Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dawno nie robił mi takich niespodzianek...
No i ewentualnie raz na jakiś czas (czyt. bardzo bardzo rzadko) z bielizną dla mnie
Ostatni bukiet, który wyszedł z jego intencji dostałam w dniu ślubu, w połowie wesela jako prezent na Walentynki. Jak urodziłam Kacpra to owszem kwiaty dostałam (bo moja mama zasugerowała żeby kupił), ale zapomniał mi je wręczyć. Dopiero jak je zobaczyłam na stole i zapytałam co to, to odpowiedział "A takie tam kwiatki dla Ciebie, mama mówiła żebym kupił" 
A i jedną małą różyczkę dostałam po kilku cichych dniach! Chyba na przecenie była
W sumie nie narzekam na niego, zawsze mówi żebym sobie kupiła czy to czy tamto, ale bym wolała żeby czasem sam coś mi kupił
Plus ma taki że jak zastanawiam się nad dwoma rzeczami, które by kupić to do koszyka zawsze on wrzuci obie

, poszła teraz z dziadkiem na spacerek, jak wróci to dam owocki i położę spać

Ale mam nadzieje, ze tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale za to w innych kochany
:-)
Kiedyś M mi kupował bukiety lilii za 50 zł raz w miesiącu plus jakieś tulipany, róże i frezje - moje ulubione kwiatki. Odkąd urodziłam to dostałam może z 4 razy kwiatki. Ale za to w innych kwestiach jest kochany choć czasem mnie wkurzy to i te kwiatki nie są niezbędne jak mi pomaga i robi inne rzeczy.
:-);-)

Non stop słyszę że ktoś albo wymiotuje albo ma biegunkę, albo ma i to i to.. Masakra ...
Mam straszną ochotę na pączkusia, nawet byłam gotowa wyjątkowo dzisiaj zapomnieć o diecie ale dosłownie z tyłka mam jesień średniowiecza
Mam już tego dość 
Strasznie jestem ciekawa czy będzie Jaś ;-)