Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja sie testów strasznie bałam, bo niektórych rzeczy nie mogłam pojąć, z tymi śwatłami ale z pierwsza pomocą, myliło mi sie to strasznie, ale na egzaminie na szczescie miałam same proste
oJ testy podchwytliwe,ale niektórzy naprawde matoły były,jak sobie przypomne taka dziewczyna -kobieta jak jej podpowiadałam miała dobrze u instr. ,a na głównych testach poległa!! chyba ponad 10 byków miała!
No u nas jest taki jedne as..
po kazdym temacie mamy robione testy..oczywscie wszystko jest na slajdach itd..
i on za kazdym razem zaznaczal odpowiedz jedna a druga zaznaczona jej zaprzeczala..jak sie instruktorka pytala dlaczego to nie umial wytlumaczyc..
dziewny zakrecony chlopak..swoj swiat i tyle..
kurcze wiem, ze musze przy tym przysiasc ale nie ma kiedy..
Jutro ide na kontrole z malym, mam nadzieje, ze wszystko bedie juz dobrze
Miłej Nocki Kamilko i Oliwka niech śpi do rana
No a Fifi mały rozrabiacz się robi:-) ale mi sie podoba bo jest żywo i wesoło;-)
pani położna mi mówiła jak miał tydzien ,że to bedzie żywotne dziecko, i się sprawdza...
Do mnie ostatnio lekarka, ze mam go trzymac bo zaraz jej wypadnie z rak..zeby my osluchac pluc od strony plecow musial siedziec, bo nie chciallezec na brzuchu..
Wkoncu wzial sie za szarpanie zaluzji pionowych i w tym momencie weszla pielegniarka spojrzala sie na Roberta a lekara odparla "zywe srebro" hahaha..i ja mam tak caly czas...
np. dzisiaj wspial sie na 2 pulke w kuchni..mniej wiecej tak jak stoi i wysypal psu pol opakowania karmy..a zostawilam do w pokojuna 10 sekund
Oj te nasze dzieci pomysłowe,
ja kupiłam dzis takie coś co sie wkłada do kontaktów, bo one bardzo go onteresują, no ale nie ma co się dziwic w ońcu chrzestny to elektryk,heheh
Dobranoc JUstys..
Madziu ja tez juz chyba lece bo padam na twarz ostatnio..moze jak wkoncu sobie wezme bezprzewodowy interenet to bede miec wiecej czasu na nocne pisanie a narazie siedze u brata w pokoju i mi jeczy, ze mam juz konczyc..