reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam serdecznie wszystkie Przyszłe Lipcowe Mamusie:-) sama jestem Lipcówką 2008 i z wielką przyjemnością czasem Was podczytuję:-D sama niedawno przeżywałam to co Wy i teraz lubię sobie powspominać bo ciąża pomimo wszelkich dolegliwości to wspaniały okres i później często się do niego wraca myślami:tak: życzę spokojnej ciąży i cudownych Bobasków:-p pozdrawiam:-D

Witam. Ja jestem w .... 14 lub 15 tygodniu ciąży. Piszę tak, bo sama się nie mogę w tym zorientować.Ale wiem jedno moje maleństwo, teoretycznie 5 lipca ma przyjść na świat. Tak mi oblicz pan Doktor na podstawie usg, bo z miesiączek to bym miała dziecko niepokalanie poczęte. Nie umiem się tu odnaleźć dlatego proszę o wyrozumiałość.:-)

hej :-)

farbujecie włosy farbą czy szamponem?? ja zawsze to robiłam czarną farbą i nie wiem czy farby można użyć, niby czytałam że można a jakiś tam strach mnie powstrzymuje

Goteczka
gratuluję Synka:-)
Asia
witaj:-) pomału się odnajdziesz o to bądź spokojna:tak:

Szperałam właśnie po necie w poszukiwaniu informacji nt. szkół rodzenia i właśnie... mam do Was pytanie - czy będziecie korzystać z takich przybytków.
Ja chodziłam z Michałem w pierwszej ciąży, notatki wszystkie mam, oddychanie mniej więcej pamiętam i te wszystkie masaże, myślę że teraz już nie będę chodzić ale polecam dziewczyny, można się parę rzeczy dowiedzieć i przede wszystkim nauka oddychania się przyda :-)

Witajcie nowe mamuśki
Ja dziś na chwilę bo zaraz spadam na upragnione zakupy z moją mamuśką. Miłego dzionka życzę
GOteczka jeszcze raz gratuluję synusia:-)

Witam w sobotni poranek moje dziecko obudziło sie o 6:45 tak jak budzik dzwoni jej do przedszkola a pozniej dostałam szoku bo zablokowali mi cyfrowy polsat bo nie mieli jeszcze zaksiegowanego mojego abonamentu musialam dzwonic do nich o 7 rano pozdrawiam ide sprzatac :rofl2:

Goteczko gratuluje synka.Fajnie juz miec taka pewnosc:tak:
Ja od kilku dni leze.Luteina nadal wciągam do pochwowo,i kazdy z kim rozmwaiam mowi,ze i tak wyladuje w szpitalu.
Dziewczyny czy Wy wiecie co sie dzieje jak jest obnizona macica?

Cześć Dziewczyny.:-)

Ja się dziś jakoś dziwnie czuję, tzn. Maleństwo daje chyba znać o sobie bo mam jakieś dziwne skurcze czy nie wiem sama jak to już nazwać.... Zastanawiam się czy mogę wziąć no-spe??:confused::confused:

robaczek ja też farbuje włosy na czarno. Dość długo co prawda z tym czekałam bo prawie 6 tygodni chyba ale farba poszła w ruch. Na mnie szampony zupełnie nie działają.... Nawet nie pokryją pierwszej warstwy włosów a nie mówiąc już żebym to miała na kilka myć!

betiinka niestety na Twoje pytanie nie potrafię odpowiedzieć.:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry