A
Alusia8989
Gość
Cześć Kobietki 
Cisza oj cisza tutaj ... ;-)
Ada zdrówka dla Kacperka i dużo siły dla Ciebie. PAMIĘTAJ JESTEŚ WSPANIAŁĄ MATKĄ !!
Vioreczka masz tak samo jak ja ... uzależnienie
syf w domu a ja siedze na bb i czytam ... 
Aniu jak ja Ci zazdroszcze. Jesteś super mama i masz super córcie a co najważniejsze możesz chodzić ze swoją córeczką na spacerki a ja kurcze wózkiem nawet wyjechać nie moge ...

A ja byłam u dentysty i wyglądam strasznie bo jestem cała spuchnięta ... Cała prawa strona buzi napuchnięta ... :-
-( Ale mam nadzieje że dzięki temu przestanie boleć .... No i za tydzień ide usunąć 4 - ósemki
Już się boje ..

Cisza oj cisza tutaj ... ;-)
Ada zdrówka dla Kacperka i dużo siły dla Ciebie. PAMIĘTAJ JESTEŚ WSPANIAŁĄ MATKĄ !!

Vioreczka masz tak samo jak ja ... uzależnienie
syf w domu a ja siedze na bb i czytam ... 
Aniu jak ja Ci zazdroszcze. Jesteś super mama i masz super córcie a co najważniejsze możesz chodzić ze swoją córeczką na spacerki a ja kurcze wózkiem nawet wyjechać nie moge ...

A ja byłam u dentysty i wyglądam strasznie bo jestem cała spuchnięta ... Cała prawa strona buzi napuchnięta ... :-
Już się boje ..

.
Opiekunka mi zadzwoniła dzisiaj, że mały jest bardzo rozpalony i nie chce jeść. Przyjechałam wcześniej, a on teraz bawi się w najlepsze i wcale nie ma gorączki
I zamiast dokończyć to co miałam zrobić w pracy, to ja siedzę na bb. A potem wieczór będzie do d..., bo będę pracować.