reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

i jak tu sie na takiego nie wkurzyc, u mnie tez na wozku wszystko lezy, michala ubrania sa wszedzie, obok szafy na fotelach, krzeslach, lozku,ziemi tylko nie w szafie, a by ktoras z Was otworzyla jego szafe kogiel mogiel, normalnie tak jak sie wyciaga ubrania z pralki,
i jeszcze musze go wielce prosic co by sie pan ogolil bo patrzec na niego sie nie da,, wyglada jak dziecko wojny
Nie mogę twój Michał się nazywa , no to już wszystko jasne , mój tez Michał:laugh2:

reklama
Adddaaa u mnie jest podobnie tylko, ze sie rozbiera i kladzie kurtke i bluze na wozek bo przeciezon od tego jest:confused2:
A mert dalej ma wieszak na ktorym wisza wszystkie kurtki..a to, ze kubki to norma..zwlaszcza przy kompie...

Skarpetki na podlodze to norma, a jeszcze przed sciagnieciem je zawsze wacha.. sie smieje ze sie narkotyzuje na noc co by lepiej spac

VErcik ,ale się uśmiałam z tych skarpet ,aż mąż mnie zapytał co znowu.
Ja mu przeczytałam ,a On ''jak to przed ściagnieciem:szok::szok::szok:,to wygimnastykowany jest'':-D:-D:-D.
Ja mowie,że tez umie tak noge podnieść no ,a mój Tomek stwierdził ,że ja to bliżej małpy , a on jest do d..y!!:-D:-D:-D

I pyta sie mnie czy dzis też bede tak długo siedziała.
Ja mowie zapytaj JUlka ,bo bym sie już położyła
A TOMEK do JULKA''mama kazała CI nie spać'':szok::-).

A co do wiosny to u nas pełna parą ,nawet ja słychać jak kociska sie gonią.Znowu ich jak mrówków bedzie !!
I na o2czytałam ,że ptaszki do kraju wracają!!

ahh te Michały,
:-D:-D
moj jaki obrazony lezy do mnie plecami, podepptalam mu ubrania, urazilam jego dume:rofl2:
kacper gada przez sen ło matko :-Dmyslalam ze wstał a ten normalnie grucha i cieszy sie przez sen:laugh2:

a wiecie co zrobiło moje dziecko???
Maz oglada mecz na polsacie, a Filip na łózku naszym usypiał, ale cos nie mogł, zaczał fikołki robić:-D i Tomek dał mu pilota, a ten wyłączył telewizor za chwile, nie wiem jakim cudem wlaczył od razu na swój ulubiony kanał MINIMINI gdzie chrapie jego ulubiona rybka
ROZWALIŁ MNIE:-D:-D:-D:-D

JUstys bo to jest test czy sie nadaja jeszcze na nastepny dzien do pracy...hehe
Ja mu mowie, ze jest oblesny, a on na to, ze w tym nic oblesnego nie ma. A ja sie robie odrazu taka zielona:eek:

znalazlam na demotywatorach:-D

Załączniki

• 1266933938_by_arctixx_500.jpg
    1266933938_by_arctixx_500.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 47
Tak użalam się nad sobą bo tego dzisiaj potrzebowalam :no:Tak chce żeby forum kręcilo się wokól mnie ... :no:
Dziekuje za wszystkie porady ... Nie będe pisać już nic bo i tak przecież są jakieś sprzeczności w tym co pisze i wogole...
Użalam się nad sobą i wogole jestem do dupy
Nie zycze żadnej z Was takiej sytuacji ale czy wtedy od razu podejmowałyście by takie czy inne kroki ? Nie ... dzisiaj poprostu potrzebowałam rozmowy. Potrzebowalam żeby ktoś mnie pocieszył ..

Dziękuje za pomoc ale narazie sobie forum naprawde odpuszcze.

reklama
Do góry