reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam się z południa jak zawsze w szlafroku. Ja tam moją córkę katuję disco-polo-pop-dance a co niech będzie na Tobie.
Stopi na pewno chcę Cię szefuncio przeprosić za swoje głupie zachowanie.
U nas też plucha a wczoraj Syberia -nie nadąrzam już.
Zmykam już, bo muszę do znajomej jechać swoim automobilem:-):-):-)
Miłego dnia laseczki.

reklama
stopi- jak szef Cię wkurzy to dasz nam jego adres meilowa a my dwupaczki zarzucimy go meilikami jaki to z niego maczo wyżywac sie na cieżarnej:)

...u Was deszcz a u mnie snieg znowu pada...ja już nie chce śniegu !!!!!!chce słonca!!!!!!!!

co do muzyki to w I ciąży słuchałam mojej ulubionej muzyki tj. Kultu i Kazika. Jak się młody urodził i darł paszczaka bez powodu to włączałam mu Kult i cisza...może zapamiętał?

ja tez lubie kult, a ostatnio puszczam sobie tez beatles-ów. let it bit i yesterday sa na porzadku dziennym. puszczam sobie jeszcze tekst i spiewam. ale tylko jak jestem sama w domu. mam nadzieje ze sasiedzi przynajmniej nie slysza bo dopiero by sobie o mnie pomysleli ze w ciazy wariuje...

Witam laseczki

Ja chodzę,z moją córką,raz w tyg do filharmonii,robią u nas takie spotkania-koncerty dla matek w ciąży i dzieci do lat 5...niby to uspokaja,pomaga się rozwijać,może coś w tym jest :tak:,ale nie wyobrażam chyba sobie w domu słuchać takiej muzy :szok:....
U mnie wczoraj także Syberia,śniegu po kolana,poszalałyśmy z młodą na sankach a dzisiaj takie zakwasy,że normalnie nie mogę wstać z łóżka :-:)szok:,a młoda rano wstała i biegiem do okna na balkon,bo tam sanki stoją,a tu na dworku powódz,leje,masakra,teraz siedzi i jęczy kiedy śnieg napada bo na sanki chce :-(...czy ta nasza pogoda jest normalna,hmm...
Magduska,torcik rewelacja,dostałam ślinotoku :-D
Stopi,również trzymam kciuki,powodzenia ;-)
Asiu,miłej jazdy automobilem :-)
Miłego dnia życzę :-);-):-)

albo zapamiętał i mu się spodobało albo pomyslał, że jak będzie cicho to szybciej wyłącze:)...choc ma juz 10 lat nadal lubi póki co taka samą muzykę jak my z moim M, więc na razie jest OK.

FELA i DOSIA, ale trafiłyscie z muzyka i zespołem!!! hehe tak jakos bardzo blisko tematycznie mojej pracy sie zrobiło. Moge wam zdradzić, że dziś własnie Kult wchodzi do studia i rozpoczyna prace nad nową płytą.:-) Wiec, już niebawem bedzie co puszczac dzieciaczkom na uspokojenie ;-) :-) .

reklama
witam wszystkich
może mnie pamiętacie;-)
byłam w szpitalu jak się okazało te dziwne bóle brzucha to skurcze macicy no ale już jest wszystko ok, choć wypróbowali na mnie masę leków zanim coś pomogło:wściekła/y: na temat szpitala i opieki tam się nie wypowiadam bo szkoda nerwów

myślałam że nadrobię zaległości ale jest tego ok 100 stron więc wymiękam;-)

pozdrawiam serdecznie

Do góry