izabell96
Lipcowe mamy'09
Witam,
Sam ja tak jak ty hehe mam w domu prawie wszystko zrobione i też czekam na męża który wyniesie choinkę do piwnicy. Ja jeszcze dziś u piekłam dla mojego męża babkę piaskową bo od kilku dni mnie o to prosi ;-)

Ja nie mogę się doczekać tego usg we wtorek, aż z tej okazji wolne wzięłam w pracy :-)
;-)
Sam ja tak jak ty hehe mam w domu prawie wszystko zrobione i też czekam na męża który wyniesie choinkę do piwnicy. Ja jeszcze dziś u piekłam dla mojego męża babkę piaskową bo od kilku dni mnie o to prosi ;-)
Gratuluję synka - super wiadomośćwitam Was wieczorową porą - dziś byłam na 'poprawkowym' USG i znowu przemaglowana byłam około 50 min - o czym napiszę na stosownym wątku i postaram się załączyć profil naszej dzidzi ale....
co najważniejsze...
moje przeczucia od początku okazały się trafne!
...MAMY CHŁOPAKA!!!dziś nie pozostawił już praktycznie żadnych wątpliwości.

Ja nie mogę się doczekać tego usg we wtorek, aż z tej okazji wolne wzięłam w pracy :-)
Jeśli jeszcze ci nie odblokowali to czasami trzeba przefaksować dowód wpłaty i to przyspiesza odblokowanie. Ja także wstaję o 6:45 żeby małego do przedszkola zaprowadzić z tym że ja nie mam budzika tylko w kom ustawiam i wykluczoną mam sobotę i niedzielę, mogę poleniuchować godzinkę dłużejbo zablokowali mi cyfrowy polsat bo nie mieli jeszcze zaksiegowanego mojego abonamentu musialam dzwonic do nich o 7 rano pozdrawiam ide sprzatac![]()
;-)