reklama

Lipiec 2009

Justysiu u nas też zapisy niby dopiero od 1 kwietnia.... bo jest internetowa rekrutacja... ale wszyscy i tak robią sobie listy już wcześniej i tak to potem wygląda... kto pierwszy ten lepszy i nei ma że boli, jak za późno się zgłosisz możesz wylądować ewentualnie na liście rezerwowej i jak ktoś jednak we wrześniu się nie zgłosi to wtedy biorą z listy rezerwowej.
W jednym z najlepszych przedszkoli w Gliwicach zapisy trwały od 1 do 5 stycznia i lista już była pełna.

reklama
A my po drugim spacerku:tak: i Zosia jeszcze sobie spi przy otwartym balkonie:tak:

Miałam dzi spójść do fryzjera, ale mój małżonek jest w Białymstoku jeszcze:sorry2:, bedzie najwczesniej za godzine, a fryzjer do 17tej.
Przez telafon zarzuciłam focha, ale zaraz tego pozałowałam, bo to nie jego wina- kazał mu komendant jechac, to musiał i juz. No ale ja sie na tego fryzjera napaliłam....:-(

Aga z kim masz logikę? Powodzenia na kolosie;-)

A z przedszkolami to i w Grajewie jakas masakra jest- tez miejsc nie ma.

ja mma ten wozek bebetto, i wiesz po kilku dniach meczarni moj Daniel zrobil wczoraj wieczorem ja do pozycji 90 stopni, wlacznie z daszkiem, i teraz juz nawet sie normalnie rozklada pozniej do pozycji lezacej. ale i tak po lecie musze kupic spacerowke bo go bede sprzedawala i juz mam nawet kupca a teraz powoli bede testowala wszystkie spacerowki w sklepach.
a u was tez rdzewiweja sroby te zewnetrzne na przedich kolach?

haah to może Basia mi pisała a nie Beata:-D ja też dziś przez przypadek odkryłam że na 90st mogę posadzić małą i teraz nie marudzi.

100 Lat dla naszych solenizantów:-)
jestem tak śpiąca i zmeczona nie wiem czym że mam chęć iść już teraz spać. Sprzątnę podłoge w sklepie i zmykam do domku.

U Nas jeśli chodzi o przedszkole to jest tak. Zapisy 1 kwietnia i od 2 rano ludzie koczują pod przedszkolem...ale ja się już z koleżanką zgadałam, że weźniemy termos z kawą, słodkie bułeczki i będziemy klachać :-)

U Nas jeśli chodzi o przedszkole to jest tak. Zapisy 1 kwietnia i od 2 rano ludzie koczują pod przedszkolem...ale ja się już z koleżanką zgadałam, że weźniemy termos z kawą, słodkie bułeczki i będziemy klachać :-)

No to nieźle:tak:

U nas inaczej- do konca marca mozna składac podania, a potemw zalezności od ilosci ustalaj akryteria - ilosc osób pracujacych, dochod na jednego członka rodziny.

ehh cos Mari ma kiepski humor a o tej godz to juz masakra, czesto z nia tancze, wtedy sie humor poprawia mnie i jej a dzis pierwszy raz tak mocno sie wtulila, ja spiewalam jej do uszka, leciala plyta Simply Red, Mari usnela mi po 3 piosence, ahhh jakie to bylo slodkie, juz dawno sie tak nie wtulala.....zaraz przypomnialo mi sie jak byla malusia....teraz tylko chce na rece bym ja gdzies zaniosla albo zeby mogla po cos siegnac, a jak chce sie do niej przytulic to czesciej mnie odpycha :-(
ja czekam az maz wroci z pracy to wezmie tego potworka a ja poogladam sobie seriale:tak:
Mari tylko czeka az Tatus wroci, zawsze stoimy przy drzwiach i jak tylko go zobaczy to usmiech od ucha do ucha, mamusie odpycha, az cala sie trzesie z radosci i do tatusia na raczki, wtedy karmic tylko tata i wogole tylko tata, nie dziwie sie mnie ma non stop wiec juz sie jej nudze...

wszystkiego naj dla malych solenizatow!

Czesc. Witam sie i zmykam... My juz na Majorce. Troche mialam problem z netem, a dwa, mala rozrabiara za malo mi spi i na nic nie mam czasu.... ehhh

Co do przedszkoli to w Warszawie masakra jakas jest..... chyba trzeba zalatwiac wszystko na boku.. :-(

No iprowrocilam po calym dniu, zabigani i zabawiania Robcia.. Bo cos z niego maruda ostatnio..

Dzisiaj zaliczylismy 3 godzinny spacerek nad morze deptakiem prawie do jelitkowa i spowrotem dod omu tak ladnie bylo..

Ja mojego zaczelam ubierac lzej..body z dlugim rekawem, bluza lub sweterek, czapka, szalik,rajstopki spodenki i kurtka przejsciowa..

A z przedszkolem problemu miec nie bedziemy, bo mojego kuzyna zonba pracuje w jednym obok nas a jej mama jest jej mama jest jego dyrektorka wiec mamy szczescie

A pozatym strasznie tu cicho..nikt nic nie pisze..

hej Kochane

Powórciłam :-) Poczytałam co u Was i póki pamiętam, to :
STO LATEK DLA MONISI I CAŁUSKI OD FILIPKA I CIOTECZKI z okazji 8 m-cy!!!!

Justyś, no tWój Tomek zakręcony,że hohoo, ale musiało to komicznie wyglądać, hehehe
będzie co miał wnukom opowiadać:-):-):-)

Aniu, jeszcze raz dziękuję za karteczki, jak tylko dojdą, to CIę poinformuję :-)
A Ty jutro wyjeżdzasz? CZy mi się cosik pokiełbasiło?

Vercik, ale CI zazdroszczę tych spacerków brzegiem morza, jejku, ....... fajnie macie Pomorzanki;-)

AgaS powodzenia na Kolokwium!!! Ja juz zapomniałam jak to jest, ale nie zazdorszcze, zwłąszcza logiki, co dla mnie czarna magia, bo ja humanistką jestem:-)

Beatko, mój Filip tez nie jest skory do tulenia, chyba ze jest bardzo zmeczony to tak fajnie sie przykleja do mnia, a tak to mnie szczypie, drapie i ciągnie za włosy. Ale i tak go kocham nad zycie!!! A co do tych angielek , to ja tez slyszałam,że one tak nie dbaja o dzieci, i ze kobiety chodza w płaszczach , kozakach a dzieci na gołe nózki w grudniu:baffled:

A co do przedszkola, to u nas nie jest az tak tragficznie, bo w Jarocinie na jakies 20 tys mieszkanców jesy chyba 6 przedszkoli, ale oprczo tego prawie w kazdej wioseczce gdzie sa szkoły, sa takie darmowe przrdszkola prowadzone przez Stowarzyszenia , sa one całkowiecie bezpłatne, nie wiem kto jes finansuje, ale fajnie ,ze cos takieigo jest ;-) Ja Filipka zapisałam do żłobka, juz od przyszłego roku, od lutego 2011 , w razie co, jak nie ebdzie potrzebował, to nie pójdzie, ale wole m-ce mieć:-)

Cos miałm jeszcze napisac i nie pamiętam :-)
Idę na fermę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry