reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

dzień dobry babińcu

I oto mamy niedzielę, do bani się zapowiada dzień - mapiszon wygnał mnie do dziecka a sam w wyrku kości wyciąga, zeźlił mnie swą argumentacją i zamierzam mu dziś pokazać czym jest gniew mój i niezadowolenie bo widać zapomniało mu się ...
Nie narzekam na niego, dobry chłopina, czasem głupek i prostak, ale serce dobre. Niestety obrał taktykę "planu minimum" - w domu zrobić tyle ile muszę żeby żona nie gadała (patrz włożyć naczynia do zmywarki), dzieckiem zająć się nie bardziej niż muszę (spacer raz w tygodniu w sobotę) itp itd... No więc wiedza to oczywista że muszę go wziąć na wyższe obroty

Ale żeby sobie humoru nie psuć do końca to myślę o tym, ze jutro mamy widzenie z dzidzią na USG z nagraniem (może poznać płeć mej fasolki!). No i że pewnie przyjdzie paczka z allegro a w sobotę jedziemy na cały tydzień w góry z moimi ziomkami!

reklama
Witam w śnieżna niedziele
Kawka zrobiona mężuś z córeczka w wyrku a ja zaglądam do was po upojnej nocy z M zajrzę później jeszcze

Dzień Dobry:-):-)

Anika ja też już liczę dni:tak: Tylko ja jadę już w piątek rano:tak:

Zaraz spadam do rodziców na całodzienne lenistwo:-D Jaka ja to lubię:-D Mamusia obiadek ugotuje, tatuś kawkę i cisteczka poda a synuś biega sobie razem ze swoim trzy miesiące starszym kuzynem i nie wymaga jakieś specjalnej opieki poza obserwwaniem czy krzywdy sobie nie robią:tak:

witam sie i ja kobtki:tak:
u nas po wichurze, fajnie wialo:-D:-D nie moglismy spac....
o 2 wstalismy i ratowalimy zabawke mojego pana:-):-)
kot miauczal cala noc:-:)-( no i troche niewyspana jestem:sorry2::sorry2: no ale sie nadrobi po obiadku:-D:-D

Witam :-)

U mnie napadało jakiejś mokrej brei, niby biało, ale nie zachęca do spacerów:baffled:

Ale zazdroszczę tych drzemek popołudniowych :sorry2:Dzisiaj to jestem porządnie wyspana, ale nie obraziła bym się na drzemkę :tak:

Witam
Chyba u każdego napadał śniegu :dry: u mnie też :dry: wcale się nie cieszę bo jutro do pracy, a znając życie pewnie będzie chlapa a ja buty mokre :nerd: ehhh tak to jest jak się kupuje buty na zimę zamszowe a nie skórzane :-p.
Fajnie było posiedzieć w domu ten tydzień i odpocząć, odstresować się.
lecę teraz zjeść śniadanie bo mi w brzuchu już burczy :baffled:

Ja właśnie wchłonęłam potężne śniadanie i chyba nie będę czekała z drzemką do po obiedzie:-) Zawsze jak zjem patrze gdzie by się walnąć spać tak więc wrócę do Was później.

U nas tez padalo dwa dni i napadalo :) Jest cudownie bialo. Ale na spacer to pewnie sama bede musiala isc :( Moj M wczoraj z kolega spotkali sie u nas zeby pograc na xbox'ie... i tak zeszlo im do 4.20 rano!!!!! Dzieki temu dzisiaj jestem super niewyspana a on oczywiscie spi w najlepsze. A pozniej idzie do pracy. Ide zrobic sobie kawke na pocieszenie :)

reklama
również witam
jestem już po kawce i głowa nie boli a to już jest super sprawa:tak::tak:
u nas śnieg leży od kilku dni i wcale mi się to nie podoba bo tęskno mi za wiosną
miłego leniuchowania:-)

Do góry