A
Alusia8989
Gość
Dobrze to w piątek wpadne do Patry a w przyszłym tygodniu do Ciebie
najwyżej zabiore Patre na pokład i obie Ci zlądujemy 
Jeśli oczywiscie będziemy mogły
i Patrycja wyrazi chęć 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze to w piątek wpadne do Patry a w przyszłym tygodniu do Ciebie
najwyżej zabiore Patre na pokład i obie Ci zlądujemy 
i Patrycja wyrazi chęć 
Mały dostał nurofen przed spaniem i jakoś nie widzę, żeby gorączka spadła.... Strasznie rozpalony jest:-( Martwi mnie to.
A ta skrzyneczka drewniana jest do kompletu?

po pracy robię jakiś obiadek, potem posprzątać w domku, jakieś pranko, prasowanko i już za oknami ciemno, i jestem czasami taka zmęczona, że na nic nie mam ochoty, a jeszcze w poniedziałek dostałam okres i w ogóle czuję się tragicznie, wszystko mnie boli i w ogóle zadne przeciwbołowe nie pomagają

( zadzwonili w pt o 16.30 że wizytę z pon odwołują), tzn przełożyli nam o 2 tyg później, kurcze i tak czekamy na tą wizytę od połowy października,

no i jeszcze musimy poczekać dłużej,
bo jutro znowu o 5.45 pobódka i kolejny dzień od nowa, ale pocieszam się, że to już czwartek i niedługo znowu weekend będzie 

bo właśnie coś go zaczyna chyba chwytać, bo już się o gripex pytał, a jak już mój po medykamenty zaczyna sięgać tzn że jest z nim nieciekawie:-
i jak razem oglądali meczyk, normalnie kibic mi rośnie.

Troche mam zaskórniaków, no ale na jak długo to starczy, jeszcze ta cholerna zima , trzeba ciagle wegla dokupywac, ehhhh

hehehe a ja moze z 200 slow znam hehe