• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Kyś mieszka z matka,A brat ja poznał na ukrainie jak wyjeżdzał w delegacje,tam mu ja przydzielili na sekretarke,teraz mieszka na ukrainie postawił domek na obrzeżach Lwowa i maja synka 1,5 roku.Szkoda dzieciaka taka głupia matke ma,on jak ja widzi to przed nia ucieka ale co sie dziwic jak ona całe dnie na komputerze a on se sztucce układa w kuchni.Ona chyba myslała ze dziecko to piesek da żrec i bedzie leżało zadowolone

reklama
Justynko, GOSZKO GOSZKO MŁODEJ PARZE
DALEJ BUZIAKA DAWAJ MEŻUSIOWI!!!!!!!

:-):-):-):-):-)
Beatko, rzeczywiscie Suczi z tej Bratrowej, biedny Krzyś
A mają jakieś wspólne dziecko? ( ale to brzmi :/ )

JUŻ ZROBIONE !!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
A Tomek mówi no to dawaj !!!:-D:-D:-D:-)

Beatko z nocy poślubnej nici,no chyba ,że oralnie :-D:-D:-D:-)!!!
Jutro jadę po wyniki po łyżeczkowaniu i wsiąść w końcu wypis ze szpitala ,może od razu dwa .Bo PO porodzie jeszcze go nie wybrałam.
Kurde boje sie ,że coś nie tak w tych wynikach bedzie.

Krzysio ma teraz 11 lat i powoli ojciec zaczyna mu wisiec,ale do nas przyjeżdza.Pierwszej bratowej tez za bardzo nie lubiłam,tez miała niezłe odchyły.Potrafiła sie wsciekac na brata ze razem z wawy nieraz wracamy jak bym se autobusem nie mogła wrócic i ze pewnie jezdzimy sie piep...c. no chora normalnie,chyba sama siebie nie słyszała.
W ogóle to mój braciszek jest bardzo kochliwy i po pierwszej bratowej był juz kilka razy zakochany na zabój,wiec pewnie za jakis czas pozbiera zabawki i wróci do Pl.
Maylaszku czyzby Ci filipeki wstał bo chwile cie nie było:cool2:

Asińko WITAJ!!!! Brakowało nam Ciebie i Kubusia :tak:
Zdrókwa dla Was, Ty to pewnie u tego denstysty sie zaziębiłaś, co? Ząbki zdrowe juz?

Ale byk: Gorzko miało być :P:-p:-p
Ej Justys, oralnie tez moze byc, Tomuś pewnie by się ucieszył, co?:happy2::happy2::-p

Beatko, Filipek śpi, byłam zrobić sobie pyszną zieloną herbatkę :-)
No a Twój brat, to faktycznie kochliwy, a ile ma lat?

Ostatnia edycja:
Zdrókwa dla Was, Ty to pewnie u tego denstysty sie zaziębiłaś, co? Ząbki zdrowe juz?

Ej Justys, oralnie tez moze byc, Tomuś pewnie by się ucieszył, co?:happy2::happy2::-p

No w końcu :****
Ząbki wyleczone prawie do końca, dalszy ciąg po 22 marca :)
Strasznie teskniłam za Wami, i jakoś tak pusto ostatnio tutaj jest

AAAA miałam się zapytać- dałam Młodemu ostatnio nowy deserek jabłka z wanilią i cynamonem. I chyba po nim dostał wysypki na brzuszku, ma coś takiego jak kaszka manna tylko lekko czerwone. I sama nie wiem czy to po tym..

Ostatnia edycja:

A to już jego trzeba sie zapytać!!:-D:-D:-D:-D

Witaj ASIENKO!!
widzimy ,widzimy .
U mnie za dużo emocji-miesiąc miodowy przed nami!!!:-D:-D:-);-)

reklama
tralalala czejsc kochana,współczujwe tego chorowania u nas teższpital domowy,ja jako tako sie trzymam ale troszku mnie łamie
Justynko nie denerwój sie na pewno bedzie wszystko dobrze
Maylaszku z tymi dzieciorkami to aby nie za szybko bo moje cycuszki takie pogryzione i wymemłane ze najpierw musza jechac na urlop sie zregenerowac a póżniej dopiero beda przybierac dla nastepnego tak za jakies dwa lata

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry