reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Wy piszecie dobranoc a ja dzień dobry :rofl2: Noc znowunie zaciekawa. jejku jak ja tesknie za tymi nocami kiedy mał budził sie o 6 na butle i szedł dalej spać. Pobudka była wtedy ok 8 a nawet 9 :no: A teraz moge o tym pomarzyć. Budiz sie co chwile w nocy (dzisiaj o 22:47, 24:05, 1:15, 2:56, 4:30(butla) i od 6 szaleje :confused2: jestem padnięta..

Na szczescie chrześnica męża nie ma pneumokoków. Ma jakąs inną bakterie która jest uśpiona (czyli na pewno chodzi o tego nieszczęsnego gronkowca)
Ale ja się wczoraj strachu najadłam :szok: Jeszcze mi Kacper się zakrztusił śliną i przez minutę walczyłam żeby zaczął normalnie oddychac. Jemu myslałam że oczka wyskoczą a mi serce przez gardło. Szok normalnie. Dawno sie tak nie wystraszyłąm :no:
miłego dnia dziewuszki

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Normalnie zwariować z Wami można :-D Wy spać nie możecie? :-D
No ale potem cwaniary śpią do 10 z maluchami :-D

Patra nie martw się u nas to samo ... :-( Pobudka co 2h .... ciągle z płaczem :-( raczej go nic nie bolało chociaż nie wiem ... :-( i teraz od 7 już nie śpimy ... :-(

A jateż całą noc miałam skurcze i chyba zaraz jade na pogotowie bo są coraz mocniejsze ... Ani Nos-pa ani Magnez nie pomagają :-( kurcze same problemy mam w tej ciąży ... tylko dlaczego ? Przeciez ciąże z Jasiem zniosłam bez najmniejszego problemu :-(

Alusia jedz na pogotowie, ze skurczami to nie żarty. A przecież nie jesteś juz pierworódką to wiesz co to skurcze i masz prawo się martwic. I daj znac co powiedzieli!

Melduję się, że jesteśmy... ale dzisiaj znów robota mnie czeka :cool: Tomi jedzie z dziadkiem do palmiarni koło 12, więc będę mogła spokojnie porobić niektóre rzeczy związane z księgowością działalności męża... w końcu rozliczyć się będzie trzeba :nerd:

Kurcze znów go kolanko zabolało... nie mam pojęcia o co chodzi :no: ostatnio narzekał, że go boli w poprzedni poniedziałek, a dziś mamy środę więc ponad tydzień nic go nie bolało... jeszcze raz pomarudzi i chyba trzeba się będzie do lekarza wybrać.

Miłego dnia dziewuszki! U nas jakoś szaro i ponuro... niefajnie :no:

U nas też szaro, buro i do .... A wczoraj wieczorem była taka mgła, że budynku oddalonego o 15 m nie było widać :szok:

hej dziewczyny

noc u nas tez okropna nawet po podaniu kaszy popitej mlekiem na noc nic niedalo pobudka co 2h tez jestem padnieta a jeszcze do roboty na popołudnie...beznadzieja.
Dziś mała też jakas zafochana ale narazie udalo mi sie ja uspac zobaczymy na jak dlugo....... wiec zmykam bo trzeba pozmywac podprasowac i wogole sie umalowac.......pozdrawiam pa

Oj dziewczynki coś tu dzisiaj powolutku sie rozkręcacie :-D Ja chyba zdażę skończyć tą KPiR zanim wy się wszystkie pojawicie :tak: i będę mogła z Wami spokojnie kawusie wypić ;-)

Daisy jak tam kolejne dni w pracy? pewnie smutno, że musisz zostawic małą, co? ale za to jaka radość jak wracasz :)

Czesc:confused2:
Czy to forum bb?:confused2:
Lipcówki?:confused2:
O, to w końcu trafiłam:confused2:
To dobrze:confused2:bo ledwo na oczy patrzę:confused2:, a wygladam....fiu, fiu....niesamowicie wręcz...
Odkad Zosia miała ta trzydniówke, spi z nami. Niestety. A bylo juz tak fajnie. Wczoraj zrobiłam 3 podejscie do spania spowrotem w łózeczku. Miałam pobudke co godzine, do tego ok północy mi sie zhaftowała do łózeczka (to juz drugi raz:sorry:- za pierwszym myslałam, ze to od płaczu-był dosc gwałtowny, ale wczoraj wcale nie płakała i sie zhaftoliła:eek:- czy ktos ma pomysł o co kaman????

I jeszcze cos - mamy zęba!!!:-)

Adddaaa- ja tez puchne przed okresem- ok 2 kg i tez czuje sie ociezała.

Co ja jeszcze chciałam...?
Alusia! Daj znac jak dzidzia!!!! Mam nadzieje, ze juz jestes w szpitalu...

Czesc moje kochane pisarki :-)

Juz nadrobilam, ale czasu na napisanie nie znalazlam. Tak wiec teraz was pomecze, bo maly uspany.

Moj Maluszek ma zegar w brzuszku i kladzie sie o 22, wstaje o 1,3,5 i 7 na calego harcuje :tak: Ale ciesze sie ze tak jest, bo ostatnio to tylko gorzej bylo a to jego normalny tryb... No coz ma malego cycoholika :-D

Alusia mykiem na pogotowie a co do tych zebow to 8-semki sobie wogole odloz na po-ciazy jezeli cie nic tam nie boli. Normalne leczenie moze byc ze specjalnym znieczuleniem dla kobiet w ciazy, ja mialam kanalowo robione i bylo w porzadku.

Gustlicku to ty masz jakis sadystow tam :tak: Bidulo jak ty wygladalas, a ja bym sie chyba na kanalowe bez znieczulenia nie zdecydowala... Chociaz nie lubie uczucia cierpniecia i jak mam cos malego to zawsze bez, ale mam super dentystke i ona zawsze mi mowi czy powinnam brac znieczulenie czy jest do wytrzymania.

A jak tam wasze kace? Bo wczoraj to balowalyscie rowno :-D

A wogole wiem ze mialam cos jeszcze napisac ale pamiec juz nie ta... :-D Przeczytalam was dobra godzine temu to teraz nic nie pamietam :zawstydzona/y: Milego dnia

reklama
Daisy jak tam kolejne dni w pracy? pewnie smutno, że musisz zostawic małą, co? ale za to jaka radość jak wracasz :)

Jakos leci chociaz nie mam jeszcze spowrotem swojego miejsca w pracy i jakos tak dziwnie ale bedzie ok...
Jesli chodzi o Adulke to zachowuje sie tak samo po powrocie mamy jak by mama wrocila z drugiego pokoju....wydaje mi sie ze nie teskni:-( ale za to ja tesknie za dwie.
Dmuchawcu fajnie ze macie zębola u nas jeszcze nie widac ale za to Adulka ładnie pełza po podłodze filmik wstawie wkrótce:-):-):-)

Do góry