Baby, ledwo żywa, nie uszłam cało z opresji! dwie michy lodów popchnięte barszczem poszły się p****ć (dosłownie
) Mapiszon (czyt. Pan Mąż) dopiął swego po czym burcząc mi do ucha i harcząc zasnął, fetor otumanił również syna mego bo spało dziecie niewinne do 8 minut 30! Ledwo dupiszcze z łoża zwlekłam a widzę ponownie lubość w oczach starego, zaczął mu się okres godowy czy jakie licho? Lubość przegoniłam wymówką nie złomną że głowa ma migrenową dziś się okazuje ;-)
powiem jedno, BILETU NIE ODDAM - Asia kto nie był niech staje do walki, rzucam Ci wyzwanie niczym rękawice i baczę czy podniesiesz ;-)
dość już bełkotu mego, zaraz koleżanka z dziećmi swemi wpadnie, huragan z Nimi bo szkodniki z nich niebywałe a po tem wprowadzę się w trans co by znieść towarzystwo babsztyla teściową zwanego!
) Mapiszon (czyt. Pan Mąż) dopiął swego po czym burcząc mi do ucha i harcząc zasnął, fetor otumanił również syna mego bo spało dziecie niewinne do 8 minut 30! Ledwo dupiszcze z łoża zwlekłam a widzę ponownie lubość w oczach starego, zaczął mu się okres godowy czy jakie licho? Lubość przegoniłam wymówką nie złomną że głowa ma migrenową dziś się okazuje ;-)powiem jedno, BILETU NIE ODDAM - Asia kto nie był niech staje do walki, rzucam Ci wyzwanie niczym rękawice i baczę czy podniesiesz ;-)
dość już bełkotu mego, zaraz koleżanka z dziećmi swemi wpadnie, huragan z Nimi bo szkodniki z nich niebywałe a po tem wprowadzę się w trans co by znieść towarzystwo babsztyla teściową zwanego!

To jakiś paradoks ale nie stosują się absolutnie do zaświadczeń od okulistów.
Sama az sie boję co robić.... Bo to głównie chodzi jak ktoś juz wcześńiej napisał o odklejenie sie siatkówki i naprawde można oślepnąć.
no i skutkuje boli mniej lub wogole jak tylko sie napcham zaraz mam bol tagze puki co musze uwarzac .no niestety zyc jakos trzeba mam tylko nadzieje ze na usg w piatek sprawdza przy okazji i to..było by ekstra..niejest tak zle no ale cos z tym zrobic musze