Witam lipcóweczki :-)
Beatko - pewnie, ze jest kochana. Ale dzis znow: wynoszenia rzeczy z domu rodziców c.d. Cały plecak gdzies posiała w szkole!! I to po raz kolejny!!!!!!!!
A co problemow ze snem – to ja zasypiam o 4 rano, a budzę się o 12tej.I kurcze buzik dzis nie zadzwonił i zaspałam na spotkanie.
agnieszka...24 - gratulacje!!!! A co do imienia to mi chyba bardziej podoba się Cathlee. Choc tak naprawde oba sa sliczne.
AsiaJan86 – gratuluje udanych zakupów!!! Jak ja ze swoim dojde do ładu i dojdzemy do 100% zgody i w czerwcu będziemy razem to wpadajcie na Mazurki!! Ja mam taki warunek postawiony, ze jak mamy być razem to musze latem siedzieć jak najwięcej w jego rodzinnym miescie – Mragowie. Fakt podróż masz długą, ale jak się będziesz dobrze czuc to co widzimy się na Mazurkach ???
Jak będziemy razem, to ja będę tak kursować WAW-Mrągowo i kto wie jeszcze urodzę na Mazurach ??
Co do alkoholu to ja mam wyrzuty sumienia. Bo ja przez pierwsze 7tyg nie wiedziałam, ze jestem w ciąży. Niestety 2 razy zaliczyłam za mocno zakrapiane alkoholem imprezki. Strasznie mi to w głowie gdzies tam siedzi

No i z 3tyg temu nie wytrzymałam i wypiłam lampke wytrawnego czerwonego winka.