reklama

Lipiec 2009

Ja ubiłam śmietanę kremówkę, w sumie 1,5 opakowania i dodałąm masę śmietanową, taką w proszku Dr Otkera, ale że barwi na różowo to Wam nie polecam :-D Do tego poukładałam truskawki. Kupiłam do ozdoby pisaki cukrowe, bardzo fajnie się nimi ozdabia, miałam też różne żelki, np serduszka i te A KUKU nadziane, ale te drugie użyłam do tortu bezowego

-------------------------------------------------------------------------------------

Alusia A Jasio będzie Ci spał w foteliku podczas podróży?

Ostatnia edycja:
reklama
ja kupuje gotowy krem w proszku i robie w.g przepisu na opakowaniu :) tez kupilam te pisaki juz nawet wyprobowalam na ciescie :) i tez bede korzystala z żelków :) kupilam juz tez do torta takią swieczke fajerwekę :D

Kamlotka Jasio jak tylko zostaje włożony do fotelika i właczamy auto to on odpywa :) zaraz śpi :) i to nie ważne czy dopiero wstał, czy jest upał, czy jest coś super za oknem. On śpi i koniec heh :) ale jak silnik przestaje pracować to się budzi :) a jak się zatrzymujemy na światłach to tylko się przebudzi i zaraz spi dalej :D
Czyli mam kupić ten biszkopt tak ? Krem do tortów? A te pisaki gdzie kupie? ;) Kurcze dziewczyny dzięki Wam zrobie tort dla Jasia ;D

A na ile osob starczy mi ten tort? Bo mam 20 + 6 dzieci ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Znaczy bo w sumie to musze mieć dwa torty ;) Jeden dla Jasia na roczek a drugi dla Olka na chrzest ;)) Kurcze chyba w sobote będe siedzieć całą noc nad tortami. Zrobie dla Jasia to auto a co dla Olka? Hmm...

Dzień Dobry Kochany Lipcu!!! Melduje swoja gotowość!!!!

Wakacje superrrrrrrrrrrrrr.... i jak zawsze za szybko mijają.
Asiu dziękuje Ci za spotkanie. Było..... hy hy hy.... wiesz jak było:):) Uśmiech mego M. mówił wszystko.

Całuski.

Eeee, ktoś mi suwaczka zmienił:):):):)

Iwon :) Witaj Witaj ... zazdroszcze wakacji :) Jaaa też chce !! :)

Wszystkiego najlepszego dla Dominika. :-)
Niech rośnie duży i zdrowy :-)
Uśmiechnięty :-)
Niech będzie radością dla swoich rodziców ! :-)

witam kobitki, już wrócilismy z cudownego wypadu nad morze i było SUPER !!!

jednego tylko żałuję, że moje spotkanie z Iwonką i Asią tak krótko trwało, ale niestety Julce idzie gorna jedynka i nieźle mi dała popalić tego dnia i potem w nocy :confused2:

ogolnie jestem zadowolona , było milusi, Julka o dziwo tylko pierwszą noc jakos miejsca sobie znaleźć nie mogła no i tą co ją ząbek męczył a nastepne już luzik, spała do 8 bez przerwy. Bardzo jej się podobało na plaży i woda lodowata też :-D:-D:-D:-D

Chodzilismy na występy zespołu peruwiańskiego Chirapak i mała tańcowała jak szalona. Nauczyła się też pokazywać jak robi rybka, żółwik, kotek i foczka. No i jeszcze na pytanie KOCHASZ MAMĘ I TATĘ mówi z wielkim przejęciem TAK !!!:-D

reklama
Dzięki Ada :) jesteś niezastąpiona !! W sobote wieczorem będziesz może na forum ? Bo pewnie będe miala mnóstwo pytań :P ;))

Beatko super że wczasy się udały ;)) Na ile byliscie?? Może polecisz jakiś fajny i w miare tani nocleg? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry