• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

BEATKOz u nas są rekolekcje i jest ksiądz misjonasz.
I urozmaica nam życie postne;-),po mszy robi spotkania dla małeżnśw teraz już sie skończyły(były dwa)TERAZ DLA młodzieży i dziś jest tzw. odnowienie małżeństwa kto chce to przychodzi.
Co prawda my za bardzo co odnawiać nie mamy bo w lipcu 4latka stuknie ,ale wszyscy to wszyscy;-).

Teściowie mają w tym roku 40 rocznice ślubu i byli na porannej mszy i dużo małżeństw starszych też było i mówili ,że śmiesznie było bo ksiądz do nich po przysiedze
-jeżeli jeszcze możecie to sie pocałujcie:-D:-D:-D:-D!!

ADUSKA ja drugi dzień pije aqua slim i narazie nic nie moge powiedzieć ,ale jeść sie nie chce naprawde;-)!
a Z ślubem rób jak Ci serduszko mówi , a nie jak Ci inni dyktują!!
Myśmy ślub brali 4lata temu/Przyjecie 9tys+orkiestra+alkohol+npoje+owoce+ciasto , a o ciuchach nie wspomne!
Kase sami muśieliśmy mieć mąż troche odłożył ja dostałam ksiażeczke od babci która mi odkładała od komunii na nią i sie uzbierało jakieś 5tys. z odsetkami już no ,a reszta z wesela :/.
Też sie martwiłam co to bedzie jak taką gotówką nie dysponujemy ,była taka obcja rodzice ,świadkowie i CZĘSTOCHOWA!!
Ty kochana nie masz na co nażekać 59kg co to jest ,jakbyś warzyła 88kg to byś miała na co nazekać:-p:-p:-p:-p:-p:wściekła/y:!!

Melaszku U NAS w laskach też jest aerobic na sali ,od niedawna ,ale ja nie mam ochoty tam isc .
Wiesz jakie sa baby zle coś zrobisz zaraz cie obgadają,masz plamke, czy nie nowe buty i już jest powód do rozmowy!
WOLE BASEN !!;-)
a TEN co piszesz na wyżycie by sie przydał:tak:;-);-);-);-)!!

EWO z balonami sie nie spotkałam.Fajne to,ale np. u wujka na weselu zrobili młodym niespodzianke i wszedł na sale wodzirej!!
Może o jakiegoś kluna sie postaraj tańczy i sie rozbbiera , ale to wtedy już po pólnocy;-) :-D:-D:-D:-D:-D.
U Tomka siostry znowu kucharki jajca zrobiły ,wjechały na taczce zkurą i że niby pan młody dziecko zrobił i na niego z wałkiem.Ponoć uśmiali sie ...
U nas mama z siostra czytały taki śmiesny wierszyk ,nie wierszyk niewiem jak to nazwać!:-)

reklama
Witam mamuśki u nas dzionek jakiś taki zabiegany! Rano mężuś już o 8.00 wyjechał do pracki ,bo musiał coś z autem po drodze pozałatwiać! Ja wzięłam małego wózkiem na zakupy do Tesco a ten piernik mały zaczął się w sklepie tak prostować ,że o połowie zakupów zapomniałam! Drogę powrotną jakoś siedział spokojnie! W domu znowu mi dał szkołę najpierw zaczął wstawać w krzesełku, jak go przypiełam to zaczął pluć jedzeniem :szok: Teściową pogryzł, no i o jedzeniu w krzesełku już mogę zapomnieć bo się prostuje i drze jak nie wiem co! Co za charakterek!

Adudz skład tej maści to adrenalina i jeszcze coś na E , ale zapomniałam :sorry2: Pytałam się koleżanki i powiedziała ,ze to dość silny lek!

U mnie też dzionek zabiegany,cały dzien treptałam a roboty nie widac,myślałam ze jeszcze poprasuje ale juz nie zdążyłam a teraz to mi sie juz nie chce.Wciągnełam nóżki na zimno zagryzłam jabłkiem i chyba ide sie kompac i pa lulu.
Moj mężulek ma zapalenie brzucha i z żalu ze nie może nóżek z octem zjesc poszedł juz spac:-)Do tej pory ja byłam na delikatnej dietce a teraz mój małż bedzie sie patrzył jak ja jem,A na kolacje miał kisielek.No ale sam sie tak załatwił najprawdopodobniej polopiryna S.On jak ma troszke katarku albo mu zimno to zaraz polopirynka lub dwie.
Ide sie popluskac i jeszcze zajże czy kturas cos napisała.

I Maylaszek się melduje na warcie:-)
HOOOOP< HOPPPPPP wartowniczki, gdziście są?:blink::blink::blink:
Ja dzis byłam w szkółce, a mojego małża nie ma , pojechał ze szwagrem pod Stargard Gdanski po jakąś maszynę buuu
Fifi śpi, dzis na noc bebkio mu zapodałam, ciekawe czy bedzie trzymac tak jak nutramigen?
Ogólnie cały dzien mnie dzis głowa boli...

No MELSZKU ostatnio pustki!!!
A na nocce wogole chyba aurlopy pobrały,ciekawe kto im je dał,IWON:confused::wściekła/y:;-)???!!

mi JULE coś wysypuje takie plamki rozlane,krostki ,jutro lejze do lekarza niech zobaczy!!

a w KOSCIELE dziś znowu wesoło po przysiedze żeśmy mogli sie cmoknąć ,jak na AMERYKAŃCACH:-):-):-):-):-):happy2:!!!

Hej Maylaszku,fajnie ze alergiom mówicie powoli pa pa.Ja wykupiłam niedawno bebilon pepti i mały tego za nic nie chce,nawet jak dam łyzeczke tylko do budyniu z owocami to i tak wyczuje i juz nie zje.Zreszto to on taki niejadek sie zrobił,przez 6 tyg przybrał 170g,troche mało,ale co zrobic,on zupki zje góra ze 140,ale i tak od 3 dni zaczoł mi jesc kasze ryzowa na wodzie,a wczesniej zadnej nie chciał.
A małza mam tydzien w domu bo dzis dostał zwolnienie na to brzucho,jak to dobrze ze sie pochorował to sobie mieszkanie odgruzuje,Ale jestem wstretna żona ale bede mała do kogo pyska otworzyc.
Zmykam na wyrko,pa pa tki

reklama
Beatko, to masz małego niejadla w domu :-) Mój pożera wszytsko , heheh naprawde apetyt mu dopisuje, nie wiem ile wazy, ale pewnie koło 9-10 , bo w styczniu miał 8,600
ja tez bym chciała,zeby mój Mąż był tak na tydzien w domu, zebym mogla posprzatac, poukaładac co trzeba, a tak jak on ma wolne, to albo jedzie do lasu to drzewo wyrabiac, albo cos w tej lazience robi, :-(

Justys, ale fajnie z ta przysięgą mieliście, hehehe
musiało być wesoło, a prezenty były?;-):-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry