M
MALENSTWO 33
Gość
Może spełniona ale za to rano bede nie wyspana bo on wstaje o 5 rano a corka o 7-8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra teściowa to martwa teściowa;-);-) oczywiście żartuje, aż tak źle jej nie życzę! Brzuch mnie zaczął ostrościowo nawalać i wzięłam nospę, bo już wytrzymać nie mogę. Nie wiem od czego ale cały czas sobie wmawiam, ze teraz to już tak wszystko będzie boleća ja taka krucha, delikatna, nie potrafię walczyć z bólem a tu poród przede mną
na samą myśl mam skurcze macicy
nie ma innego sposobu niż poród? Mogły by bociany jednak przynosić. Jaka wyręka? A z drugiej strony może to jest głupie porównania ale weżmy np takie kury. które niosą jajka. Przecież robią to tak często? A mają małe dziurki a jajko spore? Może i głupie tzn na pewno głupie porównanie ale tak jakos mi przyszło do głowy
![]()