reklama
Witajcie a to mój test zrobiony 27-10 czyli na 2 dni przed @. Moja starsza córka juz się nie może doczekac kiedy bedzie sie mogła pochwalic wszystkim wkoło ze bedzie miała rodzeństwo ( ja właściwie tez bym chciala pochwalic sie całemu swiatu ). POzdrawiam wszystkie lipcówki i życzę nam udanych 8 miesięcy

Załączniki
Witam Poznaniankę. Twoje kreseczki tez są piekne (chyba nawet intensywniejsze niż moje). Fakt, że test tydzień wczesniejszy nie pokazał niczego wiec ta blada różowa kreska była i tak dla mnie niespodzianką. Sprawdzałam chyba z milion razy czy tam na pewno jest :-) i własciwie dlatego zrobiłam zdjęcie zeby mieć dowód. Ostatnio liczyłam wg jakiegoś kalkulatora i wyszedł mi termin na 29 czerwca, ale zobaczymy. Byle było zdrowe. Kolejna wizyta u gina pod koniec listopada. Pozdrawiam
betiinka
Lipcowe mamy'09
Tak wg.suwakow 3 dni;-)
Ja na razie dokuczliwych dolegliwosci nie mam.Zmeczona jestem juz o 13 w poludnie.Bardzo chce mi sie pic,wszystko jedno co byle mokre no i jak juz pisalam piersi mam ogromne i dosc tkliwe.Wogole czuje sie taka napuchnieta.
Jedno co mnie nie pokoi to dosc obfita biala wydzielina wiecie skad
Ja na razie dokuczliwych dolegliwosci nie mam.Zmeczona jestem juz o 13 w poludnie.Bardzo chce mi sie pic,wszystko jedno co byle mokre no i jak juz pisalam piersi mam ogromne i dosc tkliwe.Wogole czuje sie taka napuchnieta.
Jedno co mnie nie pokoi to dosc obfita biala wydzielina wiecie skad
reklama
tez mam taka wydzieline, wiecie skad
bez wkladki ani rusz
a bole jakies masz??
powiedzmy ze podobne do @??
ja przed@ zawsze jak pobolalo chwilke to zaraz sie pojawiala@
a teraz od kilku dni co jakis czas mnie tak troche poboli...
troche sie tym martwie...
no i zaparcia;((((((((((