reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Dziś jakiś dziwny dzień u mnie wody nie było hmmmm :dry: później jak była to brudna ale po jakimś czasie była juz ok tylko że zimna i w garnku grzałam aby głowe wymys brrrr :baffled:

reklama
Spadam laski, bo mam maraton filmowy. Najpierw m jak miłość potem 39 i pól i Kryminalne zagadki Miami. Wczoraj padłam jak małe dziecko. Humor mi się trochę poprawił to od razu lepiej się czuję. Do jutra laseczki. Słodkich snów.

Witam w pochmurny, ulewny wtorek. U mnie własnie zaczyna grzmieć a ja dziś sama w łóżeczku M na służbę pojechał :-:)-( i nie będę miała do kogo się przytulić Od lipca będzie synuś mamusie ratował :-D

Agnieszka gratuluję córci. Mi osobiście podoba się Chantel :-)

Asia ja bym na waszym miejscu nie jechała. Gdyby była godzinka jazdy to jeszcze, ale 7 ciut za daleko:tak:

Miłego wieczorku :-) ja zaraz uciekam do wyrka bo jutro o 8 trzeba wstać i do dermatologa :-(

Witam lipcóweczki :-)

Beatko - pewnie, ze jest kochana. Ale dzis znow: wynoszenia rzeczy z domu rodziców c.d. Cały plecak gdzies posiała w szkole!! I to po raz kolejny!!!!!!!!
A co problemow ze snem – to ja zasypiam o 4 rano, a budzę się o 12tej.I kurcze buzik dzis nie zadzwonił i zaspałam na spotkanie.

agnieszka...24 - gratulacje!!!! A co do imienia to mi chyba bardziej podoba się Cathlee. Choc tak naprawde oba sa sliczne.

AsiaJan86 – gratuluje udanych zakupów!!! Jak ja ze swoim dojde do ładu i dojdzemy do 100% zgody i w czerwcu będziemy razem to wpadajcie na Mazurki!! Ja mam taki warunek postawiony, ze jak mamy być razem to musze latem siedzieć jak najwięcej w jego rodzinnym miescie – Mragowie. Fakt podróż masz długą, ale jak się będziesz dobrze czuc to co widzimy się na Mazurkach ???
Jak będziemy razem, to ja będę tak kursować WAW-Mrągowo i kto wie jeszcze urodzę na Mazurach ??

Co do alkoholu to ja mam wyrzuty sumienia. Bo ja przez pierwsze 7tyg nie wiedziałam, ze jestem w ciąży. Niestety 2 razy zaliczyłam za mocno zakrapiane alkoholem imprezki. Strasznie mi to w głowie gdzies tam siedzi :baffled: No i z 3tyg temu nie wytrzymałam i wypiłam lampke wytrawnego czerwonego winka.

Witam
wiecie co śnieg jest :szok::nerd: a ja już chcę wiosny a nie tej chlapy
Brzydka pogoda nic się nie chce robić :crazy:
I rano jeszcze budzik miała źle ustawiony i już od godziny nie śpię.
Jeśli chodzi o alkohol to ja czasami wypiję sobie Lecha free, a w poprzedniej ciąży pod koniec tak około 1 m przed terminem miała zalecenie aby jedną szklaneczkę wypić bo coś tam była już nie tak z wynikami moczu a jak piłam zioła to nie dość że bolał mnie żołądek to jeszcze po nich wymiotowałam :baffled:

Witam z rana. Pogoda u mnie dziś lepsza, więc od razu humpr lepszy.

AsiaJan to wasza decyzja, ale ja też bym nie ryzykowała wyjazdu w czerwcu.

reklama
Do góry