• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Cześć Kobietki :-D
Cisza oj cisza tutaj ... ;-)

Ada zdrówka dla Kacperka i dużo siły dla Ciebie. PAMIĘTAJ JESTEŚ WSPANIAŁĄ MATKĄ !! :tak:

Vioreczka masz tak samo jak ja ... uzależnienie :-D syf w domu a ja siedze na bb i czytam ... :-D

Aniu jak ja Ci zazdroszcze. Jesteś super mama i masz super córcie a co najważniejsze możesz chodzić ze swoją córeczką na spacerki a ja kurcze wózkiem nawet wyjechać nie moge ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja byłam u dentysty i wyglądam strasznie bo jestem cała spuchnięta ... Cała prawa strona buzi napuchnięta ... :-(:-( Ale mam nadzieje że dzięki temu przestanie boleć .... No i za tydzień ide usunąć 4 - ósemki :-D Już się boje ..

reklama
Justyś no ja jestem i czekam na ciebie a ze nic ode mnie nie chcesz tosiedze cicho:-)
Alusia ty tez jestes super mamusia dla Jasienka,a wyrywania nie zazdroszcze,czy ja dobrze przeczytałam ze chca ci cztery zeby wyrwac na raz?:eek:

Justyś no ja jestem i czekam na ciebie a ze nic ode mnie nie chcesz tosiedze cicho:-)
Alusia ty tez jestes super mamusia dla Jasienka,a wyrywania nie zazdroszcze,czy ja dobrze przeczytałam ze chca ci cztery zeby wyrwac na raz?:eek:

TY tam nie siedz cicho KOCHANA!!
Ja zawsze coś chce ,chocby popisać!!:tak:;-)
Wiecie ,co WY tez tak macie .Jak nieraz napisze z dużej litery to mi przyjmie posta z małej,??
Tak jak teraz na fotkach :angry::crazy:.

no a LULA juz sie naspał ;/

Ostatnia edycja:
Beacia owszem 4 naraz więc pewnie będe chodziła 2 dni do tyłu ... Ale dentysta powiedział że tak będzie najlepiej ;-)

Justysia ja chętnie z Tobą popisze :tak: narazie jeszcze jestem ... za jakiś czas przychodzi chrzestny Jasia :-D wreszcie jacyś ludzie :-D

Kurcze jak mi dziecie śpi i wkoncu was nadgoniłam to mi cicho siedziec karza:eek:a ja popisac w koncu chciałam:rofl2:
A wiesz Justys z tym karmieniem zupka to tak jak bym o swoim dziecku czytała,on chce najlepiej cyca,a ja juz nie mam tyle pokarmu,zreszto musi cos jesc innego,do tego jak widzi bujak to wyje zeby cos w niego wcisnac to musze wziasc na kolanko,:crazy:

Beacia zostań Zostań....
Kurcze a moje dzieci śpi ... chyba go obudze bo nie zaśnie mi o 19 naaapewno .... wrrrr ... ;)

Przerabane z tym karmieniem.
Moj tez by tylko buzka mielił.I wszystko ściąga a jak dosięgnąć nie może to awantura gotowa:angry:.

ALLA a ciekawe kiedy do mnie jakies czlowieki przyjda.
A jakąś balangę robicie??:-)

OLU o tak z nich małe cwaniaki,więcej rozumku maja niż my.

Ostatnia edycja:
cześć Kobitki,
Nadgoniłam Was... A powinnam pracować:szok: Opiekunka mi zadzwoniła dzisiaj, że mały jest bardzo rozpalony i nie chce jeść. Przyjechałam wcześniej, a on teraz bawi się w najlepsze i wcale nie ma gorączki:eek: Łobuz jeden,chciał żeby mama szybciej przyjechała:-p I zamiast dokończyć to co miałam zrobić w pracy, to ja siedzę na bb. A potem wieczór będzie do d..., bo będę pracować.

Ewcia- święta racja z tymi facetami. Ja mojemu też muszę wszystko palcem pokazać. Ale jak ma kiepski humor i mu tłumaczę co ma zrobić, to mówi : "czy Ty musisz mną dyrygować? Przecież sam wiem co mam robić.":szok:
Beatka- to może opracujemy jakiś patent z tym gps'em:laugh2:

A Mateusz jakiś rzeczywiście dziwny dzisiaj. Ślini się na potęgę. Siedzi i mu po brodzie cały czas leci:eek: Tak bardzo to jeszcze nigdy nie było... Chyba mu się górne jedynki pchają. A szkoda, bo tak słodko wygląda jako wampirek:-D

odezwe sie jeszcze bo maly marudzi....

Alusia ja tam sie nie znam na stomatologi,ale bałabym sie ciezarnej tyle zebów na raz rwac:eek:moze o to chodzi zeby raz dac znieczulenie i bedzie z głowy
justys wyganiasz mnie to ide:-p
Nie no mały sie obudził wiec dlatego was opuszczam,ale o dziwo jeszcze ma dobry humor bo cos tam spiewa,ale napewno zaraz bedzie yyyyyyyyyyyyyyy i rundka po mieszkaniu
A jeszcze sie pochwale nauczyłam małego dawac buziaczka:-)słodkie to jest:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry