dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Widzę, że dziś produkcja słabiutko
jak na nas ma się rozumieć.
My dopiero ze spaceru wróciłysmy i Zosia przy otwartym balkonie jeszcze spi. Zaszłysmy do takiej mojej znajomej, która ma dwójke chłopców 1,5 i 2,5 roku- było wesoło. Chyba Zosi brakuje towarzystwa. Nie odrywała wzroku od tych chłopaków i smiała sięw głos jak sięktóryś odezwał
Nagrałam filmik i zrobiłam zdjęcia. Normalnie my zdjęć mamy tyle
nie wiem gdzie będziemy to trzymać niedługo. Nawet kupilismy dysk dodatkowy, ale czarno to widzę.
A potem porobiłysmy sobie jeszcze troszkę zdjęc na dworku
Beatko Z. jesli karmiłaś piersią i nie stosujesz tabletek anty, to tymi krwawieniami sie nie martw bo mozliwe, ze jest wszystko w porzadku. Już wczesniej pisałam, ze często kobietom karmiącym, zanim się cykl ureguluje, zdarzają się takie krwawienia tzw. śródcykliczne, które nie są miesiączką. Są zwykle trochę bardziej skąpe i trwają mniej dni niż normalny okres u danej kobiety. No ale różnie może być.
A ciacho ja mam i chętnie się podzielę
W sumie do Olsztyna nie tak daleko,a z Olsztyna do Bartoszyc przekaże Basia
Niuta będziemy trzymać kciuki!
Bawcie się dobrze!
Kurcze, co ja jeszcze miałam napisać?
Daisy wszystkiego naj dla Ciebie, Kochana!!!!!!!!!!!!!!!
I dla małych solenizantów też buziaki!
jak na nas ma się rozumieć.My dopiero ze spaceru wróciłysmy i Zosia przy otwartym balkonie jeszcze spi. Zaszłysmy do takiej mojej znajomej, która ma dwójke chłopców 1,5 i 2,5 roku- było wesoło. Chyba Zosi brakuje towarzystwa. Nie odrywała wzroku od tych chłopaków i smiała sięw głos jak sięktóryś odezwał
Nagrałam filmik i zrobiłam zdjęcia. Normalnie my zdjęć mamy tyle
nie wiem gdzie będziemy to trzymać niedługo. Nawet kupilismy dysk dodatkowy, ale czarno to widzę.A potem porobiłysmy sobie jeszcze troszkę zdjęc na dworku

Beatko Z. jesli karmiłaś piersią i nie stosujesz tabletek anty, to tymi krwawieniami sie nie martw bo mozliwe, ze jest wszystko w porzadku. Już wczesniej pisałam, ze często kobietom karmiącym, zanim się cykl ureguluje, zdarzają się takie krwawienia tzw. śródcykliczne, które nie są miesiączką. Są zwykle trochę bardziej skąpe i trwają mniej dni niż normalny okres u danej kobiety. No ale różnie może być.
A ciacho ja mam i chętnie się podzielę
W sumie do Olsztyna nie tak daleko,a z Olsztyna do Bartoszyc przekaże Basia
Niuta będziemy trzymać kciuki!
Bawcie się dobrze!Kurcze, co ja jeszcze miałam napisać?
Daisy wszystkiego naj dla Ciebie, Kochana!!!!!!!!!!!!!!!
I dla małych solenizantów też buziaki!

.
.