• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

kobitki poszly spac:-(
Mari spi, maz poszedl pod prysznic a ja przygotowalam film do ogladania i popijam winko, pomyslalam ze zobacze co slychac na BB a tu wilkie nic:szok::-D
to i spadam
dobranoc

reklama
Straszne tutaj pustki dzisiaj. Mały śpi od 20.30, ja siedzę przy swoim lapku a M przy swoim:) Muszę w końcu zdecydować się na jakieś krzesełko do karmienia, ale jest taki wybór ze nie wiem, które będzie najlepsze.

kobitki poszly spac:-(
mari spi, maz poszedl pod prysznic a ja przygotowalam film do ogladania i popijam winko, pomyslalam ze zobacze co slychac na bb a tu wilkie nic:szok::-d
to i spadam
dobranoc

a ja też popijam drineczka z wineczka!!:-):-):-):-)

a zapomniałam
patrycja troche spóznione ,ale szczere najlepsze życzenia przysyłam w rocznice ślubu.
aby ta iskierka miłości ,raości i namiętności nie zgasła!!!!

próbowałam nadrobić dwa dni nieobecności i poddaję się, nie dam rady.nie nadążam za waszą weną twórczą.
my dzisiaj wróciliśmy z pogrzebu... taka się czuję rozbita, zmęczona i chyba dostanę okresu, bo od połogu miałam spokój, ale od wczoraj mam objawy na okres.
beacia pytałaś mnie czy i jak często cycam, często kochana, pomimo obiadków,kaszek,deserków,soczków, mały budzi mi się w nocy 2,3 razy... cycoholik normalnie, z odwykiem zwlekam,nie wiem sama, mało mnie już zostało,ważę 49 kg... no bo ta dieta, sama rozumiesz

u nas chyba prócz górnej jedynki, idzie jeszcze dwójeczka... Misiak się męczy, a my z nim.
idę do łózia, bo nie wiadomo o której pobudka
dobrej nocki

Hej

A ja nadrabiałam i zawsze coś mnie oderwało i tak wkońcu dotarłam do ostatniej strony, ale jakby nie patrzec to czas na spanie, bo otatnio się nie wysypiam

Przedewszystkim MAKSIU I FILIPKU wszystkiego naj i dużo Słoneczka Maluchy od ciotki z BB :-D

Tym zakatarzonym i kaszlącym duuuuużo zdrówka życzę i przywołuję do nas WIOSNĘ!!!!!!!!
Hop hop!!! Wiosno gdzie się podziewasz??????????:laugh2:

Co do walentynek to byliśmy w trójmieście i uwaga w ...... KFC :-D:-D Mąż dostał ode mnie kalendarz na biurko ze zdjęciami a ja?????? Raffaello w bombonierce w kształcie serduszka (czyli coś słodkiego-jak zawsze :eek:)
Zapomniałam dodac że wczoraj na samo rozpoczęcie walentynek się pokłóciliśmy ale szybko doszliśmy do porozumienia bo szkoda nam było marnowac dnia

Mąż ostatnio był bardziej miły, ale to ma swoje uzasadnienie, bo mianowicie namówił mnie na rybki i mamy akwarium, dzisiaj dwie godz biegaliśmy po zoologicznych i kupowaliśmy, w sumie mamy ich z 17 (narazie) No i pewnie jak dostanie wszystko co chce do tego akwarium to skończy się podlizywanie :confused2::rofl2:
A co do sprzątania to u mnie tak to wygląda- Wynieś to tam, połóż to tam, a tamto tam, inaczej się nie da :no::no:

tralalala1 ja tez ciągle szukam i ciągle nie wiem jakie, ale raczej plastikowe wielofunkcyjne, chociaż aż takie ładne nie są, myślałam o czymś takim Krzesełko 2w1 BAMBI/BIMBO model 2009 3 kolory !! (913770928) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba wezme przykład z innych i twż pójdę spac, ale nie wiem czy warto bo Mała koło 24 się budzi i musi chociaż trochę mleka popic, nie wiem jak ją tego oduczyc, jeszcze niedawno wystarczała herbatka, ale teraz po 15 min znowu pobudka wię zrezygnowałam i podaję mleko

No i redssa popijam, dołączy któraś?

Ej ja nie spie, tylko P zasiadl jescze do kompa i siedzial, przez godzinek prawie...
Co do sprzatania to sam sie reflektuje i sie bierze, najczesciej w soboty kiedy ja moge sobie dluzej pospac..

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry