reklama

Lipiec 2009

Samych pięknych chwil w życiu życzę Dominikowi!!!! A Uśmiech niech zawsze będzie od ucha do ucha!!!!

Ja pisaki kupiłam w małym sklepie samoobsługowym

Ja tort na chrzest zamówiłam w piekarni i wyglądał tak. Taki wózek łatwo narysujesz takimi pisakami, dodatkowo jakieś ozdóbki i będzie super, Można dodać kwiatki stokrotki Dr otkera, w opakowaniu są białe i różowe, te białe ładnie by wyglądały. Żałuję że tortu na Chrzest sama nie robiłam, bo bym go ładniej ozdobiła

Załączniki

• k.jpg
    k.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Kamlotka mi jednak tort na chrzest zrobi babcia a ja zrobie tylko autko na roczek :) Tort n chrzciny bedzie karmelowy i na tym napisze Chrzciny Olka i nmluje właśnie wózek (niebieski) i kupie takie cukierkowe buciki i tak go obstroje :) W niedziele albo poniedzialek wkleje zdjęcia ...

Alusia na początek zrób jeden, dwa to mogłoby być za dużo, a ustroisz sobie jak będziesz chciała, na pewno będzie łądny. :tak::tak::tak::tak: Na następne urodzinki Chłopaków będziesz mogła pokombinować. A jak robicie masę karmelową? Z tej gotowej masy krówkowej?

Ja też myślałam ze nie wyjdzie ale wszła, a i ozdoby piękne można stworzyć :tak:
ja nie lubię bawić się w wygładzanie kremu na bokach i to mi zawsze najwięcej czasu pochłaniało a ta masę raz dwa założyłam i wyglądał bardzo dobrze jak na pierwszy raz kolejny czyli dla męża na urodziny będę robiła 27 lipca i tez tą masa będę zdobić hehe wciąga ta masa ;-)
fajna zabawa jak plasteliną :tak:

a na watek kulinarny już wieki nie zaglądałam :zawstydzona/y:

Następnym razem na pewno ją wypróbuje, robiłam Tort Lalkę na roczek i chciałam nawet taką masę kupić na allegro ale zrezygnowałam, a wtedy sukienka Lalki byłaby naprawdę super No i piękny gorsecik można byłoby jej "uszyć" :-D;-)

Ostatnia edycja:
właśnie weszłam na kulinarny i widziałam lalkę ślicznie wyglądała ja też miałam ochotę zrobić lalkę ale doszłam do wniosku ze mała jeszcze za małą i zrobiłam tradycyjny tort ale za roku już zaszaleje i będzie barbie a jak się kroiło ten tort

Kamlotka tak z gotowej krówki ;) no masz racje zrobie tylko jeden w soboe wieczorem :) a może do mojego przepisu na auto ta masa cukrowa by się jakos nadała? ;)

reklama
Alusia ja bym na pierwszy raz nie ryzykowała dlatego lalki nie odważyłam się zrobić wolałam tą masę wypróbować prostym kole niż jakieś dziwne kształty ale dla Kacperka na 6 lat planuje zrobić dinozaura i właśnie nałożyć masę z tym ze to będzie wtedy mój 3 tor z masą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry