reklama

Lipiec 2009

Witam wieczorową porą ;-)
Filipek juz dzis bez gorączki wieczornej, wiec nie wiem co to było, jest:baffled: Mam nadzieje,ze ząbale, niech juz mu wkoncu cos wyjdzie, bo się męczy biedaczysko:-(

Beatko, ja chciałam zagłosowac, ale tam mi się tylko pokazały zdjecia wielu dzieci
Welcome to the voting gallery

I nie wiem jak Marisske znaleźć:-(

Agnieszko, fajnie,że już jesteś:tak:
Willsonka, zyczę Ci że żeby Małogorzatka przespała całą nockę;-)
Verciku, where are you???????????????
A Dmuchawczyk, to pewnie tuli się do mężusia, co?

Niutka dziękuje za życzenia:-);-):-)
Olciu, dawaj linka, to bedziemy u Ciebie sie zaopatrywać w artykuły dziecięce;-)

MIŁEJ NOCKI

Oby od jutra produkcja ruszyła:-p:-p

reklama
Hej Dziewczyny!!!

Odrazu muszę się pochwalic- moja Niunia zaczęła raczkowac :-D:-D Już sobie ładnie radzi :tak:

Sto lat dla Filipka i Maksia!!!!!

Beata26 ale ta Twoja teściowa to potrafi... i ona tak normalnie mówiła do skypa?? :szok::szok: wiedząc że jest włączony?? :szok: Mi moja ostatnio też jazdy zrobiła, że ja miłości nie jestem nauczona, że z dziecka nic sobie nie robie, że tamtego tyg może dwa obiady zrobiłam (tak wyszło bo mąż pózno wracał, ale mu to nie przeszkadzało) itp, a ja to na dyktafon nagrałam w tel, jakiś dowód mam

Olcia, Justyś fajne te Wasze pomysły na interesiki :tak:
Justysia oby wszystko u Ciebie wszystko było ok. A ten Twój Kalo to spryciaż mały, tak se z kwiatkiem chodzic w doniczce, no i już mamie rozkazuje :-D
Mayla dobrze że to już po gorączce, oby to były te zębolki :confused: A Marisska jest na tej stronie w 4 rzędzie, 4 zdjęcie
Dmuchawcu zainwestuj w maszyne i szyj masowo takie pokrowce i na allegro ;-);-) Ja gdybym miała wybierac to bym taki wolała niż swój :-)

Oliwia mi ostatnio wariuje przed spaniem i zasypia między 22-23 i często płacze zanim zaśnie. Dziś też tak było :no::no::no: Już sama nie wiem co jej jest :no: A ostatniej nocy 3 pobudki i zawsze wstaje już o 7 :baffled:
Chyba też lece do łóżka, bo mi oczy odmawiają posłuszeństwa :shocked2: Zjadłam kilka rafaello (ale to taka podróbka z Auchan-bez migdała, ale da się zjeśc:dry:)

A słyszałyście o tej matce co udusiła 7 dniowe dziecko w chuście? Szok normalnie że taka nieodpowiedzialna, chyba dosyc długo do niego tam nie zaglądała skoro jej się udusił :no::no::no: Masakra jakaś poprostu :no::no::no:

Ostatnia edycja:
WItajcie :-)
Masakra jakas z tym maleństwem:szok::szok::szok:

Kamlotko,
dzięki za info o Marissce, teraz była na pierwszej stronie, włąsnie staram sie zagłosować

A Oliwka pewnie po swoim przyszłym mężu ma to późne spanie, heheheh wprawdzie Filifi już spi:-)

Witajta!

Ja dziś znów w humorze wprost wysmienitym:tak: No bo przeciez mężuś mój wrócił:tak: w dodatku wczesniej niż mial wrócić:tak: Bo juz o 15tej był w domciu.

Kamlota chetnie szyłabym takie ochraniacze:tak: ale niestety byłyby bardzo drogie, metr jakiegos normalnego materiału kosztuje conajmniej 20zł, a tu trzeba ponad 3 metry plus do tego duuuużo mojej pracy.

Ochraniacz juz wczoaj skończyłam. Zrobie zdjatka i sie pochwalę.:tak:

A dziś mam kupe sprzątania niestety i obiad trzeba zrobic, koleżanka do mnie przychodzi na chwilę i zyczenia do kartek muszę podrukować. A jak juz to wszystko zrobie to zabieram sie Maylaszku za karteczki slubne:tak:

Willsonka moja tez sie zawsze budzi z płaczem. Zasypia ok 20tej i budzi sie conajmniej raz, ale z łózeczka jej nie wyjmuje, ani nie karmie juz wtedy. Jesli nie da sie uspokoic to daje herbatki w ostatecznosci. I spi :tak:czasem do 6tej, a czasem budzi sie ok 4tej. Ale tez jej nie wyjmuje i nie karmie i coraz rzadziej sie zdarzaja obudki:tak::-)

Lece brac sie za porzadki. Miłego dnia!

No i niestety. Mimo że poszła spać godzinę później i tak wstała o 5.30...Z kim ona do tej roboty się wybiera jak tato wstaje o 6,40. Eh. W nocy budziła się dwa razy na cyca, ale do tego jestem przyzwyczajona. W nocy herbatki nie podaje bo łatwo o próchnicę. ja daje jej w nocy wodę do przepojenia.

No nic. Zobaczymy dziś jak będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry