• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

100 LAT,100 LAT,100LAT,100LAT NIECH ŻYJE ,ŻYJE NAM!
NIECH JEJ GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE .
I.............
JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ NIECH ŻYJE ,ŻYJE NAM!!!!!
NIECH ŻYJE NAM.................
A KTO??!!!!
nasza DEISY!!!

reklama
Wszystkiego najlepszego daisy:-D:-D

Kurcze przez przypadek jakis rok temu trafilam na blog dziewczyny z Vancouver. Ma 23 lata i choruje na mucowiscydoze. Wczoraj lecial o niej dokument na tvn24. Miala przeszczep 2 lata temu w pazdzierniku. A teraz sie okazalo ze przeszczep sie nie przyjal i za kilka dni umrze bo nie ma dla niej innego dawcy..smutne to..:-(

Jest ktos ze strazy nocnej bo mi sie nudzi!!!!!!

Czyżby dzisiaj kolejna solenizantka???? To ja dołączam się do Justysi i śpiewam razem z nią

Sto lat sto lat......... Daisy
:-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze czuwam, też dzisiaj słyszałam o tym w tv, fakt, smutne to, ale może jest jeszcze jakaś nadzieja, ona podobno umiera ostatnia........

Ostatnia edycja:
Cze!!! Jesteście niezłamane
Q... wczoraj cycata, a dziś jakieś 53% spuszczają mi się po ekranie:growl:

Zastanawiam się czego Wy tak nocnie tutaj szalejecie?? Ja właśnie sobie robię przerwę od papierologii....

Gobiazku, wczoraj tez długo siedziałaś, męczące to chyba, co? A ja powinnam juz dawno spac, bo mąż i córa już spią smacznie, a ja poprostu chyba wole łazic niewyspana, tak jak dzisiaj i zamiast kożystac ze snu to robie wszystko w przeciwnym kierunku :eek:
A po drugie to ktoś tu musi byc ja Ty będziesz sobie robic tą przerwę, kiedy następna?

vercik_86 no tak, masz rację.... ciężka sprawa i straszny ból dla rodziny, bo wiedzą co niedługo się stanie, tym bardziej że taka młoda :-(:no:

Ostatnia edycja:
Kamlotka ja nienawidzę papierkowej roboty. Płakać mi się chce jak mam to robić. Ale jak miałam wybór praca głównie w domu i niezatrudnianie opiekunki bądź opiekunka i kupę godzin poza domem to wybrałam to co mniej przyjemne ale lepsze dla Karolki (i dla mnie milsze patrzenie na nią).

No właśnie ja też gdzieś tam dzisiaj słyszałam o tej dziewczynie. Szkoda takich ludzi.
No i w ogóle to muszę sprawdzić jaki to rok teraz w chińskim horoskopie..... Bo przecież 2010 miał być lepszy a tu z każdej strony słyszę same smutne rzeczy. Juz mi ten 2010 tyle łez wycisnął a to dopiero początek:-(

reklama
Oj to ja tez musze zobaczyc co tam jest napisane, chociaz nie wierze w takie rzeczy...ale zawsze warto wiedziec co moze cie czekac..

A co do tego roku to faktycznie nie zaczyna sie zbyt dobrze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry