reklama

Lipiec 2009

:-D Dobrze to w piątek wpadne do Patry a w przyszłym tygodniu do Ciebie :-D najwyżej zabiore Patre na pokład i obie Ci zlądujemy :-D
Jeśli oczywiscie będziemy mogły :-D i Patrycja wyrazi chęć :-D

reklama
hello,
Dziękuję Dziewczynki za odpowiedzi. Pocieszyłyście mnie. Mati nie ma biegunki.
Dmuchawcu rzeczywiście to może być od tego, że je więcej mleka. A mi znowu chyba laktacja wróci:-p Mały dostał nurofen przed spaniem i jakoś nie widzę, żeby gorączka spadła.... Strasznie rozpalony jest:-( Martwi mnie to.
Dziula coś czuję, że u nas też nie obędzie się bez antybiotyku. :-( No trudno...
Justyś - a ja dopiero dzisiaj zobaczyłam zdjęcie z Twoimi klockami. Super!:-) Ja na pewno kupię:tak: A ta skrzyneczka drewniana jest do kompletu?
Niutka- dobrze, że z chłopcami już lepiej. Niech te choróbska pójdą w ch.....
Annie- u nas niestety noce ostatnio wyglądały podobnie:-( Jakoś te nasze maluszki muszą przeżyć ten czas. Niech te zęby już wyrastają!

Ok to się tak umówimy ,żeby wszystkim pasowało! No i oczywiście jak moje chłopaki będą zdrowe , bo nie chciałabym ,żeby kogoś pozarażały!

ja jestem i tez czekam az ktos sie pokaze, fajnie ze nie jestem sama:tak:
tralalala Asia, dobrze pamietam? jak tam Twoj dzieciaczek, smacznie spi?

Ostatnia edycja:
O jak fajnie, nie jestem sama:)
Beatka on zasypia koło 20, ale budzi się jeszcze kilka razy bo mu smok wypada:) Chyba Twoją Marissę widziałam w krzesełku Graco? Jak ono się sprawdza?

cześć Kochane :-):-):-):-):-)

wow trochę mnie nie było,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tzn od niedzieli byłam ale tylko was podczytywałam, i próbowałam nadrobić poprzedni tydzień zaległości i się udało (a musze przyznać, że trochę tego było):tak::tak::tak::tak::tak:

co prawda pzeczytałam wszystko, ale za dużo tego było i ni ebardzo juz pamiętam co komu napisać:sorry::sorry::sorry::sorry:

spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe dla Daisy i dla naszych małych lipcowiątek, które w ostatnim czasie kończyły 7 i 8 miesięcy no i dla tych które będą kończyły jutro także, dużo zdrówka przede wszystkim, przespanych nocek i uśmiechu na twarzy przez cały dzień acha, no i jeszcze bezbolesnego ząbkowania
:-):-):-):-):-):-)
u nas na razie wszystko jakoś po mału do przodu;-);-);-)
Monia zdrowa, choróbska ją nie łapią więc jestem zadowolona, no ale w sumie to ostatnio ona bardzo mało wychodziła na dwór więc w sumie to nie ma tak naprawdę się gdzie przeziębić, noce przesypia całe tak jak wcześniej, ząbków u nas dalej nie ma, i chyba tak szybko jeszcze nie wyjdą,

ja codzinnie wychodzę do pracy o 7.20, wracam ok 15.30 i tak naprawdę czasu brakuje mi na wszystko,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po pracy robię jakiś obiadek, potem posprzątać w domku, jakieś pranko, prasowanko i już za oknami ciemno, i jestem czasami taka zmęczona, że na nic nie mam ochoty, a jeszcze w poniedziałek dostałam okres i w ogóle czuję się tragicznie, wszystko mnie boli i w ogóle zadne przeciwbołowe nie pomagają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jeszcze mieliśmy mieć w poniedziałek wizytę u chirurga (w sprawie tego naczyniaka na nóżce u małej) a wizyte nam odwołali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ( zadzwonili w pt o 16.30 że wizytę z pon odwołują), tzn przełożyli nam o 2 tyg później, kurcze i tak czekamy na tą wizytę od połowy października,:crazy::crazy::crazy: no i jeszcze musimy poczekać dłużej,

obiecuję, ze teraz będę do was na bieżąco zaglądała i nie narobię sobie takich zaległości jak ostanio

zbliża się 24 więc mykam spać :tak::tak:bo jutro znowu o 5.45 pobódka i kolejny dzień od nowa, ale pocieszam się, że to już czwartek i niedługo znowu weekend będzie :-p:-p:-p
(mam tylko nadzieję, ze mój M. się na weekend nie rozchoruje:crazy: bo właśnie coś go zaczyna chyba chwytać, bo już się o gripex pytał, a jak już mój po medykamenty zaczyna sięgać tzn że jest z nim nieciekawie:-(:-(:-()

przespanej nocki życzę mamusiom i dzieciaczkom, no i tatusiom też coby się na mnie nie obrazili:-):-):-):-):-)

Ja sie melduje nocnie :-)
Nie byłam wcześniej bo oglądałam z małżem fajny film , a potem zajęłam eis przygotowywaniem lekcji, w miedzy czasie podglądałam jak Filip bawił sie z tatusiem, i jak przyrznął sobie nocnikiem w oko,:tak: i jak razem oglądali meczyk, normalnie kibic mi rośnie.:rofl2:

A dzis wyjątkowo pusto, chyba nie przez to ze post się zaczął, to kobitki poszczą, co?:tak::-D
A ja od dziś ( czwatek) jestem na bezpłatnym urlopie wychowawczym,do tej pory byłam na wypoczynkowym, i szczerze nie wyobrazam sobie jak to bedzie. :no:Troche mam zaskórniaków, no ale na jak długo to starczy, jeszcze ta cholerna zima , trzeba ciagle wegla dokupywac, ehhhh:angry::crazy::cool:
Jutro ide do MOPSu spytac sa jakie sa dokumenty do zasiłku wychowawczego, choc pewnie i tak sie nam nie nalezy ale spróbowac warto
Miłej nocki Kochane;-)

To moi mężczyźni oglądający mecz:happy:

Załączniki

• IMG_5770.jpg
    IMG_5770.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Hallo ja jestem :-)
Hehe ja dzisiaj dostalam sms'a z urzedu pracy ze mam sie 22 lutego stawic na sprawdziane z islandzikiego:eek: hehehe a ja moze z 200 slow znam hehe
bez sens bo jest o 11.45 z kim zostawie malucha a po drugie maja tam zanotowane ze zjezdzam!!!

Hehe no faktycznie kibic Ci rosnie. U mnie sport to ja ogladam moj nei przepada hehe
Za to Robcio nadrobil w swieta z dziadkiem....a jak komentowal..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry