reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie Mamuśki po wakacjach:-):-):-):-)

przede wszystkim
STO LAT DLA ZOSI I DOMINISIA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK:-):-):-):-)
Rośnijcie zdrowo i dawajcie wiele radości Waszym Rodzicom

nam wakacje sie udały, wypad super, ekipa fajna, Filip szybko sie zaaklimatyzował, nikogo sie nie bał, kąpiel w jeziorku uwielbiał no i zabawe piachem;-)
poczytam Was i potem napisze więcej
Caluje:-p

a ja mam jeszcze pytanko co do tortów, bo jak wiadomo warto polac czymś biszkopta,żeby nie był taki suchy najlepiej to wodką a jak nie wódką to czym? slyszalam o roztopionych landrynkach albo wodą z cytryną a Wy czym zakrapiacie :D?

ja wpadam tylko na chwilkę złożyć życzonka urodzinowe dla Dominika i Zosieńki

:tak::tak::tak: zdrówka, szczęścia i samych radosnych chwil w życiu dla was kochane lipcowe dzieciaczki :tak::tak::tak:

ja przy tej pogodzie nie mam na nic siły, nawet na spacer z małą nie mam ochoty iść, dziś mój M ją wziął i właśnie spacerują, a ja korzystam z okazji i podczytuję co u was

fajnie, ze wszystkim, którzy urlopowali dopisuje humorek, może teraz wypoczęte mamuśki zaczną więcej pisać na bb
uciekam bo nawet nie mam siły klepać w klawiaturę
miłego wieczorku

izabell96 Też uważałam że Ninia nawet tego nie będzie pamiętać, że miała taki tort, ale gdybyś widziała jaka była jej reakcja jak ją zobaczyła to sama byłam w szoku, bo tak piszczała z radości, na pewno tym bardziej bo uwielbia lalki :-D:-D:-D:-D
Lalkę rozdzieliłam w pasie i nabiłam na duży patyk do szaszłyków, obcięłam tak by długość pasowała, przed krojeniem wyjęłam i kroiłam jak babkę, nawet dobrze się kroił

Maylah dobrze że wyjazd się udał :-) Fifi na pewno zadowolony :-)

adddaaa ja skrapiałam wodą z cytryną

adudz82 ja dopiero wyszłam po 17 a i tak upałnie do zniesienia, a wyjść musiałam bo miałam sprawę do załatwienia :shocked2:

dzieki za odp. :)
my wyszlismy z domu dopiero o 19 i wrocilismy o 21 do domu, wczesniej to po prostu katorga i dla mnie i dla dziecka, nawet o 18 było 37C, mi się marzy jakies jeziorko ale M uroplu narazie nie chce brac, no a w weekend urodzinki,
widzialam dzis pogode na 16 dni wlasciwie do konca lipca ponoc mają byc upaly i burze.

PRZYSZŁAM SIE PRZYWITAĆ !
Wiedze,że mój piatkowy post sie nie zatwierdził ,ach ten iplus!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przez 4 dni walczyłam z chwastami ,a wszyscy sie pytaja gdzie sie tak opaliłam ,oczywiscie ,że na MAJORCE:-D.!
Fundament wykopany,zbrojenie powiazane ,ale nie zlany jeszcze,wiec KAMA niech nie pada jeszcze bo nam wykop szlak trafi,w sobote betoniara rusza.
no i chyba juz jutro jedziemy se do BOSZKOWA nad jeziorko,a w środe na pewno.
Jeszcze mam sprawy w zusie do załatwienia ,Julek nie widnieje w NFZ i muszę tam iść z kartą,jakis syf tam maja i wysłać ciulą !:wściekła/y:

KAMA a kiedy witasz w NAMYSLAU ??

MELASZEK JAK tam tankini gdzie w koncu kupiłaś ,no chwal sie.

WCZASOWE dziołuszki fajnie ,że spotkanko i wypoczynek sie udał .
Szkoda ,że nie moglam WAS zobaczyc !:-(

ALUSIA wszystko możesz mrozić od barszczu po sernik !!!:tak::tak::tak::-)

A my mamu piatego zebola!!!
I gryzie gdzie popadnie tzn. tylko mame taty nie !
Juz mnie nerwy biora ,mam znamie na plecach i sie uparał i szczypie i drapie juz nawet raz ugryzł myslałam ,że krew leci ,ale na szczescie nic nie było.
No i sie wscieka mama i mama ,do kibla wyjsc nie mozna!:wściekła/y:
Zaczął by łazić to byłby spokój !:tak::wściekła/y::dry:
MOŻĘ MNIE NIE BYC PARE DNI TO........
DZISIEJSZYM I TYM BLISKIM ROCZNIAKĄ JAK NAJWIECEJ SZCZESCIA,ZDRÓWKA I MIŁOŚCI !!!

reklama
Maylah super że urlop się udał :-) ale pewnie za krótko co ? :-)

Adudz przy tej pogodzie to żadnej z nas pewnie się nic kompletnie nie chce. Ja też na spacey nie wychodze chociaż dzisiaj musze ...

Ada ja chce pogode w połowie sierpnia. Teraz może padać :-p

Justysi Ty to jesteś kurcze szłowa dziewczyna. Trzymam kciuki żeby Wam tam nie padał deszcz, żeby wszystko poszło tak jak Ty chcesz :-) i gratulacje ząbka. U nas też Jaś gryzie, a i Cię pociesze że jak zcznie chodzić to dalej będzie tylko mama, mama... u nas tak zostało.

A ja zaraz jade na zakupy z dziećmi. Ciekawe jak to będzie wyglądać. Aż się boje :-p musze dzieciaczkom kupić ubranka na niedzielną impreze i mężowi chyba koszule !! Oooo właśnie musze jedna mu wyprać heh :-) aha i Ada otwiera Ci się ten przepis? Bo mi nieee ... Mogłabyś mi go skopiować razem ze zdjęciem i wysłać na e-maila bo chyba msz mojego ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry