• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Justysiu, wczoraj byłam tak umęczona,że może niejasno się wyraziłam.chodziło mi o odzwyczajanie mojego synka od cyca.wolałabym,żeby sam się odstawił.na razie wykazuje uzależnienie ;-) - ciągle szuka cyca w nocy,nawet z zamkniętymi oczkami:-D
a na diecie jestem ja,od pół roku w sumie,ze względu na skazę Miśka i efekt taki,że chudnę w oczach.wszystkie ciuchy na mnie wiszą jak na wieszaku.
nie jestem z tego powodu happy...:-(

reklama
Dmuchawcu w necie tez jeszcze nic nie znalazłam... czasu mało :eek: ty możesz sobie Zosię wsadzić w chustę i pomaszerować do miasta... ja z dwójką do miasta sie nie wybiorę, biorąc pod uwagę fakt, że do centrum mam z 15 km, a sklepy z firankami oddalone o kolejne pare ładnych kilometrów od siebie to jest to niewykonalne :no:

Dmuchawcu w necie tez jeszcze nic nie znalazłam... czasu mało :eek: ty możesz sobie Zosię wsadzić w chustę i pomaszerować do miasta... ja z dwójką do miasta sie nie wybiorę, biorąc pod uwagę fakt, że do centrum mam z 15 km, a sklepy z firankami oddalone o kolejne pare ładnych kilometrów od siebie to jest to niewykonalne :no:

:tak: rozumiem, a w necie też nic szczególnego nie ma:no:

Dzien doberek!

A ja wpadlam z moja kawka sie przylaczyc, widze ze niektore juz pija...

dmuchawcu jak masz jeszcze kawale ciasta to rzuc :-D

Daisy sto lat sto lat!!! Duzo zdrowka, szczescia, pieniedzy i jak najmniej zmartwien

Lece poczytac. A tak wogole to milego dnia bo ja mam dzisiaj duzo w planach :-) I mam nadzieje ze bedzie b mily (kolezanka przyjezdza) :-)

:-D:-D:-D Miłego Dnia Kobietki :-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla naszej Daisy :-):-)
I najlepszego dla naszych mini solenizantów :-)
Kacperka - Ady :-D
Igorka - Dziuuuli :-) (Halo gdzie jesteś?)
Agatki - Antkowej :-) (Halooooo)

Ja dzisiaj mam cały dzień poza domem ... jade do dentysty , potem do przyjaciółki a na końcu musze odebrać samochód od mechanika :-)
więc wpadne wieczorem :-D
Buziaki :*

Ufff... Tomi pojechał z babcią, Adam już zasnął :szok: ostatnio wogóle szybciej robi się zmęczony... tak jak kiedyś wytrzymywał mi do 11:30-12 tak teraz 10 z minutam a on już jęgoli, że chce spać :no: wyśpi sie wstanie mi pewnie koło 13 i co potem? jeszcze jedna drzemka? o której?? o 17? 18? to potem do północy będzie szaleć :confused2:

No ale jak na raziejest si! Dzieci nie ma, woda na kawke się gotuje :tak: Zaraz wyciągne jakieś słodkości i zabieram się do pracy, może najpierw jeszcze jeden odcinek jakiegoś serialu na vod.onet.pl zobaczę :tak: jestem spragniona seriali bez telewizora od 5 lat!!!!!!!!!!!! i ostatnio napomknełam mężowi, że chciałabym jednak telewizorek :zawstydzona/y:

Witam.
Padam normalnie nie mam sił, ta choroba Kacpra wykonczy nie tylko malego ale i mnie,maly placze, czesto, grymasi nic nie chce, musze go nosic caly czas. Teraz leze zeby mi kregoslup odpaczal bo maly spi.
Noc byla wzgledna nawet chyba 2-3 pobudki, tylko on sie budzi z takim rykiem,i trudno go uspokoic, W nocy jak nurofen przestal dzialac to byla chyba 4 to mial ok 40C byl taki rozgrzany, robilam mu oklady i pospal jeszcze ze mna do 7.30.
Do tego wszystkiego jeszcze doszedl kaszel,posmarowalam mu klatke mascia specjalna i jest wzglednie....

Alusia - dopiero Ty mi przypomialas ze dzis 16 i konczymy 7 miesiecy.Jeszcze Kacperek Patry tez konczy 7 miesiecy :) sto lat !!
buziaki dla wszystkich solenizantow

Ostatnia edycja:
cześć!!!
Przede wszystkim:

DAISY Nie żałuj sobie w życiu niczego: ani słodkiego, ani procentowego. Jedz, pij i popuszczaj pasa! Niech ci się wiedzie jak za króla Sasa! Olej trudności, wszelkie zmartwienia. Od nas przyjmij najlepsze życzenia!
Wielkiego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
szczęścia dużego jak smok,
pomyślności na kolejny życia rok
i miłości, bo ona dostarczy Ci radości!

i oczywiscie najlepsze życzenia dla minisolenizantów :tak:

I my także dziękujemy za życzenia :-D

Dzisiaj nocka w miarę. Mały od 24 co chwile się budził, w koncu o 2 wziełam go do nas do wyra, o 4 mial pobudke, nakarmiłam łobuza, odłozyłam do łóżeczka i spał do 7 heheTeraz jest na spacerku z męzulem. Nadal mam strasznego lenia, nic mi sie nie chce, w kuchni czeka mnie "mały" bałagan do sprzątniecia. Ale najpierw kąpiel :-p Pozniej zmykamy do przyjaciólki i jej malenstwa. Do pozniej kochane i miłego dnia!!!

Witam, sie wtorkowo..
Wstalismy sobie 40 minut temu. Noc w sumie spokojnie. Na obiad sa pierogi wiec obiad z glowy. SPacer dzisiaj zaliczymy. Przestalo w koncu wiac..

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantow...

reklama
vercik wstajecie po 10????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja też tak chcę buuuuuuuu

Najserdeczniejsze życzenia dla małych i dużych solenizantów !!!:tak:
jeszcze 1,5 h i spadam do domku do córeczki kohanej. Dam obiadek i spadamy na spacerek.

Noc cięzka, Jula się wciąż wierciła, pewnie brzuszek dokuczał bo w zupce była kukurydza i por. Durna mama dała żeby smak urozmaicić:wściekła/y: ale nie powiem zupki ktore sama jej gotuję są serio smaczne. Przez to że jej nie doprawiam to teraz nasze lekko tylko doprawiam, a M na talerzu dodaje magi :-Dcoś mu nie pasują , przyzywczaił sie do wielu przypraw a tu zonk:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry