reklama

Lipiec 2009

Madzia nie było aż tak źle..zresztą ja do smarków i ślinienia przyzwyczajona jestem...:P
Moje dziecko już śpi (wczoraj jak spał namierzyłam drugą wyrzynającą się górną trójkę), ja nie wiem jak mam usiąść bo tak mnie boli, wzięłam dzisiaj nawet ketonal forte a i tak mi nie ulżyło :(
Jutro na poprawę nastroju umówiłam się do kosmetyczki i fryzjera, muszę brwi zrobić i trochę włosy podciąć, bo już nie układają mi się. A i jutro ma przyjść moja paka dla chłopaka 80-86-92 / 12-24 MEGA PAKA Chłopczyk ponad 40 s (990676294) - Aukcje internetowe Allegro Mam nadzieję, ze ubranka będą na żywo tak dobrze się prezentować jak na foto :)

Justyś a wiesz, że moje dziecię bawi się klockami;) Myślałam, że nie będzie zainteresowany, a tutaj niespodzianka:)

Ania Ty musisz być strasznie związana z mężem, że tak trudno Ci rozłąkę przeżyć. Ja czasem lubię zostać sama na chociaż jeden dzień, mam chwilę na złapanie oddechu, co nie znaczy że nie tęsknię:) Przed nami sezon pracy M. więc rozłąki będzie dużo :(

Madziu mój Kuba też miał coś podobnego do trądziku, paskudne krostki, ale samo zeszło :)

reklama
Asiu ale super ciuszki !!!! A ta turkusowa bluzeczka- miodzio i te spodnie.Ale z Kubusia będzie elegancik:-):-):-)
U mnie tez allegro kroluje:-D
ciesze,sie,ze Cie nie zasmarkałam zabradzo,
i juz mam humor lepszy, :-D:tak::-p
A Ty kochana może lepiej idz do lekarza, jak Ci ketonal nie pomaga, on jest b. silny, mi po cesarce go dawali i od razu ból przechodził

Madzia ja też się zakochałam w kolorach z tej aukcji. Staram się nie kupować ubranek w takich pakach, tylko szukać pojedynczych okazji, ale w tym przypadku nie mogłam się oprzeć :) W sumie za ubranko wyszło ok. 12 zł, więc myślę że to normalna cena (przynajmniej w szczecińskich lumpkach:)
Mnie też martwią te bóle, ja mam zaraz czarne wizje, guzy itp... i trochę się boję...

Magda a Ty przypadkiem nie jesteś też fanką turkusu? Gdzieś chyba widziałam u Ciebie na fotkach-pościel albo tapeta?? :)

Asiu ciesze sie z zamówienia:tak:
A do męza jestem straaaaaaaaaaasznie przywiązana!!!!!!! Kocham go nad zycie, nie umiem bez niego zasnąć i zawsze mi bardzo zimno w nocy, choc do zmarźlaków nie należę. Normalnie jak jutro wróci to go zaprzytulam na smierć, nie puszcze, przykleje sie do niego silikonem szklarskim:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ciuszki rzeczywiście super!
Ja tez poszłabym do lekarza na Twoim miejscu.

Witam nocnie.......

tralalala1 ciuszki naprawdę super, same praktyczne rzeczy

Stopi włosy mam do pasa, a może i dłuższe już :eek:

dmuchawiec Jeszcze raz dzięki za podpowiedz z tym Murzasichle :tak: Musiałam znależc coś innego, ale Twoja podpowiedz bardzo mo pomogła :tak: Murzasichle Ośrodek Wypoczynkowy U Chowańca oferuje noclegi z wyżywieniem Także wekeend majowy mamy tam zaklepane :tak: Tylko najgorsze jest to że Małą zostawiamy :-(:-( Taką podjęliśmy decyzje, ale bardzo mi ona nie odpowiada :no::no::-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry