reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

witam sie i ja dzisiaj w swietnym humorze:-D:-D:-D
sloneczko caly dzionek dawalo, 15 stopni:-):-) tylko wiatr straszny, ale co tam:tak::tak:
no i najwazniejsze, po pracy pojechalam do polskiej fryzjerki, i jestem nowa, odrestaurowana i szczesliwa:-p:-p jak to taki wypad humor moze poprawic;-);-):-D:-D teraz odgrzewam sobie obiadek, bo burczy mi w brzuchu...
i jeszcze musze dzisiaj chalupe ogarnac, ale z moim entuzjazmem dzisiaj niczego sie nie boje:-D:-D, zajrze wieczorkiem:tak::tak:

reklama
Ja się tak zastanawiam czy nie odwiedzić fryzjera.... Mam ochotę na dodanie ciut innego odcienia swym czarnym włoskom. Ale czy się zdecyduję?? Trzeba zrobić rozeznanie w cenach i w salonach bo jakoś ostatnio na każdej ulicy coś nowego się otwiera.

Burza idzie tak jakby od strony Lorien...

a ja już się zapisałam do fryzjera na koniec marca oczywiście farbowanie i może jakaś fryzurka ale jeszcze się zastanawiam nad obcinaniem :tak:

no u mnie obciecie dosc zauwazalne:-D:-D
polowe mniej wlosow na glowie, i znowu mam moj ukochany blond:tak::tak::tak:
ja mialam czekac na fryzjera do kwietnia, jak do polski zladuje, ale ze moj sie rzucil na dzien kobiet, no to w droge i ciach ciach:-D:-D
tylko ciekawe czy mu sie spodoba... bo jeszcze z pracy nie wrocil:sorry2::sorry2:

no u mnie obciecie dosc zauwazalne:-D:-D
polowe mniej wlosow na glowie, i znowu mam moj ukochany blond:tak::tak::tak:
ja mialam czekac na fryzjera do kwietnia, jak do polski zladuje, ale ze moj sie rzucil na dzien kobiet, no to w droge i ciach ciach:-D:-D
tylko ciekawe czy mu sie spodoba... bo jeszcze z pracy nie wrocil:sorry2::sorry2:

brawo! kocham i popieram takie metamorfozy! :tak:
wróciłam z USG, szczegóły na odpowiednim wątku - wygląda jednak na to że będę miała syna. Do końca życia będę zbierać po nich skarpetki :-D

Kobitka od zestawu mi napisał, że już wysłała paczkę i na dniach czekam na nią:-):-):-):-)
Dziewczyny nie jadę w kwietniu nad morze:-:)-:)-:)-:)-( znajomym terminy nie pasuję, bo mają szkołę i dupa wielka. Za to wypad na Mazury wymyślili na 7 czerwca i tu schody, bo siostra mi pow, że sama podróż męcząca (ok 7h jazdy) i przystanki na sikanie co trochę, bo w ostatnim miesiącu podobno tak jest. I ogólnie nie wiem jak będzie wyglądać moje samopoczucie 20 parę dni przed rozwiązaniem. Chyba się nie zdecyduję jednak, bo boję się, że w każdej chwili mogę zacząć rodzić . Mój mi też gada, żebyśmy nie ryzykowali. Zapytam się jeszcze lekarza.

reklama
Do góry