reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Vercik to cie niezle wystawiła kuzyneczka.
Ja robie spadówe bo mały za chwile pewnie wstanie i zrobi awanture jak zwykle o tej porze zeby matka go brała do swojego wyrka,karakan mały,troche ciasno tak we trójke n a wersalce,a mały zajmóje pół:confused2:
Dobranoc dupeczki:-):-):-)
O WŁASNIE SIE BUDZI

reklama
no, my też nic kompletnie nie dostaliśmy od nikogo. Całą wyprawkę musieliśmy kupić.
A najbardziej mnie denerwuje teraz to, że moja kuzynka będzie rodzić za parę tygodni i czeka, aż jej dam ubranka itp. A ja nie chcę oddawać, bo chcemy za jakiś czas mieć drugie dziecko. I co znowu będę wszystko kupować. :wściekła/y: Mogłabym pożyczyć, ale to jest taki typ człowieka, że nie odda albo odda zniszczone:angry:

Beacia dobranoc!

No ona wlasnie jestz takich ludzi...ale co do ubranek to jej chyba juz nie dam, tylko wysle paczka bo tez chcemy miec jeszcze jedno..ale niestety lozeczka, przewijaka i wanienki nie wysle, bo ciezkie i jeszcze pewnie clo bede musiala zaplacic, chociaz nie wiem czy jej odsprzedam..wystawie jutro na forum islandzkim i tyle kto bedzie chcial to kupi..bo nie ona jedyna z polek jest tutaj w ciazy..:-p
Gabi A spac nie bedziem, tylko buszowac..

No pewnie, chyba najlepiej tak jak piszesz. Te większe rzeczy sprzedaj, zawsze jakaś kaska będzie na jakieś fajowe zabawki;-) A ubranka się przydadzą:-D

No ona wlasnie jestz takich ludzi...ale co do ubranek to jej chyba juz nie dam, tylko wysle paczka bo tez chcemy miec jeszcze jedno..ale niestety lozeczka, przewijaka i wanienki nie wysle, bo ciezkie i jeszcze pewnie clo bede musiala zaplacic, chociaz nie wiem czy jej odsprzedam..wystawie jutro na forum islandzkim i tyle kto bedzie chcial to kupi..bo nie ona jedyna z polek jest tutaj w ciazy..:-p
Gabi A spac nie bedziem, tylko buszowac..

no właśnie!!!

KOLOROWYCH BEACINKO!!

WITAJ GABIAZKU,Ty nie w papierkach??!:-p

Olu powiedz ,że bedzie 2 i nie dajesz ani skarpetusi!!NO....!!!:cool:

NApisala wlasnie, ze bedzie 2 marca wieczorem, a jak jej nie bedzie to co...ja my 3 o 7.00 wylatujemy i co z tym zrobie jak jej nie bedzie..a nie sie pierdzieli..miala juz tyle szans jak jej nie zalezy to nie...

reklama
Justyś- No najchętniej bym tak zrobiła. Tylko moja babcia ciągle jej powtarza, żeby ciuszków nie kupowała, "bo Ola przecież ma dużo, to Ci je da" :wściekła/y: A ja nic jej ani razu nie obiecywałam. Wybiorę coś najwyżej symbolicznie i powiem, że więcej nie mam czy coś w tym stylu.
To są tacy ludzie, którzy chodzą po rodzinie i wszystkim mówią jacy są biedni, że na nic kasy nie mają itp. Ja też nie mam kasy, ale nie rozpowiadam tego całej rodzinie i się nie użalam nad sobą. Zdecydowaliśmy się na dziecko, więc naszym obowiązkiem jest zapewnić mu jakieś warunki. A oni chodzą i żebrzą, za przeproszeniem:zawstydzona/y: Kurcze, może to egoistyczne, ale ciężko pracowałam na to, żeby te rzeczy kupić.

Vercik- to może jej to powiedz, że musisz się wcześniej tych rzeczy pozbyć. Bo szykujecie się do wylotu i już. I jeśli chce, to niech po to przyjedzie, a jak nie, to sprzedaj to komuś innemu...

Ostatnia edycja:
Do góry