adudz82
Lipcowa mamusia :)
my już po spacerku niby ciepło i słoneczko świeci, ale dosyć mocno wieje,

i małą nie chciała dziś spacerować,
bo jak ją odwróciłam, tyłem do wiatru to słońce tak jej w oczki świeciło, że aż łezki leciały,

a jak ją odwróciłam tyłem do słońca to akurat strasznie w twarz jej wiało, 

więc dziś spacer tylko godzinny

Beata Z mi się też bardziej niebieski podobał

Beatka tobie i Marisce tylko pogody pozazdrościć, na plaży bez skarpetek - po prostu super

Aniu córeczka w tej czapeczce wygląda przesłodko ;-);-);-)
Maylaszku zapalenie opon mózgowych od bananów - dawno takiej bajki nie słyszałam

Maylaszku i tralalala1 przesyłam wam trochę pozytywnej energii co by wszystkie problemy poszły sobie daleko od was i aby wam dobry humorek szybciutko powrócił :-)

idę przygotować obiadek, dobrze, że w zamrażalniku znalazłam jeszcze krokiety (dla siebie) i kotlety mielone (dla M) to mam na dziś obiadek z głowy, tylko wystarczy to podgrzać

wpadnę do was jeszcze wieczorkiem

i małą nie chciała dziś spacerować,
bo jak ją odwróciłam, tyłem do wiatru to słońce tak jej w oczki świeciło, że aż łezki leciały,

a jak ją odwróciłam tyłem do słońca to akurat strasznie w twarz jej wiało, 

więc dziś spacer tylko godzinny

Beata Z mi się też bardziej niebieski podobał

Beatka tobie i Marisce tylko pogody pozazdrościć, na plaży bez skarpetek - po prostu super

Aniu córeczka w tej czapeczce wygląda przesłodko ;-);-);-)
Maylaszku zapalenie opon mózgowych od bananów - dawno takiej bajki nie słyszałam

Maylaszku i tralalala1 przesyłam wam trochę pozytywnej energii co by wszystkie problemy poszły sobie daleko od was i aby wam dobry humorek szybciutko powrócił :-)

idę przygotować obiadek, dobrze, że w zamrażalniku znalazłam jeszcze krokiety (dla siebie) i kotlety mielone (dla M) to mam na dziś obiadek z głowy, tylko wystarczy to podgrzać

wpadnę do was jeszcze wieczorkiem
Ostatnia edycja: