justysia85
Fanka BB :)
BEATKOz u nas są rekolekcje i jest ksiądz misjonasz.
I urozmaica nam życie postne;-),po mszy robi spotkania dla małeżnśw teraz już sie skończyły(były dwa)TERAZ DLA młodzieży i dziś jest tzw. odnowienie małżeństwa kto chce to przychodzi.
Co prawda my za bardzo co odnawiać nie mamy bo w lipcu 4latka stuknie ,ale wszyscy to wszyscy;-).
Teściowie mają w tym roku 40 rocznice ślubu i byli na porannej mszy i dużo małżeństw starszych też było i mówili ,że śmiesznie było bo ksiądz do nich po przysiedze
-jeżeli jeszcze możecie to sie pocałujcie

!!
ADUSKA ja drugi dzień pije aqua slim i narazie nic nie moge powiedzieć ,ale jeść sie nie chce naprawde;-)!
a Z ślubem rób jak Ci serduszko mówi , a nie jak Ci inni dyktują!!
Myśmy ślub brali 4lata temu/Przyjecie 9tys+orkiestra+alkohol+npoje+owoce+ciasto , a o ciuchach nie wspomne!
Kase sami muśieliśmy mieć mąż troche odłożył ja dostałam ksiażeczke od babci która mi odkładała od komunii na nią i sie uzbierało jakieś 5tys. z odsetkami już no ,a reszta z wesela :/.
Też sie martwiłam co to bedzie jak taką gotówką nie dysponujemy ,była taka obcja rodzice ,świadkowie i CZĘSTOCHOWA!!
Ty kochana nie masz na co nażekać 59kg co to jest ,jakbyś warzyła 88kg to byś miała na co nazekać

!!
Melaszku U NAS w laskach też jest aerobic na sali ,od niedawna ,ale ja nie mam ochoty tam isc .
Wiesz jakie sa baby zle coś zrobisz zaraz cie obgadają,masz plamke, czy nie nowe buty i już jest powód do rozmowy!
WOLE BASEN !!;-)
a TEN co piszesz na wyżycie by sie przydał
;-);-);-);-)!!
EWO z balonami sie nie spotkałam.Fajne to,ale np. u wujka na weselu zrobili młodym niespodzianke i wszedł na sale wodzirej!!
Może o jakiegoś kluna sie postaraj tańczy i sie rozbbiera , ale to wtedy już po pólnocy;-)

.
U Tomka siostry znowu kucharki jajca zrobiły ,wjechały na taczce zkurą i że niby pan młody dziecko zrobił i na niego z wałkiem.Ponoć uśmiali sie ...
U nas mama z siostra czytały taki śmiesny wierszyk ,nie wierszyk niewiem jak to nazwać!:-)
I urozmaica nam życie postne;-),po mszy robi spotkania dla małeżnśw teraz już sie skończyły(były dwa)TERAZ DLA młodzieży i dziś jest tzw. odnowienie małżeństwa kto chce to przychodzi.
Co prawda my za bardzo co odnawiać nie mamy bo w lipcu 4latka stuknie ,ale wszyscy to wszyscy;-).
Teściowie mają w tym roku 40 rocznice ślubu i byli na porannej mszy i dużo małżeństw starszych też było i mówili ,że śmiesznie było bo ksiądz do nich po przysiedze
-jeżeli jeszcze możecie to sie pocałujcie

!!ADUSKA ja drugi dzień pije aqua slim i narazie nic nie moge powiedzieć ,ale jeść sie nie chce naprawde;-)!
a Z ślubem rób jak Ci serduszko mówi , a nie jak Ci inni dyktują!!
Myśmy ślub brali 4lata temu/Przyjecie 9tys+orkiestra+alkohol+npoje+owoce+ciasto , a o ciuchach nie wspomne!
Kase sami muśieliśmy mieć mąż troche odłożył ja dostałam ksiażeczke od babci która mi odkładała od komunii na nią i sie uzbierało jakieś 5tys. z odsetkami już no ,a reszta z wesela :/.
Też sie martwiłam co to bedzie jak taką gotówką nie dysponujemy ,była taka obcja rodzice ,świadkowie i CZĘSTOCHOWA!!
Ty kochana nie masz na co nażekać 59kg co to jest ,jakbyś warzyła 88kg to byś miała na co nazekać

!!Melaszku U NAS w laskach też jest aerobic na sali ,od niedawna ,ale ja nie mam ochoty tam isc .
Wiesz jakie sa baby zle coś zrobisz zaraz cie obgadają,masz plamke, czy nie nowe buty i już jest powód do rozmowy!
WOLE BASEN !!;-)
a TEN co piszesz na wyżycie by sie przydał
;-);-);-);-)!!EWO z balonami sie nie spotkałam.Fajne to,ale np. u wujka na weselu zrobili młodym niespodzianke i wszedł na sale wodzirej!!
Może o jakiegoś kluna sie postaraj tańczy i sie rozbbiera , ale to wtedy już po pólnocy;-)

.U Tomka siostry znowu kucharki jajca zrobiły ,wjechały na taczce zkurą i że niby pan młody dziecko zrobił i na niego z wałkiem.Ponoć uśmiali sie ...
U nas mama z siostra czytały taki śmiesny wierszyk ,nie wierszyk niewiem jak to nazwać!:-)
Teściową pogryzł, no i o jedzeniu w krzesełku już mogę zapomnieć bo się prostuje i drze jak nie wiem co! Co za charakterek!
Pytałam się koleżanki i powiedziała ,ze to dość silny lek!

!!!