Ewa85
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Nie nadrabiam Was bo jak na razie nie mam czasu. Wczoraj wróciliśmy. Wycieczka super, pogoda dopisała. Wczoraj zaczęło padać więc stwierdziliśmy, że jedziemy tylko do aqua parku w Krakowie i wracamy i tak też zrobiliśmy. Tomi na basenie się przewrócił i bolała go noga. Przyjechalismy do domu. Jak siedział by,lo ok, ale jak miał na niej stanąć to ryk... zdecydowaliśmy, że jedziemy do szpitala na rentgen no i okazało się, że złamana :/ a gipsową szynę do połowy uda... Sama noga nie boli go tak bardzo, ale jest płaczliwy, bo musi siedzieć cały czas i nie może się ruszyć :/ lekarz stwierdził, że 4 tygodnie w gipsie ma być. W piątek idziemy na kontrole do przychodni.
Adamo natomiast marudny jak nigdy - chyba wreszcie te dolne 2-ójki wychodzą. Teraz na szczęście babcie zabrały chłopaków na spacer. adam zaraz wróci to pójdzie spać, a co z Tomkiem to nei mam zielonego pojęcia :/ tak bardzo mi go żal... na szczęście spał ładnie - obudził się o 3 bo chciał siusiu, a później o 5, bo chciał, żebym koło niego usiadła... i spał do 7.
Perspektywa 4 tygodni w tym gipsie wcale mi się nie podoba...
Buziaki!
Adamo natomiast marudny jak nigdy - chyba wreszcie te dolne 2-ójki wychodzą. Teraz na szczęście babcie zabrały chłopaków na spacer. adam zaraz wróci to pójdzie spać, a co z Tomkiem to nei mam zielonego pojęcia :/ tak bardzo mi go żal... na szczęście spał ładnie - obudził się o 3 bo chciał siusiu, a później o 5, bo chciał, żebym koło niego usiadła... i spał do 7.
Perspektywa 4 tygodni w tym gipsie wcale mi się nie podoba...
Buziaki!
Bo ja to wyjątkowo poważną osobą jestem 
Pożartowac też sobie lubi. Ja kiedyś kreciłam z Grupą Szybkiego Reagowania materiał w lesie. Robiliśmy sceny pościgu, ataku na policjanta i zatrzymania . Gdy skończyliśmy nagrywać to Ci mówią: "No to teraz robimy scenę gwałtu!". I wszyscy patrza na mnie (Było 6 policjantów plus ja i operator kamery) i słysze: "No Pati to Ty będziesz ofiarą" I zaczęli mnie gonić. Oczywiście tego w planach nie było 

wysypka juz 10 dni i zrobiły mu sie szorstke poliki a juz dawno takich nie miał.Do tego nastepny skutek uboczny to równiez juz 10 dni katar
A poza tym mamy za soba ige na mleko i według moich odczytów jest ok,ale ze nie zawsze jest miarodajne to przed kolejna wizyta mamy podawac jogurt naturalny i sie zobaczy czy bedzie pogorszenie,mamy juz za soba jedna nieudana próbe podania nabiału.
?????? No proszę mi się tu odmeldować, po kolei!
Do tego męzul sie rozchorował, ma kaszel, katar,bóle głowy.. Mnie już zaraził bo się kiepskawo czuję. Wczoraj miałam goraczkę, gardło też zawalone i łepetyna mi pęka. Oby tylko mały się od nas nie zaraził