reklama

Lipiec 2009

Olcia nie mogę się napatrzeć na Twojego wampirka, w realu musi bosko wyglądac:laugh2::laugh2:

pustki bo laski odsypiają nocne pisanie :-D
a ja zaraz do domku, do mojej kochanej marudy:rofl2:

reklama
Beacia- może uda mi się uchwycić aparatem te zębole, to zobaczysz na "żywo":-D

Oj, jak ja bym chciała móc w pracy sobie wejść na bb:-( Przynajmniej w domu bym nie musiała tyle nadrabiać.

No ja nie odsypiam, tylkos przatam w domu. Bo wczoraj mialam, ale len byl...i dzisiaj musze nadrabiac..:confused2: i do tego P zazyczyl sobie pracochlonny obiad..dobrze, ze jak maly spal to juz spobie czesc przygotowalam...

Wow i ja dzis daje rade z pisaniem na bierzaco.... cos dziewczynki przystopowaly...

DMUCHAWIEC Twoja to moze i kruszynka, ale z to jaka silna jak juz wstaje w lozeczku!! Gratki :tak: Kurcze co do tego serka to widzisz ja jestem na Majorce i tu sa takie serki jak nasze homogenizowane, albo cos jak Danio, ale dla niemowlat. Tylko,ze one sa firmy, ktorej nie ma w Polce. Myslalam,ze jest taki produkt innj firmy wPolsce... a jak piszesz, ze jaki serki to wide,ze chyba nie ma... Moze Nestle ma w Polsce??

BEATKO 26 wyspij sie !!teraz kazda minuta snu jest cenna!!

OLCIA85 czyzbys w ciazy byla???... oj doczytalam... zrobilas tescik ...

Witam się czwartkowo

już po pracy, obiadek zjedzony i nawet zdążyłam już po nim posprzątać i pozmywać, mała dostała butlę i idzie z tatą na drzemkę, a ja mam chwilkę dla was:tak::tak::tak:

dokładnie 7 miesięcy temu o tej porze pierwszy raz widziałam swoją córeczkę, :-):-):-):-) kurcze ale ten czas szybko leci:szok::szok::szok: jeszcze troszkę i zaczniemy po kolei składać życzenia nie z okazji mini urodzinek, ale z okazji ukończenia pełnego roczku, ojj rosną nam dzieciaczki szybciutko, rosną,
teraz muszę nadrobić co od nocy naprodukowałyście co by być na bieżąco, i później się do wad odezwę, mam nadzieję, że ktoś mi potowarzyszy:tak::tak::tak:
miłego popołudnia życzę;-);-);-)

Witam się czwartkowo

już po pracy, obiadek zjedzony i nawet zdążyłam już po nim posprzątać i pozmywać, mała dostała butlę i idzie z tatą na drzemkę, a ja mam chwilkę dla was:tak::tak::tak:

dokładnie 7 miesięcy temu o tej porze pierwszy raz widziałam swoją córeczkę, :-):-):-):-) kurcze ale ten czas szybko leci:szok::szok::szok: jeszcze troszkę i zaczniemy po kolei składać życzenia nie z okazji mini urodzinek, ale z okazji ukończenia pełnego roczku, ojj rosną nam dzieciaczki szybciutko, rosną,
teraz muszę nadrobić co od nocy naprodukowałyście co by być na bieżąco, i później się do wad odezwę, mam nadzieję, że ktoś mi potowarzyszy:tak::tak::tak:
miłego popołudnia życzę;-);-);-)

Taa szybko zleci.. juz mniej niz pol roku do 1 urodzin :-D:-D:-D
Gratki 7msc:tak:

bo domyslam sie ze anna p to adzudz82 ;-)???
tak to ja, ale to moje panieńskie nazwisko, a w sumie to też je trochę przekręciłaś, ale każdy je mylił więc spoko.
Oj, jak ja bym chciała móc w pracy sobie wejść na bb:-( Przynajmniej w domu bym nie musiała tyle nadrabiać.
Olcia ja też nie mam możliwości w pracy korzystania z internetu :( poblokowane wszytsko, oprócz dostępu do aplikacji, która jest mi niezbędna do pracy, no ale za to w domu przy kawce mam co poczytać:-p:-p:-p

lece zobaczyc co na innych wątkach

ufff... dzieicaki w łóżkach... mąż właśnie dzwonił, że już skończył szkolić i jedzie do domku... jeszcze Adamo coś stęka, ale zaraz powinien zasnąć i... laba... długa wieczorna laba!!! może jakis drineczek... albo Baileysik :tak::-D to chyba już jest mój nałóg :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry