reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Agnieszko,ja również gratuluję córeczki :-) co do imienia to mi się osobiście podoba Chantal :tak:;-)
....za mną też non top chodzi taaaaakie zimne piwko z soczkiem,szczególnie jak tak bardzo mi się chce pić :-) i tez jestem zdania ze szklaneczka raz na jakiś czas spoko :tak:....przyznam sie ze do tej pory zdarzyło mi sie to tylko raz bo przewaznie u mnie,w gronie rodzinnym i znajomych,pija wódeczke:tak:.
Po porannym deszczu i do mnie doszło słonko tylko co z mi z tego jak tak wieje :szok::szok::szok::szok:...........

reklama
Witam. U mnie dziś paskudna aura. Rano padł śnieg, potem trochę słońca, a teraz leje jak z cebra. Dobrze, że się z domu ruszać nie muszę.
Agnieszka gratuluję dziewczynki. Oba imiona bardzo ładne:-).

U nas dalej imię nie wybrane. Ostatnio mąż mnie zaskoczył. Nie zgadzał się na Majkę, więc ja już zrezygnowałam z tego imienia, a tu wraca mężuś z pracy i pyta jak tam nasza Majeczka:confused:. Ech faceci.

Co do piwa to mnie się zdarzyło ze dwa tygodnie temu wypić karmi. Ślina mi kapała na sam widok i się skusiłam:zawstydzona/y:.

Ja dopiero teraz mam dostęp do komputera.
Zakupy udane. Lodówka i pralka zakupione. Jutro mają przywieść.
Mam taki zjeb.... ogólnie dzień, że masakra. Nie chcę mi się nic.
Agnieszka gratuluję córeczki. Spadam się chyba położyć, bo mi bańke rozwali.

Dziewczyny u mnie wreszcie wychodzi słonko .. Albo raczej zachodzi ale jest tak przyjemnie ;D;))

Ja ogólnie dzisiaj się cały dzień obijam , miałam posprzątać ale mi się nie chce więc sobie odpusciłam :p

Wczoraj tak strasznie sie pokłóciłam z moim Skarbem i obiecałam sobie że pierwsza ręki nie wyciągne a dzisiaj rano już nie wytrzymałam i zaczełam się tulić :d i obiecał zabrać mnie wieczorem na zakupy !! :)) ;))

Ja mam w piątek glukozeee .. :( Ciekawe jak to przeżyje :)) a powiedzcie mi ... wcześniej musze zrobić badanie moczu ? :>

Wszystkim gratuluje córeczek i synusiów :)) ;** Ale mógłby być już lipiec cooo ?? ;D:))

Pozdrawiam dziewczyny !! :**

Aaaa... ja ide sprzątać bo jutro meble do sypialni mi przywożą a ja co .. ;)) mam wielki syf w całym domu !! :*

Buziaki :* :)

Hej dziewczynki witam się po jednodniowej przerwie.
U nas cuuuudna pogoda, leje deszcz na przemian z jakimś błockiem i wiatr wieje niemiłosiernie. Ale mam nadzieję,że to już ostatnie porządki tam na górze i w końcu przyjdzie wiosna:tak:

Czesc Mamuski. Ja jak zwykle na chwilke. kompa jeszcze nie mam znow u kolezanki na kawce jestem :-) u nas pogoda dzis przesliczna, bylismy juz na spacerku cala rodzinka a wieczorem idziemy z dziecmi do cyrku. Juz nie moge doczekac sie przyszlego wtorku, lecimy do polski no a tam pierwsze co to na usg, i moze w koncu uda sie dowiedziec co bedzie:-) Gratuluje wszystkim tym mamusia ktore juz wiedza:-) Dziewczynki pozdrawiam Was i wasze rodzinki:-)

widze dziewczyny ze temat wesel wczoraj poruszony został...ja mam dwie komunie wkrótce i najbardziej boli to....że przez te cholerną cukrzyce nie będę mogła zjeść tych wszystkich smakołyków!!..buuuu...dzisiaj byłam u diabetologa...a po powrocie dla poprawy humoru zgrzeszyłam....zerzarłam ptysia:0...a teraz mam wyrzuty sumienia. Z drugiej strony w moczu wyszły mi ciała ketonowe co znaczy, że się głodze...no i bądz tu mądry....

Nooo nadrobiłam ten wątek.
Gratulacje udanych wizyt i dobrych wieści:tak:
Trzymam kciuki za wizytki trwające i które dopiero będą. Ja do gina w piątek dopiero, ale może przy okazji zaczepie o fryzjera???;-)
A co do piwka to ostatnio miałam tak wielkie ciągoty, że w końcu wypiłam 2 leszki bezalk.:-)
Jak mi sie dziś nic nie chce, ale z rego co czytałam to nie tylko ja tak mam:blink:

reklama
Łaaaaaaaaaaaa!!!:szok::szok::szok:

Dziewczyny u Nas się błyska i grzmoty słychać!!:baffled: Burza idzieeeee...
Jestem ciekawa czy to deszcz czy śnieg??!!:confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled:

Do góry