Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze co do tego serka to widzisz ja jestem na Majorce i tu sa takie serki jak nasze homogenizowane, albo cos jak Danio, ale dla niemowlat. Tylko,ze one sa firmy, ktorej nie ma w Polce. Myslalam,ze jest taki produkt innj firmy wPolsce... a jak piszesz, ze jaki serki to wide,ze chyba nie ma... Moze Nestle ma w Polsce?? 

jeszcze troszkę i zaczniemy po kolei składać życzenia nie z okazji mini urodzinek, ale z okazji ukończenia pełnego roczku, ojj rosną nam dzieciaczki szybciutko, rosną,

Witam się czwartkowo
już po pracy, obiadek zjedzony i nawet zdążyłam już po nim posprzątać i pozmywać, mała dostała butlę i idzie z tatą na drzemkę, a ja mam chwilkę dla was
dokładnie 7 miesięcy temu o tej porze pierwszy raz widziałam swoją córeczkę, :-):-):-):-) kurcze ale ten czas szybko lecijeszcze troszkę i zaczniemy po kolei składać życzenia nie z okazji mini urodzinek, ale z okazji ukończenia pełnego roczku, ojj rosną nam dzieciaczki szybciutko, rosną,
teraz muszę nadrobić co od nocy naprodukowałyście co by być na bieżąco, i później się do wad odezwę, mam nadzieję, że ktoś mi potowarzyszy
miłego popołudnia życzę;-);-);-)

tak to ja, ale to moje panieńskie nazwisko, a w sumie to też je trochę przekręciłaś, ale każdy je mylił więc spoko.bo domyslam sie ze anna p to adzudz82 ;-)???
Olcia ja też nie mam możliwości w pracy korzystania z internetuOj, jak ja bym chciała móc w pracy sobie wejść na bb:-( Przynajmniej w domu bym nie musiała tyle nadrabiać.