muminka*
Zaciekawiona BB
my jeszcze zadnych zakopow dla dzidzi nie robilismy, malo tego, moj maz zabronil dziadkom kupowac czegokolwiek zeby nie zapeszac (nigdy bym go nie posadzala o jakies przesądy) ale ok. Jak na razie chodzimy razem z tescowa po sklepach z ciuszkami i nad kazdym ubraniem piejemyz zachwytu.. a moj malzonek tylko patrzy na mnie z przerazeniem
zna mnie doskonale i juz z gory zaklada ze z malucha bede chciala zrobic malego ksiecia lub ksiezniczke
no coz, ja uwielbiam zakupy a taka okazja jest wprost wymarzona 

juz slysze te gadanie nad uchem mojego slubnego 
Chociaz z drugiej strony widze ze on tez sie cieszy na swoj sposob. Razem z tesciem juz byli w sklepie z modelami zdalnie sterowanymi i ogladali jakies czolgi i helikoptery

widze ze bedziemy musieli is na kompromis 
zna mnie doskonale i juz z gory zaklada ze z malucha bede chciala zrobic malego ksiecia lub ksiezniczke
no coz, ja uwielbiam zakupy a taka okazja jest wprost wymarzona 

juz slysze te gadanie nad uchem mojego slubnego 
Chociaz z drugiej strony widze ze on tez sie cieszy na swoj sposob. Razem z tesciem juz byli w sklepie z modelami zdalnie sterowanymi i ogladali jakies czolgi i helikoptery

widze ze bedziemy musieli is na kompromis 

). Pewnie zrobilabym liste (nie za dluga ;-)) tych zaakceptowanych i czekala na niespodzianke
...a ja musze sie dopiero zorientowac gdzie i co bo mieszkam w IRL w mniejszej miejscowosci ,a dokładnie 1,5godziny od miasta Galway na kazda wizyte tez musimy sie tłuc autem za kazdym razem...
co wczesniej bylo dla mnie katorga ,teraz juz ok..ale ubranka juz zdazyłąm przegrzebac sa przepiekne i wydaje mi sie ze duzo tansze niz w polsce...pozdrawiam ,lece pozałatwiac pare spraw na miescie do napisania !!!!