Witajcie
Fakt jestem dzis niewyraźna, ale nie z powodu nadmiaru alkkoholu, ale nieprzespanej nocki,
Filipm dostał tak silnego kataru, ze pol nocy plkakał, bo nie umiał oddychac przez buzkę, normalnie jeszcze tak zaplakanego go nie widziałam, bidulek mały, a jak juz usnał, to co chwile sie kręcił, wiercił.....
nie wiem skąd ten katar czy sie przeziębił, czy jakas alergia, katar wodnisty przezroczysty:-
-
-(
a mnie tak boli głowa, ale nie z przecpicia,juz wczoraj mnie bolała, io dzis znowu :-(
BeatkoZ , Ty to bys z moim M. sie dogadała , u nas tez nocn stop MŚ
Ja sie tylko in tersuję wynikami,
Jak sie czujesz kochana, juz masz sciągniety ten implant?
:-)
Justynko, sliczne foteczki wstwaiłaś, na prawde szczęsliwa z Was rodzinka
Kamilko , ja tez w piżamce, a dzis ma kurier przyjechac , musze sie chociaz uczesac

Adudz, no to odliczmay do urlopiku
Fakt jestem dzis niewyraźna, ale nie z powodu nadmiaru alkkoholu, ale nieprzespanej nocki,
Filipm dostał tak silnego kataru, ze pol nocy plkakał, bo nie umiał oddychac przez buzkę, normalnie jeszcze tak zaplakanego go nie widziałam, bidulek mały, a jak juz usnał, to co chwile sie kręcił, wiercił.....
nie wiem skąd ten katar czy sie przeziębił, czy jakas alergia, katar wodnisty przezroczysty:-
a mnie tak boli głowa, ale nie z przecpicia,juz wczoraj mnie bolała, io dzis znowu :-(
BeatkoZ , Ty to bys z moim M. sie dogadała , u nas tez nocn stop MŚ
Ja sie tylko in tersuję wynikami, Jak sie czujesz kochana, juz masz sciągniety ten implant?
:-)
Justynko, sliczne foteczki wstwaiłaś, na prawde szczęsliwa z Was rodzinka

Kamilko , ja tez w piżamce, a dzis ma kurier przyjechac , musze sie chociaz uczesac

Adudz, no to odliczmay do urlopiku
:-(.

W stare portki, powyciagane i tak do pracy chce isc. A jak mówie, zeby sobie kupił nowe to mu pieniedzy szkoda, albo twierdzi, ze lubi te, które ma
) Zawinełam jednego w papier jak cukierka i ze niby to od Zosi na Dzień Ojca. Drugiego dostanie na rocznicę slubu
.
) ale jak ją zalozył, to teraz jest jego ulubioną
jak to możliwe żeby moja mała przy innych biegła do mnie , ( przy moich rodzicach, Marku itp) a przy tej zołzie mnie zlewa? to chyba nie jest normalne. Mam wrażenie że ona jej coś gada nie wiem tylko co. Na szczęście na wyjście z domu Jula dała mi cmoka więc się ciut uspokoiłam, ale ogólnie jestem wściekła.