reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Staram sie poczytac ostanie strony chociaz, ale duzo sie tego narobiło, Verciku moze zrobisz mi małe streszconko , jak tam z Alusią, ? Wsio ok, prawada?

reklama
Z Alusia i Ewelinka wszystko ok i ma przesuniety termin porodu na 2 lipca> jezeli faktycznie to bedzie miala dwojke z tego samego dnia.:-D

A tak ostatnio pisalysmy jak moja kuznka mnie zdrzaznila i jak rodzinka wykorzustuje i liczy ze cos sie im da...po swoich maluchach itd..

A w ciagu dnia tez mnie nei bylo za duzo, bo maly szaleje po pokoju i musze go caly czas pilnowac

Ostatnia edycja:
Ja vercik jestem cały czas. Poczytałam na czerwcówkach i wyję... Idę przytulić swoje dziecko i męża. Szepnę im jak bardzo ich kocham...
Dobranoc

Dziękuję Kochana :-)
To dobrze,że z Alusia i Ewelinką wszystko dobrze,i susper że termin taki sam :-):-):-)
A co do rodziny, to szkoda słów czasem normalnie, u nas podobnie, zawsz znajdzie sie jakas czarna owca, co wydebia od reszty, Ja tez od nikogo z rodziny niz nie dostałam, nawet głupich skarpetek, ale od kolezanki dostałam chodzik a od drugiej troche ciszuków, i teraz ta druga jest w ciaży i zamierzam tez jej troche pozyczyc, ale juz jedna z moich kuzynek , która nawet jeszcze w ciazy nie jest szykuje sie na nasz wózek, niew ie co sobie ubzdurała, bo ja zamierzam go trzymac, jak bede miec drugie dziecko

A ja wlasnie odoczytałam,że Alusia miała super nockę,:-p:-p
A Beatka nie porozmawiała z mężem ORALNIE:-D:rofl:

Dobranoc tralala milej nocki...

A no widzisz maylah to mi cos ucieklo z glowki o Beatce:confused2:Spoko mnie ta moja kuzynka tez pytala czy wozka nie chcemy sprzedac..hehe moze chce jeszcze moje maluszka co by nie musziala rodzic:eek:

hahah tak najlepiej taki odchowany, coby nocki przesypiał
A propos u nas od dwóch dni Filip śpi od 22, wiec rekord, no ale w ciagu dnia tylko jedna drzemka, kolo 13 do 14.30 wiec juz od 19 marudny, ale musiałam go przetrzymac, bo by sie obudził

Asienko miłej nocki:-)

Maylaszku zamelduj sie na nocnej zmianie :-)

:-)

Dziekuje Aniu ze o mnie pamiętalaś, muuuaaaa ;*
Maylah mam do Ciebie prośbę. Pewnie słuchasz jakiejś muzyki francuskiej. Możesz coś polecić?

A jaki gatunek muzyki lubisz, rock , hip-hop, pop?
ja lubię słuchać Amel Bent, leslie, Shym,Natasha St-Pier to taki pop ;-)
Diams, K-maro, Tragedie, to cos ala rap, hip-hop, wstyd sie przyznac, ale choc mój brat jest Dj-em, to ja nie rozrózniam rapu od hip-hopu :rofl2:
no i uwielbiam słuchac starej francuzkiej muzyki: Gilbert Becaud "Nathalie", Joe Dassin, Johnny Holiday,Jean Jacques Goldman, Edith Piaffffff
ja mam oczywiscie fioła i kazdą pisoneke franzuska jaka słysze, t zaraz musze tłumaczyc, albo staram sie

Ostatnia edycja:
U mnie sa 2 drzemki kolo 12 do 13. z minutami i pozniej po 15 tez jakas godzinak i pozniej po 20 idzie spac i spi do 9.30 czasem wczesniej sie budzi

Kurcze wlasnie przeczytalm na forum przyszlych mam z czerwca'10 jak jedna z nich wczoraj urodzila martwe dziecko w 22tc az sie poplakalam.

Nic ja ide spać, przejrzałam co u Was, bo teskno mi było
Ale oczeta juz mi się kleją, bo to prawie druga godzina, a jutro kolo 9 pobudka, a za nim zasnę to tez troszkę minie
Spijcie kochane spokojnie
Patra, Ewa-odezwijecie się!!!
Ze nie wspomnę o Agnieszcze24
BUZIAKI

Dobranic Verciku
fajnie,że jesteś :-)

reklama
UFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!
Udało mi się znaleźć błędy w zestawieniu faktur. No i błędy jakieś się wkradły jak rozpisywałam leki. teraz muszę odszukać kiedy, gdzie i co było wydane i zobaczymy czy się będzie zgadzało:tak: A poza tym to w poniedziałek z rańca trza lecieć do biura, bo w zestawieniu mam jakieś 4 faktury, które mam nie uwzględnione u siebie:confused: No i to musi być ich błąd albo panny z hurtowni (czyżby wrzuciła mi nieleki na gabinet):confused:

Jeju kobietki pracujące w księgowości szacuneczek i czapki z głów. Ja robię tylko rozliczenia gabinetu, gdzie pilnuję wszystkiego jak dziki i takie manka się robią. A co dopiero robić całość. Szok!!!!

Zmykam wynieść Karolinkę do łóżeczka bo słonko moje śpi na tapczanie i dzielnie mi towarzyszy śpiąc obok. A Wy juz pewnie spać poszły:-D

Do góry