maylah
Fanka BB :)
Staram sie poczytac ostanie strony chociaz, ale duzo sie tego narobiło, Verciku moze zrobisz mi małe streszconko , jak tam z Alusią, ? Wsio ok, prawada?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Spoko mnie ta moja kuzynka tez pytala czy wozka nie chcemy sprzedac..hehe moze chce jeszcze moje maluszka co by nie musziala rodzic
Maylaszku zamelduj sie na nocnej zmianie :-)
:-)
Maylah mam do Ciebie prośbę. Pewnie słuchasz jakiejś muzyki francuskiej. Możesz coś polecić?

A poza tym to w poniedziałek z rańca trza lecieć do biura, bo w zestawieniu mam jakieś 4 faktury, które mam nie uwzględnione u siebie
No i to musi być ich błąd albo panny z hurtowni (czyżby wrzuciła mi nieleki na gabinet)