór ? W końcu ostatki :-D:-D
Ja czekam na męża i będziemy jakiś filmik oglądac ... :-D mam dzisiaj dużo energi w sobie bo już mnie ząb nie boli ... :-D

reklama
Gustliczku musiałaś ten opis i zdjęcie wkleić??? Ja własnie dzisiaj umówiłam się na rwanie ósemek na poczatek marca... a wspominałam ze panikara jestem...
alusia bądź grzeczna i posłuchaj się mnie i gustliczka:) i też trzymam kciuki za naprawionego męża :)

Do góry