Witam się popołudniowo

.
Moje dziecię niedawno usnęło, echh pewnie pójdzie późno spać dzisiaj. Co do temperamentu i charakterku, to ja sobie współczuje jak beacia

Mój M. twierdzi, że Mały odziedziczył "najlepsze" cechy mamusi
daisy wszystkiego co najlepsze życzę Ci w dniu urodzin, ogromu szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i planów
justysia naprawiaj szybko lapka i wracaj do nas
alusia jak byłam w ciąży też leczyłam zęby, bo będąc na zwolnieniu w końcu miałam czas. I powiem Ci, że mój lekarz miał nie lada wyzwanie, bo ja straszna panikara jestem a on nie mógł mnie znieczulać odpowiednim preparatem tylko jakimś słabym mógł. Nie wiem dokładnie ale chyba chodziło o zawartość adrenaliny w znieczulaczu. I też miałam ósemki do usunięcia, ale on stwierdził że w ciąży jest zbyt duże ryzyko usuwania tych zębów, bo jest to zabieg chirurgiczny, może wdać się zakażenia i będzie wymagany antybiotyk. A poza tym jest niezbędne dobre znieczulenie. Więc zastanów się nad tym, bo ja nie ryzykowałabym i tym bardziej nie rwałabym 4 zębów na raz. Może skonsultuj się z innym lekarzem co?
olcia, dmuchawcu z tym noszeniem dzieciaczków i ich płaczem kiedy znikamy im z oczu to chyba każda z nas ma problem. Ja mam to szczęście, ze mój M. jest ze mną w domu, to chociaż mam chwilę dla siebie, bo czasem wyjdzie na spacer z dzieckiem a ja mogę spokojnie zająć się czymś innym.
A tutaj link do czegoś pomysłowego
http://demotywatory.pl/960000/Dzieciak