• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Stopi termin miałam na 20tego, a urodziłam 12tego, wiec o czasie. A dlaczego taka malutka...?:eek: Niewiadomo, w ciazy czułam sie super, wyniki były super, według usg mała do konca 8 miesiaca rosła prawidłowo, a tu takie maleństwo:eek:

Ja `własnie kupiłam sinlac, Zosi smakuje, wiec bede dawac raz dziennie. I tak musze kaszke dosypywac do mleka, bo samego pic nie chce. A o jakich serkach dla niemowlat piszesz?

Wróciłysmy ze spaceru, nie zabrałam telefonu i nie miałam pojecia która godzina, dopiero jak wróciłam spostrzegłam, ze jest:szok:...troszke pozno. A ja zaplanowałam na obiadek pizze. Biore sie do roboty.

reklama
heeeelllooooooo kochane:-)

Nocka taka sobie, do 4:40 luz. Potem co 30 min bieganina aż do 7. Drzemka od 9-9:30 i kolejna 2h na balkonie. A ja się czuję jakaś wypompowana, niech tylko słonko wyjdzie od razu odżyję nawet jak będę niewyspana:-D:-D:-D

Dla wszystkich solenizantów wczorajszych i dzisiejszych 100 latek i dużo zdrówka.

tralala, moj M do Rojka, a zapomniałam napisać że teść to skóra zdarta z Phila Collinsa (czy jak to się tam pisze:laugh2:). Gorzej z teściową, na jednym zdjęciu jak gargamel wyszła.
Ale wiecie co? ona serio jest spoko, tak dobrze dba o Julcię, rozwija ją i mi doradza co mogę dziekcu dać żebu urozmaicić dietę itp. Cieszę się że ona się opiekuję małą niż jakaś obca kobieta.

Jeszcze 3 h pracy i do domku zmykam, odkurzę, może coś pooglądam i spadam spać o 20 o ile mi Jula pozwoli. Muszę pospać choć raz więcej niż 5h.

Olcia, czekam na wieści, jak test?

Cześc dziewczyny tzn matki wariatki!!!
Tęskniłyście?? To jeszcze potęsknicie bo nadal brak kompa :-p Chciałam was tylko uściskac od Kacperka!! Wpadne kiedy na dluzej. Pozdrawiamy :)

hello,
teścik.... ehhh, nie zrobiłam. Czułam się całą noc jakbym miała dostać @ i stwierdziłam, że nie warto, bo i tak zaraz dostanę.... A tu dalej nic:szok: I już sama nie wiem. Chyba poczekam do rana. Bo nie minęło jeszcze 14 dni i stężenie tego hormonu może być zbyt małe o tej godzinie. Jak myślicie?

A my po dłuuugim spacerku, z przerwą na kaszkę u prababci i pradziadka. Kapucha i pieczarki na krokieciki się gotują. Jak mały zaśnie, to zrobię naleśniki. Mój brzdąc dzisiaj cały czas chce być na rękach. Chyba przez chorobę do tego się przyzwyczaił. :-( No i nic nie mogę zrobić.

I moje dziecko na raczkach bez przerwy:tak: A le juz sie przyzwycziłam i robię wszystko z nia- gotuję, rzęsy maluję, odkurzam- bo jak nie to wyje na cały blok:szok:

Olcia ja bym juz zrobiła ten tescik. Nie trzymaj nas tu w niepewności.

reklama
Aniu nie wytrzymałam zrobiłam...:-p teścik się znaczy.
Ale jedna kreseczka:cool: I nie wiem czy się smucę czy nie... Chyba jakoś nie liczyłam na nic....:confused2: Fajnie by było, ale nie teraz chyba.

Ale tu puściutko :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry