reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

uwaga, uwaga :Widzę śliczną firankę, okno otwarte i słyszę,że woda się juz gotuje na kawke:-D
Proszę o pozwolenie na lądowanie:-):-):-):-)

Aguś, ja robię na obiadek zapeikankę z makaronem i warzywami i smażoną kiełbaską, hehee nie ma jak dieta, a i z serem żółtym
No to Johni zaszalał w nocy,

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu, Ania tyle wody nagotowała,że i Ty się załapiesz:-):-):-)
A tak wogóle to Helllloooooo:-D:tak::tak::-D

Aguś, a co to za ciasto, rzuć nam trochę, bo wiesz do Niemiec, to nie wiem czy mi paliwa w miotle starczy,zeby dolecieć

A u nas pada... z popołudniowego spacerku - nici :dry:

Idę przyszykować mężulowi garniturki do czyszczenia. W Pralni w TESCO w Gliwicach jest promocja - 5,90zł spodnie i tyle samo spudnice i marynarki... chyba tylko płaszcze/kurtki droższe.

Ewcia u nas pada od południa, juz zmoczona na miotłe od Anki wróciłam:-D:tak::-p
A ja właśnie się umówiłam i jedziemy z koleżankami z pracy na 3 dni do Skorzęcina nad Jeziorko, Ja z mężem i Filipkiem, druga kolezanka z mezem i córeczką, a reszta z chłopakami, najśmieszniejsze, ze bedziemy miec jeden domek, i ciekawe jak sie pomieścimy, ale zapewne bedzie wesolo:-D:-D:-D pogoda zapowiada sie idelalna

Asia, ale Ci fajnie,ze sie spotkasz z Iwonką, pozdrów ja i Dominisa:tak::tak::tak:
A męzuś jeszcze jest?

Niestety Madziu już nie ma :( Od wczoraj jest w pracy, więc jesteśmy sami. Wczoraj przyjechałam do Mamy i posiedzę pewnie kilka dni. Na spotkanko jesteśmy umówione jutro. Będzie jeszcze Beatka26 z Julcią i swoim M. :) Może któraś jeszcze ma ochotę się przyłączyć??? Zapraszamy :)

reklama
Do góry