reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

No niestety tacy ludzie tez sa. Masz tak samo jak ja, tylko ze ona jest przy kasie tylko struga taka (w koncu jezdzi najnowsza audi a3), a nie stac ja na ciuchy dla maluszka a tu naprawde duzo to nie kosztuje..a liczy caly czas na drapana jak to moje mam mowi..
Olcia chodzi oto , ze ja chce zeby bylo to odebrane dopiero 2 wiecozrem, bo malego juz wykapie i przebiore a jedna noc sie moze z nami przekimac (bo unikam ego, zeby z nami spal). Ale jak jej znowu jej cos wypadnie....

A gdzie tralalala miala byc i dotrzymywac nam towarzystwa a ona nic..hallo jestes tam???

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane ja już lecę spać. Mały ostatnio się budzi ok. 3 i śpi już do rana z nami. Więc ja pewnie znowu się nie wyśpię:-(
Ale Wam życzę spokojnej nocki! Do zobaczonka jutro rano! papapapa

a TE żebry to skądś znam!
Moja siostra też zaliczyła wpadke i ja niewiem ,ale ten gówniarz ją w ciula robi,ale nic nie mozna powiedzieć bo go KOCHA.

W grudniu ponoc wybrał rodzinne i zaniusł mamusi swojej bo na świeta nie miała ,a Agacie powiedział ,że je wstrzymali .
tERAZ jest w HOLANAdi niby pracuje (gdzie on nie pracował) i wyobrazcie sobie ,że dał mamusi karte ,aby pieniadze mogła wybierac.
Ona dzwoniła ,że kasy nie ma ,a on na to ,że jej rodzice jej przywiozą 150zł i ma karteczke podpisac czy wzięła:szok::szok::szok:.
Niedośc ,że ochłapy to jeszcze podpisać.
Normalnie kiedy ta dziewucha zmądżeje to nie mam pojecia.:angry::crazy:

w grudniu wyżebrali od babki 750zł bo niby zgubili ,ciekawe jak zgubili jak taka gotówką nie dysponują ,teraz tez poszła po 50zł na leki bo nie ma ,ale ona sie w kurzyła i ja wygoniła:-D.
na wózek też 1000zł wyżebrali , a ciuszki po KAROLU już nie daje .
Ma tatusia to niech robi na synka.

Szczerze???? Mam dosyć papierków:wściekła/y:
Ryczeć mi sie chce jak je widzę, poza tym to już mam odciski na tyłku od siedzenia i ogólnie mam dosyć.
Ale za to moje dziecko przeszczęśliwe:-D Już śpi na szczęście i mam nadzieję, że szybko nie wstanie. Kurde muszę wyeksmitować kocie michy gdzieś na wyższe miejsca.
no i wykrakałam idę na chwilkę zacycować:-) Jejku jak ja ją KOCHAM!!!!!:rofl2:

Vercik- aha, no tak dobrze przemyślane z tą wanienką i w ogóle. Może się uda:eek:

Justyś- niestety... ehhh, szkoda chyba nerwów. Ja nie wiem skąd tacy ludzie mają taki tupet:confused2:

Dobra to teraz już na prawdę uciekam, bo mąż goni:-p
papapa

Vercik- aha, no tak dobrze przemyślane z tą wanienką i w ogóle. Może się uda:eek:

Justyś- niestety... ehhh, szkoda chyba nerwów. Ja nie wiem skąd tacy ludzie mają taki tupet:confused2:

Dobra to teraz już na prawdę uciekam, bo mąż goni:-p
papapa

No ja też OLU nie mam pojęcia!
Mi to sie nóż w kieszeni otwiera jak onim słysze ,a jak już widze to wole nie patrzeć.

Ja też chyba robie spadówe bo cos mnie nóży,a nie wyspała, sie ponoc :eek:.
Ale co tam jutro znowu na zielone popatrze i bedzie GITARA!:-)
Mąż mnie już dawno wołał, bedzie wsciekły moj Luby:-).

DO dzisiaj KOCHANIEŃKIE!!!
pewnie francuzeczka się pojawi zaraz :tak::tak::tak:

PA PATKI MAMUSIE I TATUSIE I DZIDZIUSIE !!!
przespanej NOCKI życzę WSZYSTKIM ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry