reklama
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Dobra jesteś. Ja ze wsi pędzę do Biedronki, bo sprawdzam na bieżąco w internecie oferty a Ty pod nosem i nie korzystasz. I pow Ci, że takie rzeczy z Kubusiem to są często-gęsto. A z innej beczki to w ogóle cała spożywka w Biedronce jest na prawdę bardzo dobra i dość tania. Ja za duże zakupy takie konkretne płacę ze 150 zł a w Realu z 250 ,jest różnica. Serio ja chyba założę Fanclub Biedronki.
Ja mam biedronkę w sumie w dość głupim miejscu.... Bo idąc do niej mam z górki ale z zakupami mam już pod górkę, której zresztą strasznie nie lubię.
No i jakaś wygodna się ostatnio zrobiłam

Za to rzut beretem mam do Aldi. Ostatnio kupiłam piękne duże pudła z Kubusiem. W komplecie były 2 sztuki za 17 zł.
Coś ale te: Z tym, że te moje są bardziej kolorowe i słodziutkie
Pudełko składane KUBUŚ PUCHATEK - DISNEY (566100946) - Aukcje internetowe Allegro

No i jakaś wygodna się ostatnio zrobiłam

Za to rzut beretem mam do Aldi. Ostatnio kupiłam piękne duże pudła z Kubusiem. W komplecie były 2 sztuki za 17 zł.
Coś ale te: Z tym, że te moje są bardziej kolorowe i słodziutkie
Pudełko składane KUBUŚ PUCHATEK - DISNEY (566100946) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
RĘCZNIK SCOOBY DOO ~ WITCH ~ KUBUŚ 75x150 W-wa (571251288) - Aukcje internetowe Allegro
kolejne cacko. Bądź tu teraz mądra, Ja to chyba na bank napadnę.
No to rzeczywiście nie masz lekko z tą Biedronką:-):-):-):-)
kolejne cacko. Bądź tu teraz mądra, Ja to chyba na bank napadnę.
No to rzeczywiście nie masz lekko z tą Biedronką:-):-):-):-)
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
I to co Ty masz jest takie samo jak w linku? Ja też chcę:-):-):-) ostatnio kupiłam w Pepco taki fajny karton i trzymam tam ciuszki te nowiuśkie dla Hani ale ono jest w grochy:-
-
-( a nie Kubusia.Ten Kubuś to szał robi jak nie wiem.
Jutro zrobię fotki to Ci pokaże jak to wygląda.
Pierwsze 2 pudła kupiłam w zeszłym roku... A teraz tak długo polowałam aż się doczekałam i kupiłam od razu 2 komplety, czyli 4 pudła.
Pojemne, pakowne, cholerka wszystko się do nich mieści a pięknie wyglądaja
Pierwsze 2 pudła kupiłam w zeszłym roku... A teraz tak długo polowałam aż się doczekałam i kupiłam od razu 2 komplety, czyli 4 pudła.
Pojemne, pakowne, cholerka wszystko się do nich mieści a pięknie wyglądaja
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ale jutro dziewczyny będą miały z nas brechę:-):-):-) My jak jakieś Fanatyczki:-):-):-):-) Czcimy Kubusia i koniec:-):-):-)
Oki zrób fotki, miło będzie chociaż oko nacieszyć.
O jak Antoniusz się urodził to moja siostra kupiła mu w Biedronce taką matę piankową układaną jak puzzle też z postaciami z Kubusia. Teraz się na niej cały czas bawi.
Oki zrób fotki, miło będzie chociaż oko nacieszyć.
O jak Antoniusz się urodził to moja siostra kupiła mu w Biedronce taką matę piankową układaną jak puzzle też z postaciami z Kubusia. Teraz się na niej cały czas bawi.
reklama