Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jak za starych dobrych czasów
) wstaje sam do małej w nocy
, a rano bierze ja i robi z nią sniadanie
A ja sobie jeszcze śpie, a potem mnie na sniadanko budzą. Daniel zawsze robi sniadania, ale do Zosi rano wstawałam ja, bo on sie musi ogolic itd- a teraz goliu się z córką

Jakos ostatnio jestem nią zmęczona. Jęczy całymi dniami. Pewnie ząbki jej doskwierają bo nie wiem co innego mogłoby
Ale ja juz powoli mam dosyć. Juz sie swiąt doczekac nie mogę- wreszcie gdzies stąd wyjedziemy!
w Kampinosie w kwietniu. Zastanawiamy ise czy pojechac. Ale chyba zrobimy tak, ze pojedziemy na slub i na sam obiad, a na noc będziemy w Wawie u mojej koleżanki, a w niedzile wrócimy sobie do domku
i ja budzi.
Justys Ty tez dostałaś? Jakie jeszcze inne badania kazali albo radzili ci zrobić?
że nie wie co teraz będzie z małą skoro przyszliśmy do niej dopiero w 8 miesiącu, a " ona nic nie umie"
, zapytała nas czy się obraca i czy raczkuje, usłyszała nie i powiedziała że jest niedorozwnięta
ale ten typ tak ma... 
Jak Wy funkcjonujecie nastepnego dnia? 

, sama nie usiądzie
. Co prawda raczkuje, ale nasze dzieciaczki mają jeszcze czas! To, ze nie raczkuja nie oznacza niedorozwoju! Niektóre wcale nie beda raczkować!
W tym momencie wyszłabym z gabinetu.
:-)