Witam dziewczynki:-)
Dziś mój malec troszku lepszy miał humorek,co prawda głodówki ciąg dalszy ale chyba mniej mu te zębiska dokuczały bo był o wiele pogodniejszy:-)
FEMME dzięki kochana za info.Jutro sobie poczytam bo dzis już czasu zabrakło przy tej mojej psocie

MAYLAH ja pracy bedę szukac bo starą miałam tylko do dnia porodu.Tylko ze w tej dziurze to nie takie łatwe znalesc cos w miare.A do wawy nie chcę jeżdzic bo do centrum mam jakies 40 km wiec dalekawo.Chciałabym coś do 20 km.bo tu na miejscu zeby złapac cokolwiek to mogę pomażyc.No i najlepiej na nie pełny etat zeby mama mi z Alanem nie osiwiała.Zaczynam sie powoli rozgladac ale pewnie zaczne prace za jakies dwa trzy miechy.Mama sie jeszcze boi z nim zostac,wolałaby zeby chodził bo ona z rękami do noszenia nie bardzo.No i jeszcze w dzien cycamy przed drzemkami.Chyba ze mi sie jakas fajna robotka trafi to pójde wczesniej.
Co do alergii to raz lepiej raz gorzej.Byłam u alergologa ale mnie wpienił tylko i nasza pediatre tez swymi mądrosciami,teraz czekamy w kolejce do innego ale termin na lipca a miesiac temu sie zapisywałam,ach te terminy

Ostatnio mały był w niezłej kondyci i po konsuktaci z lekarką odstawiłam mu wziewy i ograniczyłam zyrtec nom ale tylko na dwa dni,bo katarzysko go zaatakował,kaszelek i juz zaczoł pochrapywac wiec niestety bedę musiała pewie całe pylenia inchalowac.A wysypki tez po nowych
jedzonkach jeszcze sie zdarzaja.Mam tylko nadzieje ze wkoncu z tego wyrosnie.
DMUCHAWCU życze Ci kochana Jasieńka z całego serducha

A jak tam Zosience wysypka nie wróciła?Gratki dla malenkiej,zdolna bestyjka

KAMLOCIA och ta twoja teściowa

dawno babsko chyba w pyska nie dostało.A swoja drogą to pewnie by sie niezle zdziwiła jak by od ciebie takiego strzała dostała.

WILSONKA i jak tam twoje wyniki ? Oj napewno wytęskniłas sie za córcią

NIUTA ja jak wózkiem wjeżdzam do domu to zawsze jest ryk.A jak zobaczy drzwi otwarte to pedzi do nich jak szalony zeby zdążyc zanim mu ktos zamknie.
GABIAZKU witaj:-)Twoja Córa też zdolna bestia.
Justys fajnie ze juz wkrótce bedziecie mogli rozpoczac budowe.:-)
Całuski dla wszystkich lipcóweczek i ich dzieciątek.Miłych i spokojnych snów:-)