• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Ja też niby nie wierzę, ale czasami lubię poczytac i jak coś nie pójdzie to lepiej zwalić na horoskop niż przyznać się, że nawaliłeś;-)

No a nowy rok wg Chińskiego zaczyna się 14.02. 2010 a kończy 02.02.2011, czyli wszystkie pasma złego zwalam na nie 2010 ale na poprzedni chiński. :tak:

Reflektuje ktoś na kawkę??

reklama
Witam nowe mamusie i Anetko pamietamy cie :tak: piszcie piszcie :tak:

...Anetka...ja pamiętam:tak:

e mama ,anetka witamy z powrotem i zapraszamy czesciej:-)

ja też tylko podczytuję, ale Cię pamiętam. I trzymam kciuki za Ciebie!

miło :-)

Anetka, miło Cię widzieć po długiej przerwie. A najważniejsze to widzieć Cię w dobrym nastroju. :tak::tak:

:-) wiesz... co innego pozostało;-)trzeba cieszyc sie tym co się ma :tak::tak::tak::-):-)

Witam dziewczynki i życzę Wam miłego dnia :-):-):-)

Hej !
My sie meldujemy:-) Jestesmy, zagladamy co jakis czas i czekamy, az ciotki się obudza:tak:. Napiszemy troszke póxniej bo teraz idziemy sie ubierac.
Miłego dzionka!

I ja się melduję wtorkowo!

Koło 10 przyjedzie moja mama po Tomasza. Jedzie do swojej koleżanki, która ma syna (w marcu skończy 3 lata) więc sie troszkę chłopaki pobawią :tak: A ja z Adaśkiem będziemy mieli troszkę ciszy i spokojnie będę mogła coś poczytać i troszkę sobie przypomnieć conieco z programowania czy kodowania stron internetowych :eek::no: strasznie mi się nie chce, ale coś trzeba robić :tak:

Nocka ok. U nas nic ciekawego sie nie dzieje... a szkoda, bo chce już jakiejś odmiany!!!!!!!!!!!!! :-D

No i jestesmy:tak:Zosia ubrana, a mama......hmmmm....a mama prawie goła:-D Tzn w bieliźnie. Zabrałam mała z soba do łazienki, zeby wziać prysznic i ledwo namoczyłam włosy, Zochna sie rozbeczała. I prysznic musiał byc ekspresowy, niestety. Wylazłam i nawet sie nie ubrałam, ehh.....
A teraz cycamy. Musimy dzis przerobic nasz plan dnia bo mamy juz 4 posiłki niecycusiowe:tak:zamiast trzech.

Co do rozmiaru biustu- zawsze miałam C, a teraz raczej marne B sie szykuje, odkad mniej karmię:-(

Obiadek mamy wczorajszy, w domku nawet względny porządek, wiec dziś laba:tak: Na spacerek pewnie pójdziemy długaśny bo znów jest ciepło na dworku.
Ale zanim to nastapi, Zosia zaraz zasnie, a ja kawke wypije i ciacha sobie ukroje. Która mamusia sie przyłaczy?

To super! Zapraszam! Ciasto mam- murzynka z czekolada:tak:
Własnie zasneła moja Myszka. Więc mam aż pół godziny dla siebie:-D
Co ja biedna zrobie z taką iloscią czasu?:-D

A jak Ewa te firaneczki. Cos chyba pisałaś o zamawianiu prezz internet?

reklama
Hej kochane:-)melduje sie ze żyje,jakos nie moge sie ogarnoc z czytaniem was:zawstydzona/y:a co dopiero z pisaniem.
Mały nadal na katar,nieraz nawet z krwia,a ze ide jutro z wynikiem posiewu to wezme małego niech go przebada,bo to raczej nie jest katar alergiczny bo jest taki gesty i zyrtec nie pomaga mu..Wogóle to jest ciagle yyyyyyyyyyyyyy ten zabek mu dokucza a bedzie chyba wychodził niedługo nastepny,no i dlatego ciagle bb zaniedbuje:zawstydzona/y:wybaczycie?
buziaczki:-)lece poczytac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry