reklama

Lipiec 2009

reklama
Czuję się dobrze. U lekarza już byłam poza kolejką. Jest ok. Wyniki badań mam dobre. Mam łykac żelazo, magnez, kwas foliowy, a w razie skurczy nospe. Zero kawy, zero seksu:-(:-(:-(:-(:-(:-(, zero stresu, zero dźwigania. Dużo spania, spacerowania, odpoczywania. No i mam być dobrej myśli:-).

A link własnie przeczytałam - dzieki. Moja lista jest niestety nieco dłuższa:-D ZAWSZE robie listy:tak:

Ostatnia edycja:
Ewka, No to może wypijemy kawusię o Aniu? A potem Anię spakuję:-):-):-):-)Ja już wsiadam na miotłę:szok::-D:szok:
Aniu, a to zero seksu to na długo?
Ale najważniejsza jest kruszynka;-)

Zero seksu do kolejnej wizyty:tak: A kolejna po powrocie z urlopu. Wtedy będzie usg. Ale raczej przez 12 tygodni nie powinnismy się kochać. Czyli jeszcze 7. Nie wiem doprawdy jak ja to zniese:-D

To ja czekam na Was. Wstawiam wodę na kawkę:tak::tak::tak: i otwieram szeeeeeroko okno:-D

hej dziewczynki:)

Noc nieprzespana :-( malemu chyba cos bylo bo od 3 nie spal tylko plakal i tak przez ponad godzine :-(:szok::szok: a juz od 8 zabawa i zabawa...a teraz mamy na jeszcze 10 dni jego lozeczko u nas w sypialni bo u niego w pokoiku spi moja siostra ktora przyjechala do nas na wakacje...potem 26stego jedziemy z moimi rodzicami do chorwacji na 10 dni to sobie odpoczniemy...:-):-) juz nie moge sie doczekac.nie wiem co dzisiaj gotowac...moze jakies propozycje??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry