Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Iwon3004, no-spę to śmiało możesz wziąć! Przejdzie i nie będziesz się stresować!

, morfologia, mocz, glukoza takie tam co trzeba na czczo... zakupki przez to tez juz zrobione, no i własnie osiadłam w domu i zaraz z powrotem do roboty w końcu trzeba troche dom ogranąć...
tak tez sie przymierzam do malowania ponownie na czarno bo najlepiej sie czulam w tym kolorze - wiec jak nabiore sil to moze i ja pomaluje sie dzis.Robaczek, ostatnio zaczęłam farbować Castingiem, jest bez amoniaku i ładne są po nim włosy, ale jakoś koloru nie mogę sobie dopasować, bo ja blondynką jestem. Ale myślę, że dziewczyny, które mają ciemne włosy coś dla siebie znajdą. Trzeba pamiętać o jednym ciemne kolory wychodzą o wiele ciemniejsze niż na zdjęciach.hej :-)
farbujecie włosy farbą czy szamponem?? ja zawsze to robiłam czarną farbą i nie wiem czy farby można użyć, niby czytałam że można a jakiś tam strach mnie powstrzymuje
Betiinka nie jestem ekspertem, więc najlepiej jakbyś zapytała lekarza. Powinien dać Ci jakieś zalecenia. Masz obniżoną macice czy szyjkę macicy?Dziewczyny czy Wy wiecie co sie dzieje jak jest obnizona macica?