reklama

Lipiec 2009

reklama
witam mamuski
a ja znow obijam sie w pracy, troche nudy dzisiaj sa. niestty Oskar obudzil sie dziisaj o 4:30 i za nic nie chcial wody wiec mleczko poszlo w ruch i pozniej dale spal.
któras pisala o chrupkach kukurydzianych- juz z miesiac temu probowalam dac ale krzywil sie niemilosiernie, wsumie jak jakas nowosc mu daje to zawsze taka reakcja jest, ostatnio bułki kawalek dalam to tez mina "mamo nie chce" a pozniej to az sam buzie otwieral.
ale mam dzisiaj ochote na cos slodkiego a zwlaszcza ciasto- podrzucila by mi ktoras do olsztyna:-):-):-)a w torbie tylko kanapka i banan:-(:-(:-(.
wszystkiego najlepszego dla daisy na mega urodziny oraz wszyskich maluszkow na miniurodzinki

Heloł..
Basieńka jak juz koś Ci podrzuci to podrzuc do Bartoszyc:-p,bo ciasta tez bym wsunęła:tak:
odezwę się poźniej, spróbuje nadrobic jeden dzien...ale marnie to widze;):rofl2:
.
Maylah...dziś pełnimy nocny dyżur????:-)Vercik piszesz sie??:laugh2:

Witam mamuśki
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów !
Któraś tu pisała o grocie solnej!?
Tak się zastanawiam czy to lekarz zalecił , bo jak byłam w sanatorium ze Stasiem( miał 2 lata) , to lekarze mi to od radzili , tzn na własna odpowiedzialność mogłam z niej korzystać , wytłumaczyli to tym ,że dziecko jest za małe i grota tak samo może zaszkodzić jak pomóc i lepiej z dzieckiem jechać nad morze! No i teraz sama nie wiem co mam o tym myśleć!

A ja dzisiaj idę na imprezkę urodzinowo- śledzikową do szefa i dzieciaczki z teściową zostają i Bardzo wasz proszę trzymajcie kciuki za Maksa ,żeby przeżył beze mnie i za mnie ,żebym nie dzwoniła co pięć minut do domu

Ostatnia edycja:
czesc mamuski
u nas nocka ok.zero pobudek:-)
pada deszcz ale moze uda nam sie wyskoczyc na spacer
kiepsko sie czuje znow okres (3 raz w tym miesiacu):szok::cool: kiedy ja pojde wreszcie do lekarza:crazy: chyba az sie przeprowadze do centrum.
spadam malej przebrac pampka
WSZYSTKIEGO NAJ DLA DAISY
I BUZIACZKI DLA MALYCH SOLENIZANTOW!

Niuta-to ja pisalam o tej grocie u nas jest nowa po remolncie i ta sol jest nowa, ale mam zadzwonic i zapytac czy pomieszczenie jest z klimatyzacja bo jesli tak to nie mamy isc, predzej juz do wieliczki, tylko trzeba zapytac czy sa seanse dla niemowlat

Dziewuszki,
Ja dzis bede dopiero wieczorem, bo właśnie przygotowuje lekcje, i zajmuje sie małym,:sorry: poczytam was wieczorkiem, wczoraj mnie nie było,bo musiałam spedzic troche czasu z mężusiem :-p:-p:-p
Do zobaczenia wieczorkiem:laugh2::laugh2:
Miłego dnia dla Wszytskich,
Buziak:-):-):-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów i solenizantek:-)

Ostatnio mam mało wolnego czasu, ale uzależnienie od bb jest silniejsze, zaraz idę do pracy, bałagan w domu, ale MUSIAŁAM was poczytać:-):-):-)
U nas ostatnio jakoś dziwnie, Tosia wczoraj np. przespała cały dzień, w sobotę po nocy miała suchego pampersa a dzisiaj nie chce jeść, temp ma 37,8 w pupce, wczoraj byliśmy u lekarza ale powiedział ze nic nie widzi, że trochę czerwone gardło i żeby się nie przejmować bo z rodzicami to tak jest że jak nie spi to narzekają a jak śpi to się boją.A Tosia dzisiaj jeczała cała noc, co godzine sie budziła i nie mogła spać. Już sama nie wiem czy jestem przewrażliwioną mamuśką i się czepiam czy coś się dzieje a lekarz nie umiał znaleźć przyczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry