Hej
A ja nadrabiałam i zawsze coś mnie oderwało i tak wkońcu dotarłam do ostatniej strony, ale jakby nie patrzec to czas na spanie, bo otatnio się nie wysypiam
Przedewszystkim
MAKSIU I FILIPKU wszystkiego naj i dużo Słoneczka Maluchy od ciotki z BB
Tym zakatarzonym i kaszlącym duuuuużo zdrówka życzę i przywołuję do nas
WIOSNĘ!!!!!!!!
Hop hop!!! Wiosno gdzie się podziewasz??????????
Co do walentynek to byliśmy w trójmieście i uwaga w ...... KFC

Mąż dostał ode mnie kalendarz na biurko ze zdjęciami a ja?????? Raffaello w bombonierce w kształcie serduszka (czyli coś słodkiego-jak zawsze

)
Zapomniałam dodac że wczoraj na samo rozpoczęcie walentynek się pokłóciliśmy ale szybko doszliśmy do porozumienia bo szkoda nam było marnowac dnia
Mąż ostatnio był bardziej miły, ale to ma swoje uzasadnienie, bo mianowicie namówił mnie na rybki i mamy akwarium, dzisiaj dwie godz biegaliśmy po zoologicznych i kupowaliśmy, w sumie mamy ich z 17 (narazie) No i pewnie jak dostanie wszystko co chce do tego akwarium to skończy się podlizywanie

A co do sprzątania to u mnie tak to wygląda- Wynieś to tam, połóż to tam, a tamto tam, inaczej się nie da

tralalala1 ja tez ciągle szukam i ciągle nie wiem jakie, ale raczej plastikowe wielofunkcyjne, chociaż aż takie ładne nie są, myślałam o czymś takim
Krzesełko 2w1 BAMBI/BIMBO model 2009 3 kolory !! (913770928) - Aukcje internetowe Allegro
Chyba wezme przykład z innych i twż pójdę spac, ale nie wiem czy warto bo Mała koło 24 się budzi i musi chociaż trochę mleka popic, nie wiem jak ją tego oduczyc, jeszcze niedawno wystarczała herbatka, ale teraz po 15 min znowu pobudka wię zrezygnowałam i podaję mleko
No i redssa popijam, dołączy któraś?