Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zobaczyła włączony komp nakarmiła Jule i przyszła ja przebrać . I mowi tak " no kur... teraz twoja matka nic nie robi w pracy tylko sie opierd... i mnie podgląda co ja robie. To ja jej pokaze. MAsz zobacz jak zrobiła kupke, masz patrz jak ją wycieram zebys mi nie mowiła ze jest odparzona. " 
Chyba bym głodowac wolała.
mam pojecia jak to zrobił.
.Tesciu mnie sie pyta c
zy dałam mu kwiat ,a ja mówie ,że w żadnym wypadku.I dalej łąduje ta pralke,wychodze i mówi mi że JUllek sobie kwiatek ściągnął,ja myślałam tak wogóle ,że KAROLEK sie bawi kwiatkiem ,a tu DŻINX!!!
wiem jak to zrobił.
.

;-)
Więc możliwe, że przeoczyłam
Nasza niania ok. Mati bardzo ją polubił. Uśmiecha się zawsze do niej jak przychodzi. I w ogóle często dzwonię do niej i na bieżąco wiem co się dzieje. Fajnie sobie radzi. Mati zawsze wyspany, najedzony i czysty jest. Wiadomo nigdy to nie jest to samo co z mamą... No, ale co zrobić. A ja ostatnio słucham Edit Piaf 
Ja dlatego wolałam znaleźć opiekunkę, niż zostawić Matiego z teściową. Chyba byśmy się pozabijały... A poza tym nie ufam jej w ogóle... Takie rzeczy o niej wiem, że nigdy w życiu nie zostawiłabym jej Mateuszka.
Dużo stracił na wadze? Nie wiem czy pisałaś, więc jeśli tak to przepraszam... A co do interesu, to super pomysł!:-) Ja właśnie jestem w trakcie wystawiania na allegro swoich aukcji. Będę sprzedawać artykuły dziecięce
Ale tylko przez internet. A Ty masz blisko nawet hurtownie, więc fajnie byś miała. A dam znać jak się będę wybierać kiedyś do Zabrza 
Taka mała wycieczka rodzinna.