reklama

Lipiec 2009

my już po spacerku niby ciepło i słoneczko świeci, ale dosyć mocno wieje,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i małą nie chciała dziś spacerować,:crazy::crazy: bo jak ją odwróciłam, tyłem do wiatru to słońce tak jej w oczki świeciło, że aż łezki leciały,:angry::angry::angry: a jak ją odwróciłam tyłem do słońca to akurat strasznie w twarz jej wiało, :baffled::baffled::baffled:więc dziś spacer tylko godzinny:sorry2::sorry2:
Beata Z mi się też bardziej niebieski podobał :tak::tak::tak:
Beatka tobie i Marisce tylko pogody pozazdrościć, na plaży bez skarpetek - po prostu super :tak::tak::tak:
Aniu córeczka w tej czapeczce wygląda przesłodko ;-);-);-)
Maylaszku zapalenie opon mózgowych od bananów - dawno takiej bajki nie słyszałam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Maylaszku i tralalala1 przesyłam wam trochę pozytywnej energii co by wszystkie problemy poszły sobie daleko od was i aby wam dobry humorek szybciutko powrócił :-)
:tak::tak::tak:
idę przygotować obiadek, dobrze, że w zamrażalniku znalazłam jeszcze krokiety (dla siebie) i kotlety mielone (dla M) to mam na dziś obiadek z głowy, tylko wystarczy to podgrzać :tak::tak::tak:
wpadnę do was jeszcze wieczorkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które miały cc. Czy miewacie ból w dolnej części kręgosłupa, w miejscu gdzie podawane było znieczulenie?? Mnie co jakiś czas dopada taki ból, że nie mogę wykonać gwałtownych ruchów, skrętów o dźwiganiu nie wspomnę. Wspominałam lekarzowi rodzinnemu o tych bólach, powiedział że w znieczulanym miejscu mogły mi się zrobić zrosty i stąd te bóle. Dziś znowu mnie dopadło....:(

Asiu ja jestem po cc.Mnie nic po znieczuleniu nie boli,wogóle cesarke bardzo dobrze wspominam,szybciutko wróciłam do formy.Moze lepiej to sprawdz u lekarza czym szybciej tym lepiej.

Czesc

DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA!! Kochane jestescie!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mimo,ze wlasnie strzelil 9msc, zeboli nadal brak;-) Za to mala robi straszne szantaze emocjonalne...

Dzis mala byla na kontrolnym usg z jej wadliwa ;-) nerka i uwaga!! wszystko jest juz ok!! :tak::tak::tak: Jeszcze neurolog i znow okulista nas czeka, bo mla dalej zezuje prawym oczkiem.

VERITKA - dzieki za info o niedoczynnosci tarczycy. Lena to TSH miala naprawde bardzo dobre, tlyko te Ft4 zle.. a teraz po hormonach to juz to i to..

BEATKA Z turkusowa spacerowka sliczna!!!A jaka ksiezniczka na plazy siedzi :-D:-D:-DA plaza dla dzieca to najlepsze miejsce do zabawy... brakuje mi jej ... Lenie chyba jeszcze bardziej hehe

DMUCHAWIEC - sliczna czapezka!!! Jaka to firma??

MAYLAH - hee usmialam sie :-) ah te banany :-D:-D:-D

BEACIA 82 super,ze wyniki dobre!!! Gratki!!!

KAMLOTKA tak czytam, to Ty chyba musisz miec bardzo geste wlosy???Podziel sie :-D:-D:-D:-D:-D

TRALALALA ja nie jest po cesarce, ale 2 tyg po porodzie mialam robiony zagieg chirurgiczny wlasnie z tym znieczuleniem. Niestety mialam po nim duze powiklania - zespol popunkcyjny :-( Plackiem lezalam..... ale teraz nic juz nie czuje w tym miejscu. Bole kregoslupa czy glowy jak najbardziej moga byc od zlego wkucia anestezjologa, lub od tegoze za wczesnie pozwolono Co wstac z lozka (min12h lezenia)

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do dziewczyn, które miały cc. Czy miewacie ból w dolnej części kręgosłupa, w miejscu gdzie podawane było znieczulenie?? Mnie co jakiś czas dopada taki ból, że nie mogę wykonać gwałtownych ruchów, skrętów o dźwiganiu nie wspomnę. Wspominałam lekarzowi rodzinnemu o tych bólach, powiedział że w znieczulanym miejscu mogły mi się zrobić zrosty i stąd te bóle. Dziś znowu mnie dopadło....:(

ja jestem po cc, ogolnie zniosłam ją super. Za to teraz od kilku mcy mam silne bóle pleców w dole i wogole całe. Nie mogę się gwałtownie odwrócić czy zgiąć. O spaniu na brzuchu mogę zapomnieć bo z wielkim trudem mogę się odwrócić na bok czy plecy. Ogolnie lipa, lekarz dał mi tabsy ale nie kupiłam i nie biore bo czytałam na jakims forum ze są lipne a poza tym mają wpływ na zołądek a ja mam wrzody. No i w czw ide do niego znow po skierowanie na jakies badanie. Oby mi tylko zastrzykow nie zlecił

Stopi, super że jeden kłopot zdrowotny z głowy, nie martw sie u nas też Jula szczerbata jeszcze.

Dziewczyny ja też super zniosłam cesarkę, bardzo szybko doszłam do siebie, ze szpitala wyszliśmy w 3 dobie. Po operacji leżałam 8 godzin, potem musiałam wstać, bo tak jest w tym szpitalu. Nigdy wcześniej nie miałam takich bóli, więc wnioskuję, że to po znieczuleniu. W środę idę z Młodym na kontrolę, to od razu zapytam lekarza co i jak a jutro podjadę sobie zrobić rtg kręgosłupa.

reklama
Dzięki, Stopciu!

Miałam Was prosić o pomoc bo juz sama nie wiem...Smaruje Zosi buźkę tą maścią ze sterydem, ale juz więcej tego nie zrobię:no:
Problem w tym co pocznę, gdy wysypka wróci? A była juz naprawdę brzydka... Powinnam znaleźć przyczyne uczule nia, ale nie mam zupełnie pomysłu:no: Pomózcie, może Wy wpadniecie co to moze być.
Wysypka jest TYLKO na buzi, nigdzie indziej nie ma nawet krosteczki.
Na powietrzu znacznie blednie, niektóre krostki całkiem znikają.
Wieczorem znów sie nasila, a rano moja córca wygląda okropnie:-(
Nasila sie tez, gdy Zosi jest gorąco.
Gdybym nie smarowała często buzi, sjkóra łuszczyła by się. Jest bardzo sucha, a wszelkie kremy bardzo szybko sie wchłaniają.
Lekarze mówią (byłam u trzech), ze to nie jest pokarmowe uczulenie, a raczej kontaktowe.
Piorę w proszku Persil Sensitive juz od dluzszego.
Zmieniłam antyperspirant, bo wczesniej uzywałam w sprayu, wiec było prawdopodobne, ze mała podczas karmienia piersia ma z nim kontakt - wysypka nie zmniejszyła się:no:
Poza antyperspirantem nie używam zadnych innych kosmetyków- balsamów, kremów itd.
Poduszka na której spi mała jest antyalergiczna.

Błagam, jak bedziecie miały pomysł, napiszcie...!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry